Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Ιωάννης Καρδάσης: Όταν λέμε "ομοφυλόφιλους ιερείς" εννοούμε αυτούς, που έχουν το σχετικό μπλογκ?


2 σχόλια στο θέμα:

Η συνέχεια και το τέλος (φαντάζομαι) της συζήτησης για την ομοφυλοφιλία, με τον κ. Χρήστο Ιωάννου (τον σχολιαστή μας που επανήλθε στο θέμα)



Ιωάννης Καρδάσης, είπε...

Όταν λέμε "ομοφυλόφιλους ιερείς" εννοούμε αυτούς, που έχουν το σχετικό μπλογκ "αδελφοποιημένοι κληρικοί" με αρχηγό τον Αρχιμ. Αβέρκιο και διαφημίζουν την ανωμαλία τους ή τους άλλους τους ανένταχτους;

ΙΚ
15 Φεβρουαρίου 2010 6:25 μ.μ.


P. MICHALOPOULOS είπε...

Μάλλον κάποιους άλλους θα εννοεί ο φίλος κ. Ιωάννου. Αυτοί που λέτε (οι "αδελφοποιημένοι κληρικοί") δεν είναι από αυτούς που «κρίνουν» τους ομοφυλόφιλους αλλά από αυτούς που τους υποστηρίζουν, και μάλιστα στο να έχουν θέση στον ιερό κλήρο.

Ο φίλος κ. Χρήστος πρέπει να έχει κάποιους άλλους στο μυαλό του...

Και πώς τους ξέρει άραγε; Πήγαινε λέει για κατηχητής, και εκεί έμαθε για την ομοφυλοφιλία μέσα στην εκκλησία… για ομοφυλόφιλους παπάδες που «κρίνουν» άλλους ομοφυλόφιλους!..

Πάντως έχει πολλά παράπονα, ειδικά για τη στάση του μητροπολίτη Πειραιά ο οποίος είπε ότι οι ομοφυλόφιλοι έχουν σαν ιδανικό τους την τρύπα από όπου χέζει κανείς…

Ελπίζω να μην έχει και τίποτε άλλο εναντίον του συγκεκριμένου μητροπολίτη, αυτού του μητροπολίτη που είναι νορμάλ άνθρωπος!..

15 Φεβρουαρίου 2010 7:59 μ.μ.

http://xairete.blogspot.com/2010/02/blog-post_1231.html

Συζήτηση (με τον κ. Χρήστο Ιωάννου) για την ομοφυλοφιλία

Συζήτηση (με τον κ. Χρήστο Ιωάννου) για την ομοφυλοφιλία
Κάντε «κλικ» στη φωτογραφία για να εμφανισθεί το θέμα


Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2010

Έχουν να πουν ένα καλό λόγο για τον Παναγιώτη…


Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Μιχαλόπουλε σε καμαρώνω. Είσαι τίμιος άνθρωπος και γενναίος, αφού τολμάς αν και πιστός να τα βάζεις με το παπαδαριό, με την εκκλησία του κώλου, με την εκκλησία της δεξιάς και του χωροφύλακα.

Να σε έχει καλά ο Θεός φίλε.

12 Φεβρουαρίου 2010 5:53 μ.μ.


http://xairete.blogspot.com/2010/02/blog-post_568.html


Στους διαλόγους του αγκομαχά, και λέει καθαρά στον νεαρό (που φαίνεται να διστάζει), ότι τον έχει επιθυμήσει, ότι θέλει να τον γ...μίσει.. και ότι τον θέλει μαζί του για να τον γ...μάει... συνέχεια (όπως κάνει και με έναν άλλον νεαρό, τον Χρήστο!..)


Δεν υπάρχουν σχόλια: