Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Ο Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος έχει αποχαλινωθεί. Η αχαριστία του, δεν έχει όρια...


Ρασοφόροι



elet@enet.gr



Ο Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος έχει αποχαλινωθεί. Η αχαριστία του, δεν έχει όρια.


Το Πατριαρχείο έχει βάλει πόδι στις "νέες χώρες" και τις απομυζά. Ψωμίζεται από το κορόιδο που λέγεται ελληνικό κράτος κι από διάφορους Αγγελόπουλους που 'χτισαν κτήρια της προκοπής, εκεί που οι Τούρκοι το είχαν στριμώξει σε μια χαμοκέλα...

Κατάλαβε το μπόσικο της ελληνικής Πολιτείας και φέρεται ως Ρωμαίος ανθύπατος, αγνοώντας το ελληνικό Σύνταγμα και τους νόμους και επικαλείται την 4η Οικουμενική Σύνοδο και την Αυγούστα Πουλχερία, μια φανατισμένη θεούσα, για να θρονιάσει έναν κλέφτη μητροπολίτη, που κατέκλεψε το "ποίμνιό του" με ενάμισι εκατομμύριο ευρώ, για τα γεράματά του...

Ρωμιός από στάμπα, νομίζει πως οι Ελληνες είναι ακόμα Ρωμιοί σα την αφεντιά του.


Καμώνεται τον μεγάλο και τρανό, ενώ οι Τούρκοι τον έχουν στα τεφτέρια τους ως άπιστο Γκιαούρ και τον κρατούν μόνο, και μόνο, για να του αρμέγουν τα χρηματοδέματα που φτάνουν απ' την Αθήνα. Στέκεται σούζα, σαν δαρμένο σκυλί, στον κάθε πρόξενο, βαλή και Μουχτάρ. Και τρέχει στους πασάδες, μπας και του επιστρέψουν κανά κόκαλο από τη διαγουμισμένη πατριαρχική περιουσία.

Αυτή η ρασοφορική κλίκα είναι ο κακός δαίμονας του Ελληνισμού. Η κατάρα του έθνους. Μια φωλιά κηφήνων.

Μια σερσεγκοφωλιά που ξεπέταγε σερσέγκια - δεσποτάδες, να τρομοκρατούν τον ραγιά, με κατάρες και αφορισμούς, κι από την άλλη, με πατρικές νουθεσίες, ότι ο πολυχρονεμένος αφέντης Σουλτάνος προστατεύει τους ραγιάδες, στην πατρική αγκαλιά του από τους άπιστους Λατίνους φραγκοπαπάδες!...

Με τέτοια παραμύθια οι δεσποτάδες ξεγέλαγαν τον σκλαβωμένο λαό κι αυτοί την περνούσαν κότα, πίτα, ζωή ζαχαρένια, με άσπρα και κοκόνες, όπως τους περιγράφει η ελληνική Νομαρχία.

Αυτή η ατολμία της ελληνικής Πολιτείας, καιρός να σταματήσει. Να κόψει τον ομφάλιο λώρο από αυτή την τουρκοκρατούμενη, ανθελληνική, ρασοφορική σπείρα, που λέγεται Φανάρι, δεν είχε ποτέ όφελος, αντίθετα, δάκρυα και βάσανα. Να χωρίσει τα τσανάκια της οριστικά και αμετάκλητα».


Τάσος Γουλοσπύρος
Αγρίνιο

http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.epistolesanagnoston&id=145382

3 σχόλια:

anastasia είπε...

Παναγιωτη καλησπερα.
Τοσον καιρο δεν απαντουσα διοτι οπως κατακαβες με τις τοοοσες ανορθωγραφιες μου κανω πολλυ κακο σε πολλυ κοσμο,ετσι δεν μπορης να εχης μια Αναστασια με τοοοοοσα πολλα λαθη,γι αυτο και εγω σταματησα.
Ομως μπηκα στον πειρασμο,μολις διαβασα για τον τουρκο πατρειαρχη,για τις νεες χωρες κ.λ.π.με βαλατε σε πολλυ μεγαλο πειρασμο,για να απαντησω!
Ποιο κρατος ,να απαντηση στις προβωκατσιες του τουρκου πατρειαρχη?
Μηπως μπορη αυτο το κρατος να απαντηση στην Τουρκια,που σε λιγο θα σηκωση την τουρκικη σημαια στην Ακροπολη?
Το ξερετε οτι πλεον δεν ανα χετηζωνται οι προκλεισεις των τουρκων?απο αερος ,απο θαλασσης κ.λ.π.Ετσι λοιπον ολα εχουν δωθη αμαχητη ,αληθεια τι θα δωσουμε σε λιγο?
Λυπαμε.
Αναστασια

P. MICHALOPOULOS είπε...

Η τουρκοκρατούμενη, ανθελληνική, ρασοφορική σπείρα, που λέγεται Φανάρι...

http://xairete.blogspot.com/2010/03/blog-post_1148.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Μπράβο στον πιλότο μας, ο οποίος κατά τη διάρκεια αναχαίτισης Τουρκικού μαχητικού στο Αιγαίο εκφράστηκε κατάλληλα για τον Τούρκο συνάδελφό του!..

http://xairete.blogspot.com/2010/03/blog-post_6553.html