Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Έλαβα ένα μέηλ με αναφορά στον «μπούλη» Δεσπότη...


Έλαβα ένα μέηλ με αναφορά στον «μπούλη» Δεσπότη (τον Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγο) με ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε λέει, στην «Ελεύθερη Ώρα».Κυριακή, 13 Σεπτέμβριος 2009, 13:48
Από: ellinaspatriotis9
ellinaspatriotis9@gmail.com
Προς: Panagiotis Mivhalopoulos

Από το κείμενο αυτό μαθαίνω ότι:

1. Με απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων ο μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος διορίζεται πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης των Σερρών. Άκου να δεις!

2. Ότι ο μητροπολίτης αυτός άξιζε λέει, τη θέση αυτή διότι (σύμφωνα «Ελεύθερη Ώρα») είναι ένας καθ’ όλα υποδειγματικός ιεράρχης, αφού… είναι πνευματικό παιδί του μακαρίτη του Χριστόδουλου... Άκου, λέει!..

3. Ότι για την τοποθέτηση του μητροπολίτη στη θέση αυτή εναντιώθηκε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες, και εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«H τοποθέτηση του Μητροπολίτη κ.κ. Θεολόγου στη θέση του Προέδρου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών προκάλεσε όχι μόνον έκπληξη, αλλά και προβληματισμό στην τοπική κοινωνία.

Δεν ξέρουμε τι επιδιώκει ο σεβαστός Μητροπολίτης μας με το διορισμό του στη θέση αυτή. Σίγουρα όμως ο νέος κοσμικός ρόλος που φαίνεται να διεκδικεί, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

Πολιτικά απαράδεκτη όμως και ανεύθυνη κρίνεται η επιλογή της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΠΘ, που φαίνεται ότι ενέδωσε σε ανάλογες απαιτήσεις του εκκλησιαστικού χώρου και σε άλλες πόλεις.

Δημοσιεύματα φέρουν πρωτοκλασάτα στελέχη (κυβερνητικά) του Νομού, να μεθοδεύουν κομματική «συναλλαγή» για ψηφοθηρικούς λόγους ενόψει της επερχόμενης εκλογικής ήττας.».
Άκου να δεις!


Σάββατο, 2 Μάϊος 2009


Ο Μητροπολίτης Σερρών, στο Kανάλi «4Ε»


Παρασκευή, 27 Μάρτιος 2009


Μπουρ – μπουρ – μπουρ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: