Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ - ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ: «Άγιο είχαν η Σάσα Μπάστα και ο σύντροφός της, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Παναγιώτης Ταχτσίδης.»

Espresso: "Σώθηκαν από θαύμα Μπάστα - Ταχτσίδης!"


Σήμερα στην Εσπρέσο:


Σώθηκαν από θαύμα Μπάστα - Ταχτσίδης!

Άγιο είχαν η Σάσα Μπάστα και ο σύντροφός της, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Χθες το πρωί το αυτοκίνητό τους υπό αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες ανατράπηκε στην εθνική οδό και καρφώθηκε σε πούλμαν.

Σύμφωνα με την Τροχαία Κορίνθου, στις 7.45 το πρωί της Κυριακής το Smart που οδηγούσε ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ταχτσίδης και στο οποίο επέβαινε η Σάσα Μπάστα, ενώ κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο 84ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών με κατεύθυνση το Ναύπλιο, καρφώθηκε στο πίσω μέρος προπορευόμενου τουριστικού λεωφορείου. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το Smart έκανε τρεις τούμπες. Όπως ήταν φυσικό, έγινε κομμάτια.

Η Σάσα έκλαιγε με λυγμούς. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τους συνέβη ένα τόσο σοβαρό ατύχημα.

Ο Ταχτσίδης έχει υποστεί ελαφρά διάσειση, ενώ του έγιναν ράμματα στο κεφάλι. Σε πιο σοβαρή κατάσταση είναι η Σάσα Μπάστα, που δεν φορούσε ζώνη. Η τραγουδίστρια, στην οποία επίσης έγιναν ράμματα στο κεφάλι, έχει κακώσεις σε δύο πλευρά και το σώμα της είναι γεμάτο εκδορές.


Φαίνεται ότι το μάτιασαν το ζευγάρι... Σιδερένιοι και βάλτε χάντρα θαλασσιά!

ΠΗΓΗ: www.espressonews.gr

[devil.jpg]
Καταλάβατε;

«Άγιο είχαν…», αλλά… τι να σου κάνει κι αυτός ο έρημος ο Άγιος, αφού ο Διάβολος είναι από πάνω;

«Φαίνεται ότι το μάτιασαν το ζευγάρι»!

Σατανικά πράγματα! Γι αυτό, καλού – κακού, στην άλλη τους έξοδο, ας φτύσουν στον κόρφο τους, ας χτυπήσουν ξύλο, και ας βάλουν και μια… «χάντρα θαλασσιά»!!!..

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ - ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ: «Άγιο είχαν η Σάσα Μπάστα και ο σύντροφός της, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Παναγιώτης Ταχτσίδης.» (Espresso)


1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή («μουτράκι»), λυπάμαι αλλά δεν θα εγκρίνω τη δημοσίευση του σχολίου σου. Και τούτο διότι έχει παραπομπή (λινκ) στην ιστοσελίδα σου με την οποία δεν ταιριάζει το μπλογκ αυτό. Εμείς, ασχολούμαστε με κριτική διάθεση με τα πρόσωπα αυτά, και όχι με οφθαλμο-πορνική! Λυπάμαι! :-(