Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Μακριά από την εκκλησία οι πόρνοι στη Σκόπελο. («γάμοι» στη ρίζα του βράχου)

Πνίγηκαν στα... κουφέτα οι Σποράδες. Σε ρόλους χορεύτριας και τραγουδίστριας που αλώνουν βουνά και παραλίες, με το τσαχπίνικο στυλ της Μέριλι Στριπ, εκατοντάδες νύφες από την αλλοδαπή έρχονται φέτος το καλοκαίρι να παντρευτούν στα καταπράσινα νησιά με τα γαλαζοπράσινα νερά.
Το ξωκλήσι του Αγίου Ιωάννη στη Σκόπελο, εκεί όπου γυρίστηκε η τελευταία σκηνή του Mamma Mia.


Η Σκιάθος, η Σκόπελος, αλλά και το Πήλιο έχουν την τιμητική τους. Το Mamma Mia... έκανε καλή δουλειά και οι προτάσεις για πολιτικούς γάμους σε ξωκλήσια και σημεία όπου γυρίστηκαν σκηνές του φιλμ πέφτουν βροχή.

Στη γειτονική Σκόπελο η υστερία έχει να κάνει με το ξωκλήσι του Αγίου Ιωάννη στο Καστρί, το ολόλευκο εκκλησάκι στο οποίο έγινε ο γάμος της Σόφι και με αυτόν πέφτει η αυλαία του φιλμ.

Η εκκλησία αρνήθηκε να δώσει άδεια δεδομένου ότι οι γάμοι είναι πολιτικοί, ενώ και οι τοπικές αρχές αποτρέπουν τα ζευγάρια να παντρευτούν εκεί, για λόγους ασφάλειας, δεδομένου ότι αυτό βρίσκεται στην κορυφή ενός βράχου και η ανάβαση γίνεται από απότομα σκαλιά. «Μέσα σε 20 μέρες έγιναν τρεις γάμοι στη ρίζα του βράχου, αλλά και στον Αμάραντο», μας είπε ο δήμαρχος Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης.

Και στη Σκόπελο το θερινό σινεμά προβάλλει το μιούζικαλ Mamma Mia όλο το καλοκαίρι...

(ΕΘΝΟΣ)



Σάββατο, 25 Ιούλιος 2009

Ερμαφρόδιτοι (πολιτικοί) «γάμοι», στην ανάλογου ήθους τοπική μας «Εκκλησία»!


Κυριακή, 28 Ιουνίου 2009

Η νέα μόδα: Υπαίθρια τέλεση γάμων και βαπτίσεων σε ξωκλήσια πλάι στη θάλασσα πέριξ της Αθήνας ή σε κοντινά νησιά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: