Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Θύματα τροχαίου Μπάστα-Ταχτσίδης


Το ατύχημα συνέβη στις 7:50 το πρωί της Κυριακής... Όχι, δεν πήγαιναν στην εκκλησία... Το ζευγάρι πήγαινε στο Ναύπλιο για να γνωρίσουν οι γονείς του νεαρού ποδοσφαιριστή τη Σάσα Μπάστα...


Θύματα τροχαίου στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών έπεσαν η Σάσα Μπάστα και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και μάλιστα το ζευγάρι έχει χτυπήσει σοβαρά.

Ο Παναγιώτης οδηγούσε το αυτοκίνητο και στην θέση του συνοδηγού ήταν η Σάσα.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο άσος της ΑΕΚ μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι η Σάσα Μπάστα έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στα πλευρά της και ο Παναγιώτης έπαθε διάσειση.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι στενοί συγγενείς τόσο εκείνης όσο και εκείνου οι οποίοι μάλιστα έσπευσαν στο πλευρό τους για να τους συμπαρασταθούν.


ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr


3 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Τροχαίο ατύχημα είχε στις 7:50 το πρωί η Σάσα Μπάστα και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στο 84ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής οδηγούσε το αυτοκίνητό του όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προσέκρουσε στο πίσω μέρος ενός λεωφορείου.

Το ζευγάρι τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου…

Κορίνα Ασλανίδου

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=100468&cid=11

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε το πρωί της Κυριακής η Σάσα Μπάστα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύντροφός της, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Παναγιώτης Ταχτσίδης, συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Το ατύχημα συνέβη στις 7:50 το πρωί, την ώρα που το ζευγάρι πήγαινε στο Ναύπλιο για να γνωρίσουν οι γονείς του νεαρού ποδοσφαιριστή τη Σάσα Μπάστα.

Μετά τη σύγκρουση, η οποία ήταν σφοδρή, το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες και μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Η Σάσα Μπάστα μεταφέρθηκε αναίσθητη στο νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου της έραψαν το μέτωπο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης πάντως, όπως είπαν οι γιατροί, δεν έχει ούτε γρατσουνιά ωστόσο είναι σοκαρισμένος από το ατύχημα.

Star.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

Γλίτωσαν από θαύμα Ταχτσίδης – Μπάστα!

Το ζευγάρι διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου. Ο μέσος της ΑΕΚ και η τραγουδίστρια αναχώρησαν από την Αθήνα για το Ναύπλιο μετά το τέλος του προγράμματος της δεύτερης στα μπουζούκια.

Στο ύψος της Κορίνθου το αυτοκίνητο έφυγε από τον έλεγχο και έκανε τρεις τούμπες. Ακολούθως και οι δύο διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Κορίνθου με τον Ταχτσίδη να έχει υποστεί διάσειση και την Μπάστα να έχει χτυπήσει στα πλευρά, ενώ και οι δυο τους έκαναν ράμματα.

Τα στοιχεία προκύπτουν από την ενημέρωση που έκανε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στους ανθρώπους της ΑΕΚ, στην οποία ανέφερε ότι πήγαιναν στο Ναύπλιο για να επισκεφθούν την μητέρα του.

ΠΗΓΗ: newsit.gr