Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Εδώ ο κόσμος καίγεται, και ο Δήμαρχος Λουτρακίου…


Ο δήμαρχος Λουτρακίου

Έγιναν λοιπόν τα «Πελοποννησιακά καλλιστεία 2009». Στο Λουτράκι, το Σάββατο το βράδυ.

Η «Σταρ Πελοπόννησος 2009» (Κορίνθια, βέβαια) κέρδισε ένα αυτοκίνητο πολυτελείας.

Τη στέψη, την έκανε ο δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γιώργος Γκίωνης. Άξιος!


Πηγή: www.gossip-tv.gr


- Νικήτρια των καλλιστείων στέφουμε το πνευματικό μας κοράσιο Φιλιώ Σαραντινού. Αμήν!

(Ο τοπικός μητροπολίτης - Κορίνθου - κ.κ. Διονύσιος Μάνταλος

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Έξαλλος ο Καραμανλής
Δημοσιεύθηκε: 26.08.09 16:20

Στιγμές αγωνίας και άγχους πέρασε τα τελευταία 24ωρα ο Κώστας Καραμανλής. Όταν το Σάββατο τα ξημερώματα τον ενημέρωναν οι στενοί του συνεργάτες ότι η φωτιά που ξεκίνησε από το Γραμματικό ήταν ανεξέλεγκτη εξαιτίας των ανέμων, πάγωσε.

Πληροφορίες λένε ότι το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν να εκκενωθούν οι επικίνδυνες περιοχές για να μην χαθεί ούτε μία ζωή. Ο εφιάλτης του 2007 είχε ξανά ξυπνήσει στο μυαλό του. Ο Πρωθυπουργός ενημερωνόταν συνεχώς. Δεν έφυγε καθόλου από το γραφείο του, παρά μόνο για να επισκεφθεί την πυροσβεστική και να πετάξει πάνω από τις πληγείσες περιοχές.

Τα έβαλε με όλους και με όλα. Με το υπουργείο εσωτερικών που δεν έλεγξε τους ΟΤΑ για τον καθαρισμό των ρεμάτων, τα έβαλε με τον αρχηγό της πυροσβεστικής για το επιχειρησιακό πλάνο της δεύτερης ημέρας με τα δασαρχεία που δεν άφηναν να γίνουν αντιπυρικές ζώνες αλλά και με τις πολεοδομίες που άφησαν να γίνουν τόσα αυθαίρετα στην περιοχή. «Δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν στη θέση του» φέρεται να είπε την Κυριακή το μεσημέρι στους πολύ στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν και να λάβει τις αποφάσεις του μετά την κατάσβεση της πύρινης λαίλαπας….

www.gossip-tv.gr