Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΑΡΧΕΙΟ

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2008

Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα! :-)



4 σχόλια:

stavroula είπε...

Kalo 3hmerwma:)
Enw oi voreies polities pleitontai apo xionia k pageto emeis exoume
mia mikrografia ths Anoi3hs autes tis meres. Oloi vghkame me ta kontomanika!
Gia thn prwtoxronia leme na pame sta vouna. Dn mporei na vgei o xronos ean dn episkeutoume ta omorfa Blue Ridge Mountains k thn koilada tou potamou Shenandoah.

29 Δεκεμβρίου 2008 2:35 π.μ.


P. MICHALOPOULOS είπε...

Αφού είναι έτσι τα πράγματα με τον (καλό)καιρό, τότε να πάτε. Εύχομαι, να περάσετε όμορφα! :-)

29 Δεκεμβρίου 2008 3:34 π.μ.


Μιχάλης είπε...

Παναγιώτη σου εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ κι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2009. Καλή συνέχεια στο "xairete", πραγματικά ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ιστολόγια στο διαδίκτυο. Να συνεχίσεις με περισσότερες αποκαλύψεις την καινούργια Χρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

29 Δεκεμβρίου 2008 10:40 π.μ.


P. MICHALOPOULOS είπε...

Ω, τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή, Μιχάλη! Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου αυτό, όπως επίσης και για τις καθημερινές σου (τις σιωπηλές) επισκέψεις εδώ στο φτωχικό μου, για τις οποίες είμαι σίγουρος.

Σε ευχαριστώ, και, για τις ευχές σου για το νέο έτος, και αντεύχομαι κι εγώ: Αμήν, να είναι πράγματι ευλογημένο!

Σε ευχαριστώ, και, τα καλά σου λόγια, και για την «καλή συνέχεια» σχετικά με το ιστολόγιο αυτό. Εσύ, μαζί με την αγαπητή εν Χριστώ αδελφή Σταυρούλα είστε οι μόνοι που το στηρίξατε, από την αρχή, και δεν ξεχνώ ότι ένα από τα πρώτα σου σχόλια εδώ, ήταν η ευχή σου να πιάσει τις 150.000 επισκέψεις! Σχετικά γρήγορα λοιπόν έχουμε φτάσει στις 95.000 χιλιάδες, και με τη δική σας υποστήριξη και με τις δίκες σας τις ευχές ελκύουμε τη Χάρη του Θεού, και συνεχίζουμε…

Συνεχίζουμε τον σχολιασμό της επικαιρότητας, την δημοσιοποίηση των σκέψεών μας, ναι! …Αλλά «αποκαλύψεις» που λες, εμείς εδώ δεν κάνουμε. Διότι δεν είμαστε δημοσιογράφοι, δεν έχουμε άλλες πηγές παρά μόνο αυτά που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί... Και όσα από αυτά προκαλούν το ενδιαφέρον μας, τα προβάλουμε!

Χρόνια πολλά! :-)


29 Δεκεμβρίου 2008 4:39 μ.μ.


http://xairete.blogspot.com/2008/12/blog-post_5938.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: