Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Λίτσα Διαμάντη: Την θυμόμαστε;



«Γεροντοέρωτες», έγραψε σχολιαστής, κάτω από το άρθρο της Εσπρέσο, στην ιστοσελίδα της.



Την θυμόμαστε την τραγουδίστρια Λίτσα Διαμάντη;


Η δουλειά της είχε τεράστια εμπορική επιτυχία και οι πωλήσεις του άλμπουμ της που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 1978 ξεπέρασαν τις 50.000 αντίτυπα και της χάρισαν τον δεύτερο χρυσό δίσκο της καριέρας της. Ήταν η εποχή (όπως μαθαίνουμε από το madblog.gr) που η Λίτσα Διαμάντη έκανε σουξέ με κομμάτια που είχαν έντονα τα στοιχεία του «σλόγκαν», όπως το «Όχι θα κάτσω να σκάσω» και το «Πάλι τρέλα πουλάς», και το «Βρε δε θα 'σαι καλά».

Χτες η Espresso μας θύμισε ότι τραγουδούσε και το «Δεν παντρεύομαι, δεν νοικοκυρεύομαι...», και από ότι καταλάβαμε αυτό έκανε και σε όλη της τη ζωή…

Αλλά το ρεπορτάζ της Espresso (γι αυτό θυμήθηκε αυτό το τραγούδι) λέει ότι άλλαξε η ζωή της, πια...

Διαβάζω στο
gossip-tv.gr:

«Η Λίτσα Διαμάντη ζει στιγμές ευτυχίας στο πλευρό ενός γοητευτικού ώριμου άντρα, του επιχειρηματία Κώστα Γερογιάννη. Η Λίτσα και ο Κώστας γνωρίζονται από παλιά αλλά τα τελευταία δύο χρόνια είναι μαζί. Το ζευγάρι περνάει ευχάριστες στιγμές κάνοντας συνήθως εξόδους σε ήσυχα ταβερνάκια μαζί με φίλους. Οι δυο τους έκαναν την εμφάνιση σε μαγαζί που βρίσκεται στο Φάληρο δίνοντας την εικόνα σε όλους όσοι ήταν εκεί ότι τους δένει μία μεγάλη αγάπη. Να περιμένουμε στο μέλλον και άλλα ευχάριστα στην προσωπική ζωή της Λίτσας Διαμάντη;»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Τι να περιμένουμε; Ένα γάμο, προφανώς! Άντε και με το καλό!


Όμως, όπως διαβάζω:

Άτομο που γνωρίζει καλά το ζευγάρι (και το έζησε από κοντά στη Μύκονο, όπου είχαν βρεθεί το καλοκαίρι για διακοπές) δηλώνει για το θέμα: «Ο γάμος δεν είναι το ζητούμενο του ζευγαριού, αλλά πάνω απ’ όλα η συντροφικότητα, που στην περίπτωσή τους εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο.

»Ο Κώστας (που στο παρελθόν είχε μια μεγάλη επιχείρηση μαρμάρων και έζησε για χρόνια και στην Αμερική) είναι ένας άντρας πολύ γαλαντόμος, bon viveur, ένας άνθρωπος με πολλά ψυχικά χαρίσματα. Οσο για το δεσμό του με τη Λίτσα, ξέρω καλά ότι του άρεσε από παλιά, αλλά και ότι εκείνη τον είχε μέσα στην καρδιά της. Όμως, τότε δεν ήταν ώριμες οι συνθήκες για να γίνουν ζευγάρι. Για όλους υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας που έρχεται όποτε εκείνος θέλει. Σημασία έχει να το καταλάβεις και να μην τον προσπεράσεις...»

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ
www.espressonews.gr


«Γεροντοέρωτες», έγραψε σχολιαστής, κάτω από το άρθρο της Εσπρέσο, στην ιστοσελίδα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: