Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Έλα να γυμνωθούμε (αγαπηθούμε) ντάρλινγκ

 
Γιάννης Δαλιανίδης, τότε: Στην ταινία του "Έλα να γυμνωθούμε (αγαπηθούμε) ντάρλινγκ", ξεκινάει με την κάμερα στο εκκλησάκι για να κάνει ζουμ στην απέναντι παραλία με τις γυμνές τουρίστριες στην πλαζ, και στα "καμάκια" σε δράση...

Γιάννης Δαλιανίδης: “Έκανα ταινίες που δεν ήθελα”

“Για μένα το να γυρίσω μια ταινία ήταν τρόπος ζωής. Και αυτός ο τρόπος μου λείπει τώρα. Πολλές φορές για να μην μου λείψει αυτή η δραστηριότητα έκανα και ταινίες που δεν ήθελα. Μέσα στο στούντιο βρίσκω το οξυγόνο μου” αποκάλυψε ο Γιάννης Δαλιανίδης.

Πηγή:Espresso


Γιάννης Δαλιανίδης, σήμερα: Αμετανόητος;

6 σχόλια:

lykourgos nanis είπε...

Εστω και αργα ο Γιαννης Δαλιανιδης αποκαλυψε μια σημαντικη αληθεια!Οτι εκανε και ταινιες που δεν ηθελε!Ηκυνικη αυτη ομολογια εχει κατα τη γνωμη μου 2 συνιστωσες!Η 1η ειναι η υποκρισια που μαστιζει τον καλλιτεχνικο χωρο εντος του οποιου προκειμενου να καταξιωθει καποιος και να γινει αρεστος στο συστημα κανει πραγματα που δεν τον εκφραζουν!Και η 2η σχετιζεται με τους δηθεν κριτικους κηνηματογραφου που προκειμενου να κολακεψουν τους παραγωγους τανιων κατασκευαζουν δημοσιευματα επι τη βασει των οποιων υποβαλλουν στο κοινο την εντυπωση οτι η συγκεκριμενη τανια ειναι αριστουργημα ενω ο ιδιος ο σεναριογραφος εχει ολωσδιολου αντιθετη γνωμη!Προσωπικα παντως ο Γιαννης Δαλιανιδης μου ειναι συμπαθης και για την ανθρωπια που αναδυεται μεσα απ τις τανιες του και για το γεγονος οτι ειναι βερος Ιλισιωτης και μενει κοντα στον αγιο Χαραλαμπο Ιλισσιων και το χει πει αυτο σε συνεντευξεις του!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ώστε είναι βέρος Ιλισιώτης και μένει κοντά στον άγιο Χαράλαμπο Ιλισίων… Δεν μένει Εκάλη, ή Κολονάκι, δηλαδή…

Άβυσσος λοιπόν η ψυχή του ανθρώπου…

Έχει κι αυτή (όπως και το σώμα) διαβαθμίσεις στον τόπο διαμονής…

Πώς λέμε: Δυτικά προάστια, Νότια προάστια, Βόρια προάστια, κλπ… Διότι σύμφωνα με την αρχαία θρησκεία, οι ψυχές - μετά τον θάνατο του ανθρώπου - πήγαιναν ανάλογα… ή στον Άδη, ή στα Ιλίσια Πεδία, ή στις Νήσους των Μακάρων, και στις ουράνιες σφαίρες.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Δαλιανίδης σε ηλικία 87 ετών. Ο σκηνοθέτης, ο οποίος άφησε πίσω του ένα μεγάλο έργο, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του «Ερρίκος Ντυνάν» με βαριά αναπνευστικά προβλήματα και πολυοργανική ανεπάρκεια. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίστηκε πολύ σοβαρή, και, όπως αποδείχθηκε, μη αναστρέψιμη, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ανακάμψει και να χάσει τη μάχη για τη ζωή.

Η πολιτική του κηδεία, κατόπιν επιθυμίας του ιδίου, θα γίνει στις 15:00 της Δευτέρας από το Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας.

ΠΗΓΗ: Zougla

stavroula είπε...

Nai an den kanw la8os h dekaetia tou 80 xarakthristhke gia tis fthnotainies video (VHS) pou polles htan paragwges tou Dalianidh.
Etsi einai oi showbiz oti poulaei kai pernaei thn ka8e epoxh.

Sigoura k. Panagiwth, mia abussos h psuxh tou an8rwpou.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Άραγε είχε οικογένεια, είχε παιδιά; Τι ζωή να έκανε ο άνθρωπος αυτός; Ξέρετε κ. ανώνυμε (1:41 π.μ.); Έχετε κάποιο λινκ να μας δώσετε;

P. MICHALOPOULOS είπε...

Δεν απαντήσατε ακόμα, κ. ανώνυμε (1:41 π.μ.). Ελπίζω να ψάχνετε για στοιχεία που θα τεκμηριώνουν την άποψη σας για τον μακαρίτη.

Περιμένουμε λοιπόν να την τεκμηριώσετε, για να την δημοσιεύσουμε.

Μέχρι να απαντήσετε όμως, θα θεωρώ συκοφαντικό το σχόλιο σας (1:41 π.μ.) που δεν δημοσίευσα, και αισχρό – υβριστικό τον ισχυρισμό σας για αυτόν τον άνθρωπο.