Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Καρατζαφέρης: Έχει, και, τον αστρολόγο του…

Σαμπάνιες άνοιγαν στα γραφεία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης, και οι βουλευτές του έδειχναν αρκετά ικανοποιημένοι από το ποσοστό που πήρε ο ΛΑΟΣ.

Μεσ' στη τρελή χαρά και ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, ο οποίος είχε πιει τις σαμπάνιες του -και με το δίκιο του ο άνθρωπος. Με τις προβλέψεις του είχε ανεβάσει τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στα άστρα πριν καν ξεκινήσουν να δίνονται στη δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα στοιχεία.

Γιατί και ο Καρατζαφέρης έχει το άστρο του και τον αστρολόγο του…

Δ. Κ.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67232&cid=7



Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2009

Τα είπε αυτά (τα εμετικά – «χριστιανο»φασιστικά) ο Μητροπολίτης Σπάρτης, για τον Γ. Καρατζαφέρη:???

[eustathios.jpg]
Μητροπολίτης Σπάρτης, προς Γ. Καρατζαφέρη:

«Είστε ένας άνθρωπος της Εκκλησίας, ένας άνθρωπος καλλιεργημένος. Έχετε κλείσει στην καρδιά σας Χριστό και την Ελλάδα. Για μένα αυτό λέει πολλά και πιστεύω ότι λέει και για όλη την Ελλάδα.»

(Πηγή: Εσπρέσο)



Τρίτη, 21 Ιούλιος 2009

«Γάμος» Μπουμπούκου: Η ετικέτα μας




ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ:

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου στο ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, στις 8.00 το βράδυ θα γίνει ο γάμος της «Ευγενίας Μανωλίδου» και του «Αδωνι Γεωργιάδη».


Κουμπάρος θα είναι ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ «Γιώργος Καρατζαφέρης».
Πραγματοποιείται την 1η μέρα του ζωδίου του Καρκίνου στο θερινό ηλιοστάσιο, στην μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, ένα καλά μελετημένο πανηγύρι (με την καλή έννοια) αφού θα είναι και ανοικτός!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κ. Μανωλίδου διαλέχτηκε αυτή η ημερομηνία διότι θεωρείται πως οι γάμοι στα ζώδια του Ταύρου και του Καρκίνου, είναι οι πιο σταθεροί και μακρόβιοι.

Η «Ευγενία Μανωλίδου» γεννήθηκε στις 27/2/1975 στις 6.30 το πρωί, Ιχθείς με ωροσκόπο Υδροχόο και Σελήνη στην Παρθένο και ο «Αδωνις Γεωργιάδης» γεννήθηκε στις 6/11/1972 στις 6.00 το πρωί, Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό και Σελήνη στον Σκορπιό!

Το τρίγωνο του Ηλιου τους και η Σελήνη του σε τρίγωνο με τον Ηλιο της, δείχνουν μια αρμονική επαφή σε όλα τα επίπεδα, αποτελώντας το χρυσό χαρτί της συναστρίας τους. Επιπλέον ο Ηλιος κυβερνά τον 7ο οίκο της, δηλαδή τον γάμο.
Ο Δίας του είναι σε εξάγωνο με τον Ηλιο της αγαπημένης του, αλλά και ο δικός της, ακόμα και αν δεν σχηματίζει όψη, είναι σε φιλικότατη θέση με τον Ηλιο και την Σελήνη του αγαπημένου της.
Επίσης τη συγκατάθεσή του δίνει και ο Κρόνος εκείνης από τον Καρκίνο, σε τρίγωνο με τον Ηλιο και τη Σελήνη του.
Ο κυβερνήτης του 7ου οίκου του η Αφροδίτη, βρίσκεται στο Ζυγό κι εκεί η κ. Μανωλίδου έχει τον Πλούτωνά της.
Αυτό είναι ένα βαρύ φορτίο για τον κ. Γεωργιάδη, που ίσως σημάνει μία μεταμόρφωση μέσα στο γάμο του γι αυτόν, από την πιο ευχάριστη, έως και την πιο δυσάρεστη.

Η αντίθεση της Αφροδίτης τους, και το τετράγωνο του Ερμή τους, μπορεί να μην είναι μία παραπάνω ανθοδέσμη στους γύρω κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, αλλά δεν είναι και για αποθάρρυνση, αφού μέσα από τις διαφορετικές τους απόψεις, μπορεί να βγει κάτι εποικοδομητικό σύμφωνα με την υπόλοιπη συναστρία, αν καταφέρουν να συνεργαστούν αρμονικά.
Το ζευγάρι αυτό είναι δεμένο και εναρμονισμένο αστρολογικά, έχοντας και δύο σημαντικές κοινές όψεις.
Εκείνος έχει σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα στο Ζυγό κι εκείνη αντίθεση στον άξονα Κριού – Ζυγού.
Εκείνος έχει σύνοδο Αρη – Ουρανού κι εκείνη τετράγωνο. Ο Αρης δε, βρίσκεται στον 12ο οίκο τους.
Πρόκειται για δύο μαγνητικές φυσιογνωμίες που επιβάλλονται εύκολα στο περιβάλλον τους με όψεις που χαρακτηρίζονται «μοιραίες».
Όμως η όψη τετραγώνου μεταξύ του Αρη του ενός με τον Αρη του άλλου, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού είναι το πιο επικίνδυνο σημείο αυτής της γενικά πολύ καλής συναστρίας.
Αυτή η όψη δημιουργεί μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ τους, καθιστώντας δύσκολη κάθε είδους συνεργασία.
Μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτική ατμόσφαιρα, ειδικά αν η κατάσταση ξεφύγει, δεν μπορεί να μαζευτεί εύκολα.
Η όψη που δέχεται ο καθένας ξεχωριστά από τον Ουρανό, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την υπάρχουσα κατάσταση.

Την ημέρα και ώρα που θα παντρευτούν, η Σελήνη θα είναι σε ακριβέστατη σύνοδο με τον Ηλιο, στο ζώδιο του Καρκίνου.
Ο Ουρανός σχηματίζει όψη με τη γενέθλια αντίθεση Δία – Σελήνης της κ. Μανωλίδου, σε σύνοδο με το Δία και αντίθεση με τη Σελήνης της, δίνοντας τη χροιά του πρωτοποριακού γάμου, με τάσεις υπερβολής, νευρικότητας και απροόπτων...

Επίσης ο Δίας πάνω στον ωροσκόπο της, δωρίζει τις ευεργετικές του ευχές για την ημέρα αυτή, υποσχόμενος μία καλή συμβίωση.

Ο Κρόνος από την Παρθένο είναι σε εξάγωνο με τον Ηλιο και τη Σελήνη του κ. Γεωργιάδη θέτοντας γερά θεμέλια, προσθέτοντας κατά κάποιο τρόπο και τη δική του ευλογία.





"Επίσης ο Δίας πάνω στον ωροσκόπο της, δωρίζει τις ευεργετικές του ευχές για την ημέρα αυτή, υποσχόμενος μία καλή συμβίωση.

Ο Κρόνος από την Παρθένο είναι σε εξάγωνο με τον Ηλιο και τη Σελήνη του κ. Γεωργιάδη θέτοντας γερά θεμέλια, προσθέτοντας κατά κάποιο τρόπο και τη δική του ευλογία.
"



Σάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2009

Προσευχές, κι όποια πιάσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: