Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Μαίρη Χρονοπούλου: «Πλέον ζητάω βοήθεια μόνο από τον Θεό»


Μαίρη Χρονοπούλου: «Δε με νοιάζει, δε ρωτάω η ζωή τι θα μου φέρει (αφού έχω) ...στο ένα χέρι το τσιγάρο, και στο άλλο χέρι το μπεγλέρι!»


Μαίρη Χρονοπούλου: «Πλέον ζητάω βοήθεια μόνο από τον Θεό»

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:

«Πλέον ζητάω βοήθεια μόνο από τον Θεό» δήλωσε η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου στο star, ενώ συνέχισε μιλώντας για τις δύσκολες ώρες που πέρασε όταν είχε νοσηλευτεί πριν από λίγο καιρό στο νοσοκομείο του Ισραήλ:

« Όταν είχα μπει στο νοσοκομείο “Χαντάσα” του Ισραήλ, το μόνο που ζήτησα ήταν να πάω στην Ιερουσαλήμ να προσκυνήσω. Μπήκα μέσα ξαπλωμένη μπρούμυτα, δεν μου είχε μείνει δύναμη».

Πηγή: gossip-tv.gr





Ερώτηση από ΤΑ ΝΕΑ: Πώς βλέπεις αυτούς που επικρίνουν την ομοφυλοφιλία;

Μαίρη Χρονοπούλου: «Κάπου έχουν απωθημένα. Κάπου έχουν βιώματα και τα κρύβουν ή κάπου θα θέλανε να τα έχουν και δεν τολμήσανε και μισούν αυτό που θα θέλανε.»

Αυτά μας έλεγε στις αρχές του ΄90. Τότε, που ήταν η μοναδική σταρ του παλιού ελληνικού σινεμά η οποία είχε γίνει περιζήτητη και στις ταινίες του νέου ελληνικού κινηματογράφου.

3 σχόλια:

Mιχάλης είπε...

Παναγιώτη, Χριστός Ανέστη!

Θα έχει ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι φρονεί σήμερα, 20 χρόνια μετά, η κ. Χρονοπούλου. Άραγε έχει τις ίδιες απόψεις? Και αν ναι πως συμβιβάζεται με το γεγονός ότι έχει έρθει κοντά στο Θεό και ότι έχει πνευματικό κτλ. Τι λες Παναγιώτη? Έχω άδικο που ρωτάω?

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αληθώς Ανέστη, Μιχάλη!

Έχει πράγματι ενδιαφέρον, το να μαθαίναμε «τι φρονεί σήμερα, 20 χρόνια μετά, η κ. Μαίρη Χρονοπούλου», όπως λες!

Φοβάμαι όμως ότι δεν θα έχει προλάβει (όσο μπορούσε να σκέφτεται) να αλλάξει απόψεις (υπέρ ομοφυλοφιλίας, κλπ).

Τι σημασία έχει άλλωστε το ότι έχει πνευματικό («κολαούζο» - παρατρεχάμενο, πες καλύτερα), και το ότι μιλάει (ή παραμιλάει), τώρα για Θεό, τώρα που η κυρία είναι στο δεν πάει άλλο, είναι στο "τέζα"!

Άκουσες μήπως να μιλάει μέχρι τώρα για μετάνοια, σχετικά με όσα έκανε και είπε (και μάλιστα δημόσια), για όσα έκανε και είπε στη ζωή της; Εγώ, όχι, ποτέ!

Άραγε, είναι πια ικανή για μετάνοια; Είναι πια σε τέτοια διανοητική θέση – διανοητική κατάσταση, ακόμα και να σκεφτεί τέτοια πράγματα, δηλαδή για εξομολόγηση κλπ;

Φοβούμαι ότι δεν είναι πια ικανή για μια τέτοια μετάνοια (αλλαγή στα μυαλά, στη νοοτροπία), ούτε καν για να πει ένα «ήμαρτον» από μέσα της!

Αλλά όπως λέει το ρεπορτάζ, ούτε καν μια μετάνοια – υπόκλιση σε εικόνα δεν μπορεί να κάνει η ταλαίπωρη… Μπήκε λέει (σηκωτή), ξαπλωμένη μπρούμυτα για να προσκυνήσει κάπου εκεί στην Ιερουσαλήμ!

«Προσκύνησε»… μπρούμυτα!!!

Πάλι καλά, διότι υπάρχει και το χειρότερο: Το να «προσκυνάει» κανείς, …ανάσκελα! Και να «βλέπει» τα ραδίκια ανάποδα!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Μαίρη Χρονοπούλου: «Προσκύνησε»… μπρούμυτα, στην Ιερουσαλήμ!!!

http://xairete.blogspot.com/2010/04/blog-post_1874.html