Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Τέκνο (ή τεκνό;) του πρώην μητροπολίτη Πειραιώς Καλλίνικου, ο παιδόφιλος Αρχιμανδρίτης Φώτιος Μακρυστάθης!!!..

Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009


Ο 44χρονος αρχιμανδρίτης Φώτιος Σ. Μακρυστάθης


Ο Πειραιώτης ρασοφόρος με τις αδυναμίες
 
Σε αργία ετέθη από τον μητροπολίτη Μονεμβασιάς και Σπάρτης κ. Ευστάθιο ο αρχιμανδρίτης Φώτιος Μακρυστάθης που συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Αν και ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το υλικό αυτό το είχε από τους πιστούς που εξομολογούσε, δεν έγινε πιστευτός.
Ο 44χρονος κληρικός που κατάγεται από τον Πειραιά και ο φάκελος του οποίου βρίσκεται ήδη στην Ιερά Σύνοδο για τα περαιτέρω, είναι παιδί κληρικού.
Ο πατέρας του π. Φωτίου ιερουργούσε στον Πειραιά και ο μητροπολίτης πρώην Πειραιώς Καλλίνικος χειροτόνησε τον Φώτιο διάκο.
Στο μεγάλο λιμάνι έκανε τα πρώτα του εκκλησιαστικά βήματα. Σπούδασε Θεολογία και Φιλοσοφία (Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο βρετανικό Πανεπιστήμιο Durham).
Κληρικός με υψηλή μόρφωση, αλλά και αδυναμίες, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.
Στη Μητρόπολη Μονεμβασίας βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με κληρικούς που τον γνωρίζουν, «πρόκειται για περίεργο άνθρωπο που πολλές φορές νομίζαμε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα». Ο ίδιος διατηρούσε ιστοσελίδα (www.geocities.com/photiosgr).

Κ. ΦΩΚΑΣ
www.espressonews.gr



Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2008


2 ΣΧΟΛΙΑ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ «Από περσινή «περιοδεία» σε μοναστήρια. Να οι εντυπώσεις μου:»:


1
. Δισκογραφική επιχείρηση Μουλατσιώτη:


Όταν ξεκίνησε ο Μουλατσιώτης την δισκογραφική επιχείρηση του, και βρισκόταν συνέχεια αυτός και τα καλογέρια του στα κανάλια (πολλές φορές μάλιστα ανάμεσα σε μισόγυμνες γυναίκες), η ιερά Σύνοδος («σκανδαλισμένη») θέλησε να τον μαζέψει, αλλά κώλωσε όταν ο Μουλατσιώτης απείλησε ότι θα βγει δημόσια και θα αποκαλύψει ποιοι δεσποτάδες κρύβονται πίσω από τα παρατσούκλια με τα γυναικεία ονόματα.


2. Ο πνευματικός του πατέρας του Μουλατσιώτη


Σχολιαστής: «Αν θέλει κάποιος να κάνει οτιδήποτε στο κρεβάτι του, παραμένει λαϊκός, δεν φοράει ράσο, δεν γίνεται μοναχός και έτσι δεν λογοδοτεί και σε κανέναν.»

Απάντηση: Για τον ηγούμενο Νεκτάριο Μουλατσιώτη τα λέτε αυτά; Ο οποίος δήλωνε με καύχηση ότι οι μοναχοί του.. «είναι όλοι ωραία παιδιά»;

..Πού δήλωνε ακόμα ότι ο πρώην Πειραιώς Καλλίνικος, ο πνευματικός του πατέρας (που του δίδαξε λέει, πώς θα στήσει όλη αυτήν την επιχείρηση στην οποία διέπρεψε), που δήλωνε λοιπόν ότι «είναι κρίμα» (λέει ο Μουλατσιωτης) «τώρα στα γεράματα να φύγει με το στίγμα του πούστη» (ο πρώην Πειραιώς Καλλίνικος)!

Ξέρετε, την γνωστή υπόθεση με τον νεαρό ψάλτη που κατήγγειλε ότι ο Δεσπότης τον κυνηγούσε με ανώμαλες ορέξεις μέσα στο ιερό του ναού, γύρω από την αγία τράπεζα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: