Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Καλλιστεία Μις Τουρισμός, …με πολύ οφθαλμο-πορνικές εμφανίσεις!.. [Η Εκκλησία, τι λέει για όλα αυτά;]

Κάνετε “κλικ” επάνω στην εικόνα για πλήρες μέγεθος!
Και τι δεν κάνει η Ελλάδα μας, για να προωθήσει τον... «τουρισμό»! Ε;

Τη γυναικεία «σάρκα» σε όλη της την προκλητικότητα είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ σε γνωστό club της πόλης.

Τα καλλιστεία για την ανάδειξη της “Miss Τουρισμός” που έγιναν χτες στο Villa Mercedes είχαν (όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ) ακριβώς έναν τέτοιο χαρακτήρα - οφθαλμο-πορνικό, θα τον πούμε - που μας έκανε να θυμηθούμε εκείνη τη φράση που είπε πριν από δεκαετίες ο Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης όταν αποκάλεσε την Ελλάδα «διεθνές πορνοστάσιο»!

Η βραδιά πάντως (όπως διαβάζουμε) «δεν άφησε παραπονούμενες ούτε τις γυναίκες», καθώς πολλά αντρικά κορμιά περπάτησαν στο catwalk της επίδειξης, «φορώντας μόνο τα απαραίτητα», λέει.

Η Εκκλησία, τι λέει για όλα αυτά;



Κάνετε “κλικ” επάνω στην εικόνα για πλήρες μέγεθος!

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Καλλιστεία Μις Τουρισμός, με πολύ hot εμφανίσεις

Δημοσιεύθηκε: 30.11.09 18:55

Την ελληνική ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ σε γνωστό club της πόλης. Τα καλλιστεία για την ανάδειξη της “Miss Τουρισμός” που έγιναν χτες στο Villa Mercedes δεν θα μπορούσαν αφήσουν ασυγκίνητο κανέναν άντρα, καθώς οι παρουσίες των μοντέλων ήταν άκρως αποκαλυπτικές και sexy, ενώ το έργο της επιτροπής δύσκολο.

Πως να διαλέξεις μια όταν όλες οι κοπέλες θα μπορούσαν να προβάλουν τον ελληνικό τουρισμό στον κόσμο με τον καλύτερο τρόπο; Οι...δικοί μας, πάντως, Νάσος Γουμενίδης και Βάσω Κολλιδά που συμμετείχαν στην κριτική επιτροπή τα πήγαν υπέροχα.

Η βραδιά πάντως δεν άφησε παραπονούμενες ούτε τις γυναίκες, καθώς πολλά αντρικά κορμιά περπάτησαν στο catwalk της ομορφιάς φορώντας μόνο τα απαραίτητα.

Τελικά τον τίτλο της “Miss Τουρισμός” κατέκτησε η Άβελιν Τζανετάκου, αλλά την πολυπόθητη κορδέλα φόρεσαν και άλλες κοπέλες με άλλους τίτλους.

http://www.gossip-tv.gr/story/19425/kallisteia-mis-tourismos-me-polu-hot-emphaniseis