Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ

Σάββατο, 23 Αυγούστου 2008


PAPIKH-EKKLHSIA (σχόλια)


Σχόλια στο θέμα:

ΠΑΥΛΟΣ (μητροπολίτης Κοζάνης): «Είναι αίρεση και όχι Εκκλησία ο Παπισμός. Διάβολος»
http://papismos.blogspot.com/2008/08/blog-post_23.html

nina p:
καλησπερα Παναγιωτη. πολυ ωραιο αρθρο διαλεξες σημερα.. ειδες? υπαρχουν ακομα καποιοι που αξιζουν μεσα στην εκκλησια.. ευτυχως που λες κατι και γι αυτους, γιατι θα νομιζαν αυτοι που επισκεπτονται το μπλογκ σου οτι ολοι οι ιερεις ειναι ιδιοι...
καλο βραδυ.

Παναγιώτης:
Η είδηση αυτή «μου ήρθε» με μέηλ σήμερα το απόγευμα από έναν χριστιανό που μαγνητοφώνησε την ομιλία και μου έστειλε ένα απόσπασμα από το οποίο εγώ κατέληξα στο κομμάτι που δημοσίευσα, κατάλληλα διαμορφωμένο οπτικά!

«Όπως μου έρθει», λοιπόν! Δεν διαλέγω εγώ αλλά η επικαιρότητα διαλέγει.

Όλοι αυτοί που λες, όλοι αυτοί που κάνανε την πάπια τόσο καιρό που οι παπούληδες τους (Χριστόδουλος και Βαρθολομαίος) ερωτοτροπούσαν αισχρά και μέχρις αηδίας με τον πάπα των παπικών, τώρα που ο πάπας των παπικών «τους άδειασε», και αποκάλυψε ότι μυστικά τα έχουν βρει με αυτόν για να τον αναγνωρίσουν κλπ κλπ, θορυβήθηκαν και άρχισαν να βγαίνουν ένας ένας από το καβούκι τους και να κάνουν δηλώσεις.

Οι ίδιοι οι πονηροί παπικοί παλαιότερα είχαν ξεμπροστιάσει και τον Χριστόδουλο και αποκάλυψαν ότι αυτός έφαγε τα λυσσακά του για να έρθει ο Πάπας τους την Ελλάδα, και ας υποκρινόταν (ο προδόταρος) ότι τον πίεζαν και δέχτηκε με το ζόρι, τάχα!

Όταν διαμαρτυρόμουν εγώ, εδώ και μερικά χρόνια για το ίδιο θέμα, και έλεγα τα ίδια που λέει τώρα ο κ. Παύλος, και μερικοί άλλοι που τώρα ξύπνησαν, με κατεδίωκαν λυσσαλέα.

Με κατεδίωκε το εκκλησιαστικό παρακράτος του Χριστόδουλου, με τη μορφή διαφόρων «ομάδων» (τύπου Βαβύλη) στο διαδίκτυο. Δεν μπορούσα να γράψω κάτι σχετικό σε μια ιστοσελίδα και το διέγραφαν αμέσως σκυλοβρίζοντας με και αποκλείοντας με ταυτόχρονα από το να έχω άλλη πρόσβαση στο μέλλον στον χώρο αυτό. Αμέτρητες οι σχετικές περιπτώσεις.

Η ίδια δε η «Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος» που έχει εκδώσει και αντιπαπικό φυλλάδιο στο παρελθόν, με αντιμετώπισε σαν τον μεγαλύτερο εχθρό της όταν πρόσφατα διαμαρτυρόμουνα για τις «επαφές» τους (με εντολή Χριστόδουλου) με τον πάπα, για τις εμετικές προσφωνήσεις τους σε αυτόν, για τα κόκαλα που πήγαν εκεί στον πάπα για να πάρουν, και για τα παιδιά των εκκλησιαστικών σχολών που (σαν υποτελείς), έστελναν στην Ιταλία ως φόρο αίματος, προς βρώση από τον παπικό Μινώταυρο στο Βατικανό.

Πού ήταν ο μητροπολίτης Πειραιά, παλιότερα; Γιατί δεν μιλούσε; Πού ήταν και ο Μητροπολίτης Κοζάνης κ. Παύλος ο οποίος έχει βάλει φραγμό στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο για να μη πηγαίνουν στην μητρόπολη του τα μέηλ μου;

Παναγιώτης:
Πού ήταν; Να σου πω:
Είχαν βγάλει τον σκασμό για να πετύχουν να τους κάνει δεσποτάδες ο Χριστόδουλος!!!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: