Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Ερμαφρόδιτοι (πολιτικοί) «γάμοι», στην ανάλογου ήθους τοπική μας «Εκκλησία»!

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

Μπουρδέλο, το προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Παύλου στη Ρόδο… Με πάνω από 5.000 πολιτικούς γάμους! Απορία: Αν υπήρχε Χριστός – «Corpus Christi» σε αυτήν την Εκκλησία (του κώλου της Ελλάδος), δεν θα έπαιρνε το ματσούκι;



Γιατί ερμαφρόδιτοι;

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ στα ΝΕΑ, οι «γάμοι» για τους όποιους κάνουμε λόγο είναι πολιτικοί μεν, αλλά τελούνται στο… προαύλιο του ναού (που θεωρείται ιερός χώρος, κι αυτός)! Οι Άγγλοι, λέει, έκαναν την αρχή, και έγινε μόδα, οι πολιτικοί γάμοι έξω από εκκλησάκια στα ελληνικά νησιά, και (σύμφωνα με το ρεπορτάζ), …στην ουρά περιμένουν τα ζευγάρια στη Λίνδο!

Στη Λίνδο (νήσος Ρόδος), στο προαύλιο της μικρής εκκλησίας του Αποστόλου Παύλου, στο ομώνυμο γραφικό λιμανάκι της μαγευτικής Λίνδου. Διότι… από το σημείο αυτό, λέει, πέρασε ο Απόστολος Παύλος για να κηρύξει τον χριστιανισμό»!

Και αυτόν τον χώρο (τον «διαλεχτό» από τους Άγγλους), τον ιερό χώρο στον οποίον βρέθηκε και κήρυξε ο Απόστολος Παύλος (στον ιερό χώρο του προαυλίου της εκκλησιάς, επαναλαμβάνουμε) η τοπική μας Εκκλησία (ερμαφρόδιτη κι αυτή, όπως και η αγγλική αυτή νοοτροπία για την τέλεση εκεί πολιτικών γάμων) επιτρέπει, χρηματιζόμενη προφανώς, κι αυτή, την τέλεση της ατιμίας αυτής (αφού για την εκκλησία θεωρείται «πορνεία» ο πολιτικός γάμος)!..

Και πόσα αργύρια να βγάζουν, άραγε, οι παπάδες μας από αυτήν την προδοσία;
Διαβάζω:«Μόνο φέτος έχουν τελεστεί μέχρι τώρα 255 πολιτικοί γάμοι και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί να γίνουν 620, ενώ πέρυσι είχαν τελεστεί συνολικά 596 πολιτικοί γάμοι», λέει στα «ΝΕΑ» ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Λίνδου κ. Παν. Ιδομενέας, που παράλληλα επισημαίνει ότι «η λίστα στο δημαρχείο είναι ατελείωτη και συνεχώς μεγαλώνει». Η τέλεση πολιτικών γάμων άρχισε πριν από αρκετά χρόνια. Σιγά - σιγά έγινε μόδα και τώρα τα ζευγάρια περιμένουν στη σειρά για να πάρουν την άδεια από τον Δήμο Λίνδου. Υπολογίζεται ότι τα τελευταία δέκα χρόνια στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας έχουν γίνει πάνω από 5.000 πολιτικοί γάμοι...



Τι λέει για όλα αυτά ο κ. Κύριλλος, ο νέος Μητροπολίτης Ρόδου (ο εκλεκτός του Βαρθολομαίου);


Οι απόψεις σαςΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 25/7/2009 13:27

Στη Λίνδο, λοιπόν, στο προαύλιο της μικρής εκκλησίας του Αποστόλου Παύλου, στο ομώνυμο γραφικό λιμανάκι της μαγευτικής Λίνδου...

Στο σημείο αυτό, από όπου πέρασε ο Απόστολος Παύλος για να κηρύξει τον χριστιανισμό!

Και αυτόν τον χώρο (τον διαλεχτό από τους Άγγλους), τον ιερό χώρο στον οποίον βρέθηκε και κήρυξε ο Απόστολος Παύλος (στον ιερό χώρο του προαυλίου της εκκλησιάς) η τοπική μας Εκκλησία (ερμαφρόδιτη κι αυτή, όπως και η αγγλική αυτή νοοτροπία για την τέλεση εκεί πολιτικών γάμων) επιτρέπει, χρηματιζόμενη προφανώς, κι αυτή, την τέλεση της ατιμίας αυτής (αφού για την εκκλησία θεωρείται πορνεία ο πολιτικός γάμος)!..

Ερμαφρόδιτοι (πολιτικοί) γάμοι, λοιπόν, στην ανάλογου ήθους τοπική μας Εκκλησία!


http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4528348

4 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Νήσος Ρόδος – Λίνδος

Ο παράλιος οικισμός της Λίνδου βρίσκεται στη νοτιανοτολική πλευρά του νησιού και σε απόσταση 55 χιλ. από την πόλη της Ρόδου.

Η αρχαία πόλη ήταν κτισμένη στη θέση του σημερινού χωριού, μεταξύ της ακρόπολης και του ακρωτηρίου Κράνα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνουν; Ορθόδοξο γάμο τη στιγμή που είναι Αγγλικανοί; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Οι παπάδες όμως παώ στοιχημα ότι θα έχουν.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Δεν θα ήθελαν οι συγκεκριμένοι άθρησκοι (και όχι αγγλικανοί) αυτοί Άγγλοι, να κάνουν θρησκευτικό γάμο!

Αν ήταν πιστοί αγγλικανοί θα φρόντιζαν να βρουν αγγλικανό «ιερέα»…

Όπως είχαμε στην περίπτωση του σεναρίου της ταινίας «Μάμα – μία) όπου τα εξωτερικά πλάνα (από ελικόπτερο μάλιστα) έδειχναν ένα ειδυλλιακό μέρος στην περιοχή μιας γραφικής εκκλησίας στο ελληνικό νησί, αλλά στη σκηνή του γάμου (σε κάποιο χώρο, όχι ναό) υπήρχε αγγλικανός «παπάς»!

Οι άνθρωποι αυτοί που κάνουν πολίτικο γάμο, δεν έχουν πίστη χριστιανική, και η δικαιολογία ότι τους αρέσει το μέρος διότι πέρασε από εκεί ο Απόστολος Παύλος δεν έχει να κάνει με κάποιο θρησκευτικό συναίσθημα!

Τουρίστες είναι οι άνθρωποι, και τους τραβάει εκεί ο αρχαιολογικός χώρος. Έτσι, άλλοι «παντρεύονται έξω από το εκκλησάκι στο νησί, και άλλοι σε άλλον ιστορικό χώρο όπως είναι η Ακρόπολη, στην ίδια περιοχή!..

Όσο για το στοίχημα με τους παπάδες, μη το βάζετε!

Είναι συνηθισμένοι στο θέατρο με τους ντόπιους, τους «ορθόδοξους» που η συμπεριφορά τους στο «μυστήριο» είναι τέτοια σαν (τουλάχιστον) να χέζουν μέσα στο ναό!

Γι αυτό και οι παπάδες αυτοί, δεν έχουν πρόβλημα ούτε με τους ξένους άθρησκους που… χέζουν στο προαύλιο του ναού!

Αρκεί να γίνεται τζερτζελές που θα γεμίζει το παγκάρι και τις φαρδιές τους τσέπες…

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

Στα «κρουαζιερόπλοια της αγάπης» το... αντίδοτο στην τουριστική κρίση

Όργια εν πλω από Σκανδιναβούς και Βρετανούς νεαρούς στην Αγία Νάπα


Μια νυχτερινή κρουαζιέρα στα παράλια της Αγίας Νάπας της Κύπρου, δεκάδες μπανάνες, αμφίβολης ποιότητας κοκτέιλ που σερβίρονται με... νεροπίστολα εν πλω και sailing parties φαίνεται ότι αποτελούν το μυστικό αντίδοτο στην κρίση του τουρισμού που έχει «κτυπήσει» ήδη την πόρτα της Ελλάδας και της Κύπρου. Το νέο όπλο για την αύξηση της τουριστικής κίνησης δεν διαφέρει σε τίποτα από τα summer sexy parties που διοργανώνονταν χρόνια τώρα στο Φαληράκι της Ρόδου, στη Χερσόνησο και στην Κεφαλλονιά, μόνο που αυτή τη φορά γίνεται σε... κρουαζιερόπλοια. Οι υπηρεσίες καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και τα Τμήματα Ηθών Κύπρου και Ελλάδας βρίσκονται σε συναγερμό, μετά τις πληροφορίες ότι στα «κρουαζιερόπλοια της αγάπης» προσφέρονται ατελώς ποτά, τσιγάρα και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και άλλες ουσίες. Υπολογίζεται ότι τα διαφυγόντα κέρδη ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Ο εντοπισμός των κρουαζιερόπλοιων αυτών δεν έγινε από την ΥΠΕΕ ή από την αντίστοιχη κυπριακή υπηρεσία, αλλά από τη νορβηγική εφημερίδα «VG», η οποία έστειλε δύο ρεπόρτερ της, που προσποιήθηκαν τους τουρίστες σ΄ ένα από τα πλοία αυτά, που ξεκίνησε το ταξίδι του από την Αγία Νάπα. Και τι δεν κατέγραψαν οι δύο δημοσιογράφοι. Οι φωτογραφίες που ελήφθησαν έδειξαν όργια εν πλω από σκανδιναβούς, και από βρετανούς νεαρούς, οι οποίοι πλήρωσαν 50 ευρώ ο καθένας για να συμμετάσχουν. Τα πλοιάρια αυτά δεν διαφέρουν από τα πλοιάρια που εκτελούν δρομολόγια στα ελληνικά νησιά, αλλά μόλις ανοιχτούν στο πέλαγος μετατρέπονται σε πλωτές ντίσκο, με διαγωνισμούς ανδρικού στριπτίζ, στοματικού έρωτα, κατανάλωσης μπανανών και άλλων ζαρζαβατικών σε γυμνά σώματα και κάθε άλλο που μπορεί κάποιος να φανταστεί σε ένα πάρτι που περισσότερο μοιάζει με ρωμαϊκό όργιο.

Υπάρχουν βεβαίως και κανόνες, υπό τον φόβο των τελωνιακών, φοροτεχνικών, λιμενικών και αστυνομικών αρχών. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε ξένους υπηκόους και οι Ελλαδίτες και οι Κύπριοι αποκλείονται διά ροπάλου. Το πλήρωμα αποτελείται κυρίως από Ασιάτες, οι οποίοι διοχετεύουν τα αλκοολούχα ποτά με... νεροπίστολα και φροντίζουν να έχουν συνεχώς, σ΄ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας, τους επιβάτες εν ευθυμία. Πάντως, πολλοί από τους συμμετέχοντες στις κρουαζιέρες αυτές έχουν καταγράψει σκηνές με το κινητό τους και τις έχουν ήδη ανεβάσει στο Ιnternet.

Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κάποιος ότι τα καραβάκια αυτά κάνουν σχεδόν κάθε νύκτα τα δρομολόγια ανενόχλητα, παρότι οι νορβηγικές αρχές έχουν πληροφορήσει σχετικά. Πολλοί πιστεύουν ότι ο λόγος που δεν επενέβη ακόμη το Λιμενικό στην Κύπρο (όπου ξεκινούν και καταλήγουν τα πλοιάρια) είναι επειδή κανείς δεν επιθυμεί να πληγεί ο τουρισμός.

Τα κυπριακά ΜΜΕ έχουν ασχοληθεί με το ζήτημα και μάλιστα η εφημερίδα «Πολίτης», που δημοσιεύει και πιπεράτες ιστορίες και φωτογραφίες από τα όργια που συμβαίνουν εν πλω, γράφει:

«Σάλος στη Νορβηγία για τα ρωμαϊκά όργια σε νυκτερινές κρουαζιέρες» και με τίτλο «Αγία Νάπα, μεγάλη η χάρη σου».

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=16&artId=280230&dt=25/07/2009