Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Και εγένετο το θέλημα Βαρθολομαίου

Η χαμηλοβλεπούσα… ...το φίδι το δικέφαλο, το κολοβό!..
Η χαμηλοβλεπούσα…
...το φίδι το δικέφαλο, το κολοβό!..



ΔΙΑΒΑΖΩ:

Αναβάλλονται οι εκλογές νέων μητροπολιτών - Θα δικαστεί ξανά ο πρώην Αττικής Παντελεήμων

Τη συγκρότηση του δευτεροβάθμιου Συνοδικού Δικαστηρίου για να εξετάσει εκ νέου την υπόθεση του καθηρημένου ύστερα από απόφαση του Αρείου Πάγου Μητροπολίτη πρώην Αττικής κ. Παντελεήμονος Μπεζενίτη και την αναβολή της Συνόδου της Ιεραρχίας «εν ευθέτω χρόνω» αποφάσισε χθες η 12μελής Ιερά Σύνοδος έπειτα από εισήγηση του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου .

Πολλοί μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος κάνουν λόγο για υποχώρηση του Αρχιεπισκόπου έναντι των αιτημάτων του Οικουμενικού Πατριάρχη και χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί είναι η γραπτή δήλωση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιου λίγες ώρες πριν από την έκδοση της απόφασης της Ιεράς Συνόδου.

«Μακαριότατε και Αγιοι Συνοδικοί, καλείσθε να μην υποχωρήσετε!» ήταν η προτροπή που απηύθυνε ο κ. Αμβρόσιος και μιλώντας για τον Οικουμενικό Πατριάρχη τόνισε:

«Είναι και Αυτός άνθρωπος! Δεν είναι αλάθητος! Η ανακοίνωση του Φαναρίου φανερώνει το μη αγαθό πρόσωπο του Φαναρίου,το οποίο δεν ορρωδεί προ ουδενός και δεν υπολογίζει καμία φιλία, όταν νομίσει ό τι θίγονται τα “κυριαρχικά του δικαιώματα”!

Σταυρώνει λοιπόν τον “φίλο” του Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.Ιερώνυμο και μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο την “θυγατέρα” Εκκλησία της Ελλάδος!».

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=316147&dt=20/02/2010


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Μη επιτρέψετε την περαιτέρω ταπείνωση της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας μας από το Φανάρι!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΚΚΑ δεν ήταν με τον Βαρθολομαίο στο ΠΣΕ;

P. MICHALOPOULOS είπε...

Για να το λέτε εσείς, κάτι θα ξέρετε! Αλλά άλλο η προδοσία της πίστης (στην οποία όλοι συμφωνούν και ταυτίζονται) και άλλο το ποιος Ιούδας από αυτούς θα επικρατήσει και θα εισπράξει το αντίτιμο της προδοσίας...

Μη ξεχνάτε ότι και ο Χριστόδουλος ήταν ντίλερ στο ξεπούλημα της Ορθοδοξίας στο Βατικανό, αλλά ήρθε σε κόντρα με τον Βαρθολομαίο.

Είπαν τότε, ότι αυτά τους τα καμώματα τα επηρέαζαν διαφορετικοί ομοφυλοφιλικοί κύκλοι, από τους όποιους άλλοι μεν ήταν προσκείμενοι στο Φανάρι, άλλοι δε στην Αρχιεπισκοπή…

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ανώνυμος είπε... (1)

http://xairete.blogspot.com/2010/02/20-2010.html