Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Ποινή κάθειρξης είκοσι ετών και δέκα μηνών στον Γεωργιανό που δολοφόνησε τον Νίκο Σεργιανόπουλο.


Ποινή κάθειρξης είκοσι ετών και δέκα μηνών στον Γεωργιανό που δολοφόνησε τον Νίκο Σεργιανόπουλο.


Το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου.

Στον ηθοποιό δεν έχει αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό...

Πηγη: tovima.gr



Σάββατο, 06 Ιουνίου 2009

Εσπρέσο: «Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος»


Η αστυνομία από την πρώτη ώρα έκανε λόγο για έγκλημα συναρτώμενο με τις κακόφημες παρέες του ηθοποιού και τη συνεχή και επικίνδυνη αναζήτηση ερωτικών συντρόφων σε παρακμιακά στέκια αγοραίου έρωτα.

Πριν από ενάμιση μήνα, με παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, η υπόθεση πήρε δικάσιμο για τις 28 Σεπτεμβρίου.

(Τα στοιχεία, είναι από σημερινό ρεπορτάζ του κ. Στέφανου Χίου στην Εσπρέσο)


12 Ιουνίου 2008

ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ και τους γάμους που πραγματοποίησαν «αφορίζει» ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις τούς χαρακτηρίζει ασθενείς, ενώ φέρνει ως παράδειγμα τον θάνατο του ηθοποιού Σεργιανόπουλου θέλοντας να δείξει ότι οι ομοφυλόφιλοι εκμεταλλεύονται ανίσχυρους ανθρώπους και τους χρησιμοποιούν ως χρηστικά αντικείμενα.

http://assets.in.gr/AssetService/Image.ashx?c=7559343&r=0&p=0&t=0&q=85&w=800&v=1
Ο κ. Σεραφείμ αναφέρει ότι ο θάνατος γνωστού ηθοποιού (εννοεί τον Σεργιανόπουλο) ανακαλεί στην πραγματικότητα όσους μιλούν το τελευταίο διάστημα για καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.




3 σχόλια:


stavroula είπε...

Vlepw evgales arada ta ar8ra gia ton Sergianopoulo.

Pote perase enas xronos!

6 Ιούνιος 2009 10:22 μμ


P. MICHALOPOULOS είπε...

Ένας χρόνος, πέρασε, από τότε που (μετά από απειλές του τύπου «θα πεθάνεις») μας κλείσανε το ιστολόγιο μας το «χαιρετίσματα», στο Παθφάηντερ, του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη!

Νομίζεις ότι ο μεγάλος θα αισθανόταν όμορφα με τα άρθρα αυτά; Ήταν και τα σχόλια βλέπεις…

Τότε άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να με φιμώσουν!.. Με ένα σμπάρο χτύπησαν δυο τρυγόνια: Μας φίμωσαν για τον Ιερώνυμο την αγάπη τους, μας φίμωσαν και για τους ομοφυλόφιλους

6 Ιούνιος 2009 10:49 μμ


P. MICHALOPOULOS είπε...

"Νίκος Σεργιανόπουλος": Η ετικέτα από τα "χαιρετίσματα", τώρα και στο "χαίρετε"!

6 Ιούνιος 2009 11:02 μμ


http://xairete.blogspot.com/2009/06/blog-post_1559.html

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΧΟΛΙΟ
11 Αύγουστου 2008

Στο παθφαιντερ, της Φαιστός, του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΒΗΜΑ, ΝΕΑ, κ.λπ.), είχαμε έναν επισκέπτη το λεπτό, αλλά είχαμε και μια ιστορία 10 μηνών, με 3,700 αναρτήσεις θεμάτων και με 7.000 σχόλια!

Η επιτυχία όμως αυτή, είχε και τα αρνητικά της:

α) Ένα ολόκληρο πατριαρχείο (της Αφρικής) θύμωσε πολύ, και ένας αρχιεπίσκοπός του (ο Γιοχάνεσμπουργκ) με μέηλ απειλούσε εμμέσως πλην σαφώς, το σπίτι μου την οικογένεια μου και την ίδια μου τη ζωή!..

β) Ένας δεσπότης (ο Νέας Ιωνίας) με απείλησε με αγωγή, εδώ και μερικούς μήνες, διότι άπλα και μόνο περιέγραψα μια εκπομπή (του Καρατζαφέρη) που αναφερόταν στο πρόσωπο του!

γ) Μου απέκλεισαν πριν από δυο εβδομάδες, το πρώτο μου μπλογκ (τα «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ», που είχε 60.000 επισκέπτες κάθε μήνα) χωρίς εξήγηση και χωρίς προειδοποίηση (ο κ. Λαμπράκης, για να προστατεύει τον Ιερώνυμο;) μου απέκλεισαν αμέσως , και, το δεύτερό μου μπλογκ (τα «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑΣΤΟΠ») που έστησα μετά μέσα σε 10 μέρες με επίλεκτα θέματα (ο κ. Λαμπράκης πάλι, για να προστατευτούν οι μασόνοι και οι ομοφυλόφιλοι;) και μάλιστα πριν από τον δεύτερο αυτόν αποκλεισμό ελάμβανα και περίεργα εσωτερικά μηνύματα (της διαχείρισης του παθ;), χωρίς ίχνη, μηνύματα με το στερεότυπο: «θα πεθάνεις»!..