Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Μια σχεδόν τέλεια, …χριστιανική κηδεία («Σχεδόν», αφού… «αισθητή ήταν η απουσία του Κώστα Βουτσά»)

[ΘΕΑΤΡΙΝΑ.jpg]
Επικήδειος Κακλαμάνη: Μπορεί, Σπεράντζα Βρανά, να έσπασες ταμεία στην “Κάλπικη λίρα”...

Α’ Νεκροταφείο, χτες:
1. Η κηδεία έγινε «δημοσία δαπάνη» στην οποία δαπάνη περιλαμβανόταν και η χορωδία στο ναό!
2. Ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης εκφώνησε λόγο ψυχωφελή, μέσα στο ναό, λέγοντας μεταξύ άλλων προς την πεθαμένη: «Μπορεί, Σπεράντζα Βρανά, να έσπασες ταμεία στην “Κάλπικη λίρα” (σ.σ. στην κωμωδία που παρίστανε την πόρνη του πεζοδρομίου), αλλά -το ξέρουμε όλοι- δεν υπήρξες ποτέ κάλπικη...»
3. Λόγο εκφώνησε και ο υιοθετημένος γιος της, ο Νίκος, που «αναφέρθηκε ιδιαίτερα και με έμφαση στη μαγκιά της μητέρας του…»
4. Την πεθαμένη, οι συνάδελφοι και οι φίλοι της, την συνόδεψαν (μέχρι τον λάκκο), …σιγοτραγουδώντας το «Τραμ το τελευταίο»!
5. Λέει η Εσπρέσο: «Αισθητή ήταν η απουσία του Κώστα Βουτσά, ο οποίος ως γνωστόν ήταν στο παρελθόν ένας από τους μεγάλους της έρωτες...»

Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2009


ΕΣΠΡΕΣΟ: Το φλογερό ειδύλλιο με τον Βουτσά
Με τον Κώστα Βουτσά γνωρίστηκε σε ένα θίασο στη Θεσσαλονίκη όταν εκείνος έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα κι εκείνη ήταν ήδη μεγάλη φίρμα. Όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, αρχικά δεν τον ήθελε, αλλά τα έφτιαξε μαζί του για να... εκδικηθεί τη συνάδελφό της Στέλλα Στρατηγού, που ήταν η επίσημη φιλενάδα του και πίστευε ότι πήγαινε να κάνει δεσμό με τον άντρα που τα είχε εκείνη... Το ειδύλλιό της με τον Βουτσά ήταν φλογερό και διήρκεσε περίπου τεσσεράμισι χρόνια. Λέγεται ότι ο Βουτσάς τη χρησιμοποίησε ως σκαλοπάτι για να ανέβει επαγγελματικά…


http://xairete.blogspot.com/2009/09/blog-post_30.html


Την πεθαμένη, οι συνάδελφοι και οι φίλοι της, την συνόδεψαν (μέχρι τον λάκκο), …σιγοτραγουδώντας το «Τραμ το τελευταίο»!





Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2009


Σπεράντζα Βρανά: Η τελευταία της κινηματογραφική εμφάνιση…


Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2009


Η Βρανά


Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2009


Πόσο «ξαφνικό» δηλαδή;


Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2009


Πέθανε η Σπεράντζα Βρανά



Θα πουλήσω το σπίτι μου, γιατί κάθε θόρυβο που ακούω τον ταυτίζω με τον Παύλο, νομίζω ότι θα μπει μέσα...» είχε εξομολογηθεί (μετά το θάνατο του συζύγου της, Παύλου), σε συνέντευξη της στην Εσπρέσο!..

http://xairete.blogspot.com/2009/09/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: