Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Διαβάζεται το: «POYSTIDES stin orthodoxia,ginontai MEGALOI PAPADES!!!»

Σάββατο, 4 Ιούλιος 2009


Ήταν ένας ιμάμης, ένας ορθόδοξος παπάς, ένας ραβίνος, ένας βουδιστής μοναχός και δέκα άθεοι...

Ήταν ένας μουσουλμάνος ιμάμης, ένας Έλληνας ορθόδοξος χριστιανός παπάς, ένας Εβραίος ραβίνος, ένας βουδιστής μοναχός και δέκα άθεοι μέσα σε ένα δωμάτιο. Θα μπορούσε να ήταν η αρχή από ένα ανέκδοτο αλλά δεν είναι. Είναι το θέμα ενός καινούριου τηλε-ριάλιτι που ετοιμάζεται να προβληθεί στην τουρκική τηλεόραση.

Οι Τούρκοι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ξεχωριστό τηλεπαιχνίδι που δεν θα έχει καμία σχέση με τα καθιερωμένα που έχουν ως έπαθλο μεγάλα χρηματικά ποσά ή επαγγελματική ανάδειξη και καταξίωση.

Τέσσερις πνευματικοί οδηγοί από κάθε θρησκεία θα προσπαθήσουν να προσηλυτίσουν τουλάχιστον έναν από τους δέκα άθεους διαγωνιζόμενους στη διάρκεια του «Penitents Compete»,στα Τούρκικα «Tovbekarlar Yarisiyor», που θα προβάλλεται από το Τουρκικό κανάλι Kanal T.

http://www.tvxs.gr/v15641




ID σχολίου: 108295
Δημοσίευση: 04-07-2009 11:30 από karagioz
An ginotane stin Ollandia,protos tha kerdize o xristianos orthodoxos,giati tha didaske oti oi POYSTIDES stin orthodoxia,ginontai MEGALOI PAPADES!!!




Ποια κουσούρια απαιτούνται για να γίνει κάποιος μεγαλοπαπάς


ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.


Nikos Chatzinasios: «Προτείνω να κρατούμε χαμηλούς τόνους.»





Όλος ο θίασος, επί σκηνής!..




Τετάρτη, 19 Νοέμβριος 2008


Ξεσάλωσαν τελείως οι οιμενενιστικοί πλασιέ!


Εκεί, στο οικουμενιστικό αλαλούμ που γίνεται στην Κύπρο με πρωτοβουλία του αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου, έστειλε ο Βαρθολομαίος αντιπρόσωπό του, για να μεταφέρει μήνυμα του.

Έστειλε, τον Μητροπολίτη Θυατείρων Γρηγόριο, ο οποίος ανέφερε ότι ο διάλογος είναι το σπουδαιότερο, το ιερότατο, το καλύτερο μέσο, με το οποίο οι Χριστιανοί θα επανενωθούν και θα αποτελέσουν την μία Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία. Σημείωσε ότι «χωρίς μια νέα Πεντηκοστή δεν θα μπορέσει η Εκκλησία να επανενώσει τον εαυτό της».

Καταλάβατε;

Δεν γίνεται διάλογος για να έρθουν οι αιρετικοί στην Ορθοδοξία, στην μόνη Εκκλησία που πάντα υπάρχει σύμφωνα με την υπόσχεση του Κυρίου, αλλά γίνεται διάλογος για μια… σαλάτα: Για να ενωθούν (αιρετικοί και ορθόδοξοι) και να αποτελέσουν (τότε) την μία Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία, σύμφωνα με το οικουμενιστικό κήρυγμα του κ. Γρηγόρη! Τότε και μόνο τότε δηλαδή (με την ένωση αλήθειας και ψευδούς), τότε μόνο η Εκκλησία θα… επανένωση τον εαυτό της!

Τώρα, τι είναι; Ενα πόδι εδώ, ένα χέρι εκεί, ένα κεφάλι παρακάτω;


Και φυσικά, σύμφωνα με τον απεσταλμένο του Βαρθολομαίου, αφού δεν υπάρχει τώρα Εκκλησία (σαν σώμα Χριστού με τον ίδιο το Χριστό επικεφαλής), αφού ΔΕΝ υπάρχει Ορθοδοξία και πλήρη αλήθεια, αφού λοιπόν δεν υπάρχει και ΕΚΚΛΗΣΙΑ με Πνεύμα Άγιο (αυτό το συμπέρασμα δεν βγαίνει;), γι αυτό λέει, χρειάζεται μια… «νέα Πεντηκοστή»! Οι αφώτιστοι δηλαδή, οι χωρίς Πνεύμα Άγιο «εκκλησιαστικοί» αυτοί «άντρες», περιμένουν λέει (έτσι καθώς κάνουν διάλογο), περιμένουν έναν άλλον «φωτισμό»!

Από τον Αντίχριστο δηλαδή;


Και γιατί να περιμένουν; Έχουν ήδη τον πάπα των παπικών (που διακηρύσσει ότι η ορθοδοξία δεν έχει την αλήθεια αλλά μόνον ο παπισμός την έχει), να πάνε λοιπόν να ενωθούν με αυτόν που ήδη τον αναγνωρίζουν σαν αρχηγό τους, και να πάψουν (οι προβοκάτορες αυτοί) να παριστάνουν τους
ορθόδοξους!


Φτάνει πια το θέατρο!!!
Φτάνει πια το θέατρο!!!Φτάνει πια το θέατρο!!!


Τρίτη, 26 Μάϊος 2009


Βαρθολομαίος: Προσχώρησε στην εκκλησία του Τούρκου Ουνίτη Γιουσούφ;


Κάνετε “κλικ” επάνω στην εικόνα για πλήρες μέγεθος!
Σάββατο, 24 Ιανουάριος 2009: Το ζευγάρι Βαρθολομαίος - Γιουσούφ, στο κέντρο τής φωτογραφίας.
Ιωάννης είπε...
Και μετά ο Βαρθολομαίος θέλει να του συμπαραστεκόμαστε γιατί αγωνίζεται στην Πόλη, στο Φανάρι! Ποιο φανάρι; Έσβησε και όσο ο Βαρθολομαίος ζει δεν υπάρχει ελπίδα να ανάψει.

Τι να πει κανείς; Η σύγχυση, η Βαβέλ, ο συγκρητισμός του Βαρθολομαίου είναι λίαν επικίνδυνος. Σε παλαιότερους καιρούς θα είχε ήδη αποκοπεί ως αιρετικός από το σώμα της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Αλλά αν αυτός παρεκκλίνει επικίνδυνα, δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε ένας επίσκοπος με θάρρος να τον ελέγξει, να σταματήσει το μνημόσυνο, να τον επαναφέρει στην τάξη ή αν δεν μετανοεί να τον αποκόψει από το σώμα της Εκκλησίας.


Τρίτη, 26 Μαΐου 2009

Κάνετε “κλικ” επάνω στην εικόνα για πλήρες μέγεθος!

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ: "Ο Συροϊακωβίτης Μητροπολίτης Yusuf Cetin, υποδέχεται τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην ετήσια συνάντηση της νεολαίας της κοινότητάς τους, που πραγματοποιήθηκε στο Μακροχώρι της Πόλης. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην κοινοτική τους εκκλησία και στην συνέχεια στο πολιτιστικό τους κέντρο."

Στον δικό του χώρο λοιπόν, των αιρετικών (αλλά «καλών χριστιανών» όπως ο ίδιος) βρέθηκε ο Βαρθολομαίος!

Κρύβει τη χαρά του; Όχι βέβαια! Διαβάζω: «Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ευχαριστώντας για τα θερμά αισθήματα του Μητροπολίτου Yusuf και της Συροϊακωβίτικης Κοινότητας προς το πρόσωπό του εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του, ευρισκόμενος ανάμεσα στην ετήσια αυτή συνάντηση της νεολαίας»!

Γιατί χαίρεται ο Βαρθολομαίος που βρίσκεται μαζί με αιρετικούς νεολαίους; Χαίρεται μήπως διότι του δίνεται η ευκαιρία να απευθύνει κάποιον ορθόδοξο λόγο προς αυτούς, να τους βγάλει από την κακοδοξία, από την πλάνη; Όχι βέβαια! Τους έδωσε συγχαρητήρια που είναι αυτοί που είναι, τους είπε «καλά λόγια», αγαπολογίες, για… «καλούς χριστιανούς»!..


Το ρεπορτάζ συμπληρώνει ακόμα ότι: «Στη συνέχεια αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα και ο Πατριάρχης πρόσφερε ως ευλογία σταυρουδάκια, σε όλους τους παρισταμένους, μικρούς και μεγάλους. Ακολούθησε δε, εορταστική εκδήλωση με τραγούδια και θεατρική παράσταση…»


Σάββατο, 14 Φεβρουάριος 2009


«Ιερό τσούρμο»: Θα βγάλουν, μαζί, το «άγιο φως»;


Την περασμένη Πέμπτη, προσευχήθηκαν όλοι μαζί στην Βασιλική της Γεννήσεως του Ιησού Χριστού στην Βηθλεέμ. Ποιοι; Ένα τσούρμο, με επικεφαλής τον Θεόφιλο, πατριάρχη Ιεροσολύμων.

Ήταν εκεί (στην συμπροσευχή), εκπρόσωποι από διαφορές αιρέσεις, ήταν και ο Μουφτής της Ιερουσαλήμ, κλπ, κλπ.

Προσευχήθηκαν όλοι μαζί, λοιπόν, και μετά πήγαν (όλος ο θίασος) στο στο "Palais des Congres" της Βηθλεέμ, για να συνεδριάσουν λέει…

Αφού είναι όλοι ίδιοι (ίδια μούρη θρησκευτική), αφού προσεύχονται μαζί (ορθόδοξοι, αιρετικοί, και αλλόθρησκοι), γιατί δεν τους καλεί ο Θεόφιλος (όλο το τσούρμο), και, το Πάσχα, να πάνε και στο άλλο
θέατρο (σκιών), που γίνεται στον τάφο του Χριστού, ώστε να βγάλουν μαζί και το …«άγιο φως»;Έτσι δεν γίνεται και στην επιθεώρηση, με όλους τους θεατρίνους μαζί, στην λεγόμενη ..."αποθέωση";

Δεν υπάρχουν σχόλια: