Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Παναγιώτης: Εσένα δειλέ και άνανδρε "Ιωνά", σε προκαλώ να βγάλεις τη φούστα... (Διάλογοι σε μπλογκ παλαιοημερολογίτη γιατρού)

Ανώνυμος, είπε:

Πρόσεξε κ. Κυπριανέ τον αγιομάχο και αισχρό Μιχαλόπουλο που διαφθείρει την Εκκλησία και έχει φθάσει στα αθλιότατα αποτελέσματα να βρίζει καπηλικώτατα και αισχρότητα ιερείς και αρχιερείς και να αναρτά χυδαίες εικόνες στα βρωμοblog του.


Ιωνάς
21 Φεβρουαρίου 2010 2:12 μ.μ.



Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, είπε:

Ποιον ιερέα έβρισα; Μήπως εννοείς το ότι είπα κίναιδο τον Παντελεήμονα Μπεζενίτη, και γι αυτό στενοχωρήθηκες; Μήπως είσαι εσύ (ο «ανώνυμος» του πιο πάνω σχολίου) ο ίδιος ο βρωμο-Παντελεήμονας; Και ποιες είναι οι χυδαίες εικόνες που αναρτώ; Εννοείς μήπως, όλες αυτές, τις αντιπροσωπευτικές εικόνες της «εκκλησίας του κώλου», αυτής που εσύ με τέτοια τάση κοπρολαγνίας γλύφεις;


21 Φεβρουαρίου 2010 3:50 μ.μ.



Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, είπε:

Εσένα δειλέ και άνανδρε "Ιωνά", σε προκαλώ να βγάλεις τη φούστα, και να βγεις από την ανωνυμία… Να φορέσεις παντελόνια… Και αν είσαι άντρας (ή αν τέτοιος διατείνεσαι ότι είσαι), να αποκαλύψεις ποιος είσαι. Και να μας πεις γιατί με αποκαλείς «αγιομάχο», και να το τεκμηριώσεις αυτό. Διαφορετικά, ανήκει σε σένα αποκλειστικά και μόνο, αυτός ο τίτλος του «αισχρού», αλλά και του γνήσιου μέλους μιας διεφθαρμένης «Εκκλησίας»!

22/2/2010 2:21:53 μμ

http://kyprianoscy.blogspot.com/2010/02/blog-post_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: