Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Διαβάζω στο επίσημο Fan Club της Φωτεινής Δάρρα...


Διαβάζω στο επίσημο Fan Club της Φωτεινής Δάρρα, σχετικά με το πρόσφατο cd single της, αυτό με τίτλο «Χίλια μάτια», ότι:

«To
cd, έχει ήχους από Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Μικρά Ασία και Αραβία που συνθέτουν ένα διονυσιακό ηχητικό τοπίο.»!..



Διονυσιακός παπάς, ή με μαλάκυνση εγκεφάλου;
http://xairete.blogspot.com/2009/06/fan-club.html


ΤΑ ΝΕΑ: Αντιδράσεις για τη μουσική στην Αγία Ειρήνη


http://papatzides.blogspot.com/


O ναός της Αγίας Ειρήνης στην Κωνσταντινούπολη.


Η εκκοσμίκευση του Φαναρίου



Διαβάζεται ο οικολόγερος Βαρθολομαίος


Αίσχος! Αμέρικαν μπαρ, τον έκανε τον ιερό ναό ο Βαρθολομαίος!..


Secularization of the Church


Και αναρωτιόμαστε και πάλι, αν είναι στα καλά του ο Πατριάρχης ή αν μεταξύ άλλων του έχει προκύψει, και, καμιά μαλάκυνση εγκεφάλου...


O ναός της Αγίας Ειρήνης στην Κωνσταντινούπολη.

3 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αυτός λοιπόν είναι ο ιστορικός ναός της Αγίας Ειρήνης στην Κωνσταντινούπολη που βεβηλώθηκε το περασμένο Σαββάτο με την μποζουκο-παράσταση…

...Παράσταση με τραγούδια Μάνου Χατζηδάκη, Μίκη Θεοδωράκη κ.λπ., στα τουρκικά και στα ελληνικά, παράσταση που… ευλόγησε με την παρουσία του ο κ.κ. Βαρθολομαίος που έχει πια εκτραχηλιστεί τελείως!

Ανώνυμος δε σχολιαστής, μας πληροφόρησε πριν μια ώρα (2 η ώρα το πρωί) ότι δεν είναι η πρώτη φόρα που βεβηλώνεται ο ναός αυτός αφού οι Τούρκοι (συμπατριώτες και ομόψυχοι του Βαρθολομαίου)… «πλειστάκις έχουν τελέσει επιδείξεις μόδας και άλλα πολλά» στον ίδιο χώρο! Όπως έχουν κάνει δηλαδή και σε αυτόν ακόμα τον ναό της Αγίας Σοφίας!..

Πέρα όμως από την μετατροπή ιερών ναών σε μπουζουκομάγαζα (στην κατεχόμενη Κύπρο έχουν γίνει και στάβλοι) έχουμε και την αξιοθρήνητη εικόνα του ανεκδιήγητου αυτού τύπου, του οικολόγερου Βαρθολομαίου, να φωτογραφίζεται περιχαρής (ακόμα και μέσα σε ιερούς χώρους), πότε δίπλα στον Σάκη, πότε δίπλα στην Καλομοίρα, και πότε δίπλα σε διάφορες ντιζέζ της νύχτας!

Τώρα δε, με την κ. Δάρρα, δε ντράπηκε – καλόγερος αυτός – να ποζάρει δίπλα στην κυρία με το αποκαλυπτικό ντεκολτέ; Αίσχος και πάλι αίσχος!

Και αναρωτιόμαστε και πάλι, αν είναι στα καλά του ο Πατριάρχης ή αν μεταξύ άλλων του έχει προκύψει, και, καμιά μαλάκυνση εγκεφάλου, οπότε θα έχουν να δουν τα μάτια μας και πολλά ακόμα παρόμοια ρεζιλίκια του - καραγκιοζιλίκια του!..


http://xairete.blogspot.com/2009/06/blog-post_18.html

Ἕνας ἁμαρτοποιός είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ADMINISTRATOR, ΕΔΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ;

ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ:

''ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ''.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ὁ πάροικος είπε...

http://xairete.blogspot.com/2011/06/blog-post_2211.html