Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Άνθρωπος του Καλλίνικου παρενοχλούσε 12χρονη

Ένας ακόμη πολίτης, υπεράνω υποψίας, στενός συνεργάτης του πρώην μητροπολίτη Πειραιώς Καλλίνικου - του ισχυρού άνδρα της θρησκευτικής οργάνωσης «Χρυσοπηγή» - συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικη.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Ντουμάνη, ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός του πρώην αγίου Πειραιώς αλλά και ως οδηγός του σχολικού λεωφορείου στο δημοτικό σχολείο της Μητρόπολης.

Ο 36χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα μετά από ραντεβού που έκλεισαν μαζί του οι γονείς της 12χρονης μαθήτριας, η οποία φοιτούσε στο συγκεκριμένο σχολείο.

Φυσικά, ο ίδιος πίστευε ότι στο ραντεβού στο Ρέντη θα έβλεπε επιτέλους την ανήλικη, την οποία προσπαθούσε απεγνωσμένα να προσεγγίσει τον τελευταίο χρόνο, στέλνοντάς της μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο.

Ωστόσο, στο καθορισμένο σημείο συνάντησης πήγε η αστυνομία.

Η μητέρα του κοριτσιού, που κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, έλεγξε το κινητό της μικρής και είδε τα αρρωστημένα μηνύματα του 36χρονου.

Απευθύνθηκε στην αστυνομία και με περισσή ψυχραιμία απάντησε σε ένα από τα μηνύματα του δράστη, προσποιούμενη ότι είναι η 12χρονη κόρη της.

Του έκλεισε ραντεβού, χθες το απόγευμα, στην περιοχή του Ρέντη και εκεί ο παιδόφιλος συνελήφθη.

Η σύζυγός του κατηγορουμένου εργάζεται ως τηλεφωνήτρια στο ραδιοφωνικό σταθμό της μητρόπολης «Πειραϊκή Εκκλησία».

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=81419&cid=4



Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2009


Τέκνο (ή τεκνό;) του πρώην μητροπολίτη Πειραιώς Καλλίνικου, ο παιδόφιλος Αρχιμανδρίτης Φώτιος Μακρυστάθης!!!..


Ο Πειραιώτης ρασοφόρος με τις αδυναμίες
Σε αργία ετέθη από τον μητροπολίτη Μονεμβασιάς και Σπάρτης κ. Ευστάθιο ο αρχιμανδρίτης Φώτιος Μακρυστάθης που συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Αν και ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το υλικό αυτό το είχε από τους πιστούς που εξομολογούσε, δεν έγινε πιστευτός.
Ο 44χρονος κληρικός που κατάγεται από τον Πειραιά και ο φάκελος του οποίου βρίσκεται ήδη στην Ιερά Σύνοδο για τα περαιτέρω, είναι παιδί κληρικού.
Ο πατέρας του π. Φωτίου ιερουργούσε στον Πειραιά και ο μητροπολίτης πρώην Πειραιώς Καλλίνικος χειροτόνησε τον Φώτιο διάκο.
Στο μεγάλο λιμάνι έκανε τα πρώτα του εκκλησιαστικά βήματα. Σπούδασε Θεολογία και Φιλοσοφία (Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο βρετανικό Πανεπιστήμιο Durham).
Κληρικός με υψηλή μόρφωση, αλλά και αδυναμίες, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.
Στη Μητρόπολη Μονεμβασίας βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με κληρικούς που τον γνωρίζουν, «πρόκειται για περίεργο άνθρωπο που πολλές φορές νομίζαμε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα». Ο ίδιος διατηρούσε ιστοσελίδα (www.geocities.com/photiosgr).

Κ. ΦΩΚΑΣ
www.espressonews.gr



Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2008


2 ΣΧΟΛΙΑ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ «Από περσινή «περιοδεία» σε μοναστήρια. Να οι εντυπώσεις μου:»:


1
. Δισκογραφική επιχείρηση Μουλατσιώτη:


Όταν ξεκίνησε ο Μουλατσιώτης την δισκογραφική επιχείρηση του, και βρισκόταν συνέχεια αυτός και τα καλογέρια του στα κανάλια (πολλές φορές μάλιστα ανάμεσα σε μισόγυμνες γυναίκες), η ιερά Σύνοδος («σκανδαλισμένη») θέλησε να τον μαζέψει, αλλά κώλωσε όταν ο Μουλατσιώτης απείλησε ότι θα βγει δημόσια και θα αποκαλύψει ποιοι δεσποτάδες κρύβονται πίσω από τα παρατσούκλια με τα γυναικεία ονόματα.


2. Ο πνευματικός του πατέρας του Μουλατσιώτη


Σχολιαστής: «Αν θέλει κάποιος να κάνει οτιδήποτε στο κρεβάτι του, παραμένει λαϊκός, δεν φοράει ράσο, δεν γίνεται μοναχός και έτσι δεν λογοδοτεί και σε κανέναν.»

Απάντηση: Για τον ηγούμενο Νεκτάριο Μουλατσιώτη τα λέτε αυτά; Ο οποίος δήλωνε με καύχηση ότι οι μοναχοί του.. «είναι όλοι ωραία παιδιά»;

..Πού δήλωνε ακόμα ότι ο πρώην Πειραιώς Καλλίνικος, ο πνευματικός του πατέρας (που του δίδαξε λέει, πώς θα στήσει όλη αυτήν την επιχείρηση στην οποία διέπρεψε), που δήλωνε λοιπόν ότι «είναι κρίμα» (λέει ο Μουλατσιωτης) «τώρα στα γεράματα να φύγει με το στίγμα του πούστη» (ο πρώην Πειραιώς Καλλίνικος)!

Ξέρετε, την γνωστή υπόθεση με τον νεαρό ψάλτη που κατήγγειλε ότι ο Δεσπότης τον κυνηγούσε με ανώμαλες ορέξεις μέσα στο ιερό του ναού, γύρω από την αγία τράπεζα..



Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2007

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΖΑΚΟΥΖΙ! Τζακούζι έφτιαχνε λένε, στην εκκλησία, ο Γιοσάκης, γείτονας εκεί στην ενορία του άλλου «διάσημου», του παπα-Τσάκαλου, εκεί στην «αυλή των θαυμάτων» στην διαβόητη (λόγω του έκπτωτου ήδη Παντελεήμονα) μητρόπολη Αττικής. (ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!)

Αλλά και κάποιο υδρομασάζ ακούστηκε σε ρεπορτάζ ότι έφτιαχνε στο... δωμάτιό του, σε... «κατασκήνωση θηλέων» (!) ο μητροπολίτης Πειραιά, πνευματικός πατέρας του Αρχιεπίσκοπου, ο κ.Καλλίνικος, ο οποίος αθωώθηκε για τις κατηγορίες εις βάρος του περί ομοφυλοφιλίας (ενεργητικού τύπου!), και δεν θέλω να πιστέψω ότι στην αθώωσή του συνέβαλε η πνευματική αυτή συγγένεια με τον κ. Χριστόδουλο...

Βλέπετε, για παρόμοια «αμαρτήματα» κατηγορήθηκε και ο κ. Κουμαριανός (πρώην μητροπολίτης στην Καρδίτσα) που αθωώθηκε και αυτός (πνευματικό παιδί του Μακαριοτάτου!), και επέστρεψε πάλι δριμύτερος!..

http://rasoforoi.blogspot.com/2008/08/nikos-chatzinasios.html

7 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Συνελήφθη οδηγός σχολικού λεωφορείου για παρενόχληση ανήλικης

Στη σύλληψη ενός 35χρονου προχώρησε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων το βράδυ της Τρίτης, με την κατηγορία ότι παρενοχλούσε μία 12χρονη μαθήτρια.

Ο κατηγορούμενος που είναι οδηγός λεωφορείου μεταφοράς μαθητών ιδιωτικού δημοτικού σχολείου, εργάζοταν και ως οδηγός πρώην Μητροπολίτη και οδηγός σχολικού λεωφορείου στο δημοτικό σχολείο της Μητρόπολης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 35χρονος άρχισε να έχει επαφές, μέσω τηλεφωνικών γραπτών μηνυμάτων, με 12χρονη ανήλικη πριν από ένα μήνα.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πολλά από τα μηνύματα που της έστελνε ήταν σεξουαλικού περιεχομένου, που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά της. Επιδίωξε μάλιστα να συναντηθεί μαζί της και τότε συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε την Τετάρτη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.


http://www.protothema.gr/content.php?id=52672&category_id=31

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αμέσως ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν, έθεσε σε διαθεσιμότητα τον 35χρονο υπάλληλο της Μητροπόλεως και διέταξε ανακρίσεις και πειθαρχική δίωξη.

(Από ρεπορτάζ των Άντζυς Σταθάτου και Νίκου Παπαχρήστου)

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ο υπάλληλος γνώρισε τη μαθήτρια πριν από έναν χρόνο όταν υπηρετούσε ως οδηγός του μητροπολίτη και λεωφορείου μεταφοράς μαθητών του δημοτικού σχολείου της μητρόπολης, καθώς τη μετέφερε στο σχολείο.

Πριν από έναν μήνα οι γονείς της μαθήτριας, που πλέον φοιτά στο γυμνάσιο, αντιλήφθηκαν ότι λάμβανε γραπτά μηνύματα στο κινητό της, πολλά εκ των οποίων ήταν σεξουαλικού περιεχομένου, ενώ ο 35χρονος υπάλληλος επεδίωκε και να συναντηθεί μαζί της.

Οι γονείς απαντούσαν στα μηνύματα για να βεβαιωθούν για την ταυτότητά του και δέχθηκαν το αίτημά του για ραντεβού, ενώ ταυτόχρονα τον κατήγγειλαν στους αστυνομικούς οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Η είδηση προκάλεσε αίσθηση στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος.


http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=301438&dt=26/11/2009

P. MICHALOPOULOS είπε...

Μηνύματα ερωτικού περιεχομένου έστελνε, με κινητό τηλέφωνο, σε 13χρονη μαθήτρια ένας 35χρονος οδηγός σχολικού αυτοκινήτου. Ο ίδιος επεδίωξε, μάλιστα, να συναντηθεί με το κορίτσι, αλλά στο ραντεβού που κλείστηκε προχτές το βράδυ, σε γειτονιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, βρέθηκαν μπροστά του αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής και τον συνέλαβαν.

Η Αστυνομία είχε ειδοποιηθεί από τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι κάποια στιγμή διαπίστωσαν ότι η κόρη τους λάμβανε στο κινητό τηλέφωνό της μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου από τον 35χρονο.

Κατά πληροφορίες, ο 35χρονος, που εργαζόταν ως κλητήρας σε δημοτικό σχολείο της Μητρόπολης Πειραιά και αναπλήρωνε τους τακτικούς οδηγούς των σχολικών λεωφορείων, είχε βρει τον αριθμό του τηλεφώνου του 13χρονου κοριτσιού, το οποίο πήγαινε φέτος σε άλλο σχολείο, από μια άλλη κοπέλα.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, ο ίδιος είχε υποδείξει στο κορίτσι να αποθηκεύσει τον αριθμό του δικού του κινητού τηλεφώνου με γυναικείο όνομα για να μη γίνει αντιληπτό από τους γονείς.

Ωστόσο, αφού είχαν σταλεί, περίπου 30 - 35 μηνύματα, οι γονείς του παιδιού αντελήφθησαν τι συνέβαινε και, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, απευθύνθηκαν στην Αστυνομία και συνέχισαν πλέον εκείνοι την «αλληλογραφία», κλείνοντας και το ραντεβού για συνάντηση που είχε ζητήσει ο 35χρονος άνδρας, πιστεύοντας ακόμα ότι επικοινωνεί με τη 13χρονη κοπέλα. Στο «ραντεβού» βρίσκονταν και αστυνομικοί, που επενέβησαν και συνέλαβαν τον 35χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε, χτες, στον εισαγγελέα Πειραιά και του ασκήθηκε δίωξη.

Παράλληλα, με χτεσινή απόφαση του μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ ο 35χρονος τέθηκε σε διαθεσιμότητα και, αφού ασκήθηκε εναντίον του πειθαρχική δίωξη, δόθηκε εντολή να ξεκινήσει ανάκριση με το ερώτημα της απόλυσης.

Οπως έγινε γνωστό από τη Μητρόπολη Πειραιά ο 35χρονος είχε προσληφθεί το 2000 και μονιμοποιήθηκε ένα χρόνο αργότερα στη θέση του οδηγού τού τότε μητροπολίτη κ. Καλλίνικου, αλλά το 2006 αποπέμφθηκε από αυτή τη θέση με απόφαση του κ. Σεραφείμ και τοποθετήθηκε ως κλητήρας στο δημοτικό σχολείο της Μητρόπολης και αναπληρωτής οδηγός σχολικού.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΛΑΓΚΟΝΙΑΡΗΣ

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=8564918

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αναβολή στη δίκη του οδηγού του Καλλίνικου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009, 22:12

Για τις 12 Ιανουαρίου 2010 προσδιορίστηκε σε ρητή δικάσιμο η δίκη του 36χρονου υπαλλήλου της Μητρόπολης Πειραιά, Ανδρέα Ντουμάνη.

Ο οδηγός του πρώην Μητροπολίτη Πειραιά, Καλλίνικου, που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, ζήτησε και έλαβε σήμερα από το Α’ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο αναβολή, επικαλούμενος κώλυμα του νέου δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια.

Ως γνωστόν, ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω την Τρίτη το βράδυ στην περιοχή του Ρέντη, μετά από ραντεβού που είχαν κλείσει στον ίδιο οι γονείς 12χρονης μαθήτριας της Α’ Γυμνασίου, την οποία φέρεται να παρενοχλούσε με χυδαία μηνύματα μέσω του κινητού του τηλεφώνου. Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, ο φερόμενος δράστης είχε αποσπαστεί από τη Μητρόπολη σε ιδιωτικό σχολείο της Εκκλησίας και οδηγούσε το σχολικό λεωφορείο. Εκεί γνώρισε και τη 12χρονη, την προσέγγισε και άρχισε να της στέλνει προσβλητικά μηνύματα στο κινητό της. Όταν οι γονείς της το κατάλαβαν, τον κατήγγειλαν στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=82294&cid=4

Ανώνυμος είπε...

Το απαράδεκτο της υπόθεσης είναι η αποφαση του Μητροπολίτη να θέλει να διώξει και την σύζυγο του συλληφθέντα η οποία εργάζεται ως τηλεφωνήτρια στον ραδιοφωνικό σταθμό!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Η προσωπική ζωή του καθενός δεν εμπλέκεται με την επαγγαλματική, ποσο μάλλον όταν η ίδια είχε πλήρη άγνοια.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Από πού αντλείτε αυτήν την πληροφορία αγαπητέ ανώνυμε;

1. Πού το διαβάσατε ή το ακούσατε ότι θέλει να τη διώξει;

2. Πώς ξέρετε ότι η ίδια είχε πλήρη άγνοια; Μήπως εσείς είστε «η ίδια»;