Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

TA NEA: "Μητροπολίτες εναντίον γιόγκα "


Μητροπολίτες ζητούν από τους νέους να αποφεύγουν τη γιόγκα γιατί «συνδέεται με τη μετεμψύχωση».

Μάνος Χαραλαμπάκης:

Η Μητρόπολη Πειραιώς δεν είναι η μοναδική που «αφορίζει» τη γιόγκα υποστηρίζοντας ότι... βλάπτει τους χριστιανούς. Πριν από μερικές ημέρες παρόμοιες ανακοινώσεις για τη γιόγκα εξέδωσαν η Μητρόπολη Ρόδου και η Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου στα Χανιά. «Η γιόγκα είναι ασυμβίβαστη με την χριστιανική πίστη και εφιστούμε την προσοχή των πιστών» αναφέρεται στην ανακοίνωση του αντιαιρετικού γραφείου Ρόδου.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4547767


Οι απόψεις σας

Για άλλη μια φορά η εκκλησία επιτίθεται νιώθοντας ότι απειλείται από την γιόγκα!! Το ίδιο έχει κάνει για κάθε τι εναλλακτικό όπως η ομοιοπαθητική και τοσα άλλα!!

Πότε θα καταλάβει επιτέλους ότι δεν έχει να κάνει με άβουλα όντα; Πότε θα αρχίσει να σέβεται την ελευθερία του ατόμου να διαλέξει και κάτι μη θρησκευτηκό για την προσωπική του ευεξία και υγεία;

Δεν καταλαβαίνει άλλωστε ότι με το να αντιτίθεται μπορεί να γίνει και η πιο άμεση οδός διαφήμισης και όχι δισφημισης της γιόγκα;

Ο κόσμος ξύπνησε !! Είδε ότι η Εκκλησία μόνον ενοχές ξέρει να γεμίζει τους ανθρώπους ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!! Σαφώς και η γιόγκα τους χαλάει λίγο τα σχέδια γιατί αντί να τσεπώνουν αυτοί τα λεφτά των πιστών τους τα τσεπώνουνε άλλοι που προσφέρουνε απτά αποτελέσματα!!

Δεν χρειάζεται κατ'' εμέ η απολογία κανενός στις γελοίες απαγορεύσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος!! Ο κόσμος βλέπει και κρίνει και από μόνος του!! Δεν είμα δασκάλα γιόγκα αλλά έχω κάνει γιόγκα και εκεί έχω δει αποτελέσματα!!! Χαλάρωση, γαλήνη, ευεξια και υγεια!! Στην Εκκλησία όμως έχω δει ΜΟΝΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΗ!!

Χαιρετίσματα λοιπόν.....στην ΕΞΟΥΣΙΑ εγώ κοιτάω την ΟΥΣΙΑ !!


Ναταλία Κολλάρου
25/11/2009 09:00


Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2009


Σεραφείμ: Η γιόγκα μοιάζει με τη μαγεία


Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009


Γιατί ειρωνεύεται η εφημερίδα «το Παρόν της Κυριακής» τον μητροπολίτη Πειραιώς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: