Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Ένας ελληνοτουρκικός γάμος στην Αθήνα...

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009, 18:52

Τα σκαλιά του δημαρχείου Χολαργού ανέβηκαν σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, η πασίγνωστη Τουρκάλα «belly dancer» Tanyeli και ο έλληνας επιχειρηματίας Αλέξανδρος Συρόπουλος.

Από το γάμο δεν θα μπορούσε να λείπει ο 10χρονος γιος της χορεύτριας από τον πρώτο της γάμο… Η όμορφη Τουρκάλα φορούσε ένα ρομαντικό, λευκό νυφικό, ενώ στα μαλλιά της είχε λουλούδια… Από την Κωνσταντινούπολη ταξίδεψαν η μητέρα της belly dancer, λίγοι συγγενείς και φίλες της, προκειμένου να είναι δίπλα της σ' αυτήν την τόσο σημαντική ημέρα για την ίδια.


Αν και για τον έλληνα επιχειρηματία ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, χρειάστηκαν δέκα μήνες για να… κατακτήσει την καρδιά της Tanyeli. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα πάρτι στην Αθήνα, πριν από τρία χρόνια.

Το γαμήλιο πάρτι θα γίνει σε ξενοδοχείο της Αθήνας, την Κυριακή το βράδυ.

(Από τη Ζούγκλα)

"Η όμορφη Τουρκάλα..."
 
P. MICHALOPOULOS είπε...

Μη λέτε «μη χειρότερα», διότι… υπάρχουν και χειρότερα!

Διαβάζω σήμερα:

Η Τουρκάλα Τάνιελι, η πιο φημισμένη οριεντάλ χορεύτρια της Τουρκίας (εθνική σταρ χορού της χώρας της) θα παντρευτεί Έλληνα, τον Αλέξανδρο Συρόπουλο, ιδιοκτήτη διαφημιστικής εταιρείας.

Ο πολιτικός γάμος θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα και το γαμήλιο πάρτι σε μεγάλο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης μεθαύριο το βράδυ.

Πάντως, τα προ του γάμου τουρκικά παραδοσιακά έθιμα άρχισαν στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη εβδομάδα. Πρώτα το «κίνα γκετζεσί» που σημαίνει βραδιά χένας.

Την άλλη μέρα ακολούθησε το χαμάμ. Το γλέντι μεταφέρθηκε στο ιστορικό χαμάμ του Γαλατά στο κέντρο της Πόλης. Η νύφη και οι καλεσμένες της τραγούδησαν και χόρεψαν γυμνές μέσα στους ατμούς του χαμάμ...

Οι άνδρες μαζί με τον γαμπρό έκαναν το χαμάμ τους στη διπλανή πτέρυγα. Εκεί ξύρισαν και τον γαμπρό κατά τα ελληνικά έθιμα!

Πηγή: tanea.gr

20 Νοέμβριος 2009 8:23 πμ


http://xairete.blogspot.com/2009/11/blog-post_7134.html


 
Την άλλη μέρα ακολούθησε το χαμάμ.
Το γλέντι μεταφέρθηκε στο ιστορικό χαμάμ του Γαλατά στο κέντρο της Πόλης.
Η νύφη και οι καλεσμένες της τραγούδησαν και χόρεψαν γυμνές μέσα στους ατμούς του χαμάμ...
(ΤΑ ΝΕΑ)

3 σχόλια:

stavroula είπε...

Oh well,
Vion an8osparton. Toulaxiston dn diale3an n anevoun kanena skalopati ekklhsias.
Auth einai h eklogh tous k auto epra3an.
Mas endeiaferei ti ginetai mesa sthn ekklhsia k idiaiatera se telesh musthriwn. Etsi dn einai?

P. MICHALOPOULOS είπε...

Έτσι είναι! Αλλά το τι γίνεται εκτός εκκλησίας από κοσμικούς ή αλλόθρησκους ή άπιστους, το συγκρίνουμε με τα εκκλησιαστικά δρώμενα («μυστήρια» που λες κι εσύ), και δεν βλέπουμε και πολύ μεγάλες διαφορές! Βλέπουμε;

stavroula είπε...

Oxi, dusthxws dn vlepoume.