Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Χρύσπα: Μήπως την κυνήγησε ο Άνθιμος, και γι αυτό δηλώνει τώρα ότι… «δεν παντρεύεται, δεν νοικοκυρεύεται»???

Γράφαμε πριν ένα μήνα περίπου, ότι το ζευγάρι Χρύσπα (τραγουδίστρια) και Παναγιώτης Νικολάου (Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας), είναι έτοιμο να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι. Έτοιμο, αφού η πρόταση γάμου έχει γίνει, το νυφικό έχει βρεθεί, και το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες ζει σε μια υπέροχη μονοκατοικία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Σήμερα όμως, από το ρεπορτάζ του Star.gr με τίτλο… Χρύσπα: «Δεν παντρεύομαι, δεν νοικοκυρεύομαι», μαθαίνουμε ότι:

«Η Χρύσπα δεν παντρεύεται και δεν νοικοκυρεύεται! Αλλάξανε τα σχέδια του γάμου, που είχε προγραμματιστεί για τον Ιούνιο και όλως τυχαίως πέταξε και το μονόπετρο. Η Χρύσπα μιλώντας στο STAR είπε ότι δεν της φτάνει ο χρόνος μέχρι τον Ιούνιο για να προετοιμαστεί και ότι είναι πολύ νέα για τέτοια.»

Το STAR, ρωτάει: «Αλήθεια, τι γάμος θα είναι αυτός, Χρύσπα, που δεν σου φτάνουν τέσσερις μήνες να προετοιμαστείς; Εξάλλου την πρόβα νυφικού την έχεις ήδη κάνει. Ή μήπως δεν είναι αυτός ο λόγος της αναβολής;».

"Δεν έχει κλείσει εκκλησία" είπε (στο βίντεο που είδαμε), δεν υπάρχει καν ημερομηνία γάμου, είπε..

Ρωτάμε κι εμείς:

Μήπως δεν είναι αυτός ο λόγος της αναβολής; Τι θα πει «δεν της φτάνει ο χρόνος», τι θα πει… «είναι πολύ νέα για τέτοια»;


Μήπως την κυνήγησε ο Άνθιμος που συζεί με τον γαμπρό; ...

...Και που έκανε και εκείνη την «πρόβα νυφικού» τάχα, δηλαδή την σέξι φωτογράφιση – επίδειξη (για περιοδικό) με νυφικό έξαλλο - οφθαλμοπορνικής έμπνευσης; ...

...Και
επίδειξη με… εσώρουχα νυφικού (άσπρο σουτιέν και μαύρο κιλοτάκι);


[ΑΝΘΙΜΟΣ.jpg]
Άνθιμος: «Να νύφη, να μάλαμα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: