Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Ρέα Τουτουνζή - Μανώλης Φανουράκης: Γνωρίστηκαν στη διοργάνωση του Δημοτικού Καρνάβαλου, θα παντρευτούν στην Εκκλησία – Καρνάβαλο…


Από τη «Ζούγκλα», μαθαίνουμε ότι η Ρέα Τουτουνζή (το μοντέλο) και ο Μανώλης Φανουράκης (δημοτικός σύμβουλος της Ξάνθης), είναι μαζί τους τελευταίους εφτά μήνες και ότι σύμφωνα με πληροφορίες, σκέφτονται να επισημοποιήσουν την σχέση τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο Μανώλης, κάλεσε την Ρέα για να παρουσιάσει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις. Από τότε το ζευγάρι είναι μαζί και ερωτευμένο, ενώ σκοπεύουν να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας…



Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2009

Γιορτάζουν την Παναγία της Γουαδελούπης


24-07-2009

Γιορτάζουν με κάθε ευλάβεια και ντυμένοι με τα ρούχα της δουλειάς, οι κλόουν του Μεξικού, την Παναγία της Γουαδελούπης που είναι η προστάτιδά τους.

(AFP PHOTO/Ronaldo Schemidt)

http://www.kathimerini.gr/


Εμείς, στην Ορθοδοξία, έχουμε άραγε τέτοιους κλόουν; Και αν ναι, πότε λέτε να γιορτάζουν;


Φύσα, ρούφα, τράβα τόνε… Πάτα τόνε κι άναψ’ τόνε

http://xairete.blogspot.com/2009/06/fan-club.html



Είναι να γελάει κανείς...


Είναι να γελάει κανείς με όλα αυτά τα καμώματα των δεσποτάδων μας.

Να γελάει όχι από χαρά για το κατάντημα της "εκκλησίας", αλλά διότι έχουν οι ίδιοι γίνει τόσο κωμικοί που δεν μπορεί ο άλλος, όσο σοβαρός και αν είναι, να κρατηθεί.

Γελάμε καμιά φορά και από αντίδραση, μέσα στη μεγάλη μας θλίψη. Για να μη μας πάρει η κάτω βόλτα και οδηγηθούμε σε υπέρμετρη θλίψη, και τα μουντζώσουμε όλα και σηκωθούμε να φύγουμε μακριά από όλους αυτούς και από όλα αυτά!


http://humoristica.blogspot.com/2008/07/blog-post_6872.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: