Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Άνθιμος: «Πο, πο, πο... Φρίκη!»

http://www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20071011/thumbs/syn1_494x320.jpg
«Αν σας έλεγα και για τα περίπτερα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ή για τις παραλίες, που έφυγαν όλοι και πήγαν εκεί... Να μη σας πω τι γίνεται εκεί... Ανοίξτε τα περιοδικά να δείτε την ανθρώπινη γυναικεία σάρκα... Πο, πο, πο... Φρίκη!».

(Απόσπασμα από πρόσφατο κήρυγμα του Θεσσαλονίκης Ανθίμου)



Θα μάθατε ίσως ότι ο αρχιμανδρίτης που συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας (κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος 20χρονου αγοριού με νοητική υστέρηση) ανήκει στη «δύναμη» του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης…

Ο οποίος μητροπολίτης, δεν κίνησε διαδικασία καθαίρεσης του, αλλά τον φυγαδεύει σε μοναστήρι, προφανώς για να πέσει στα μαλακά, και να επανέλθει δριμύτερος, μόλις κοπάσει ο θόρυβος!..



Κυριακή, 26 Ιούλιος 2009


Δίωξη ιερέα για απόπειρα αποπλάνησης νεαρού με διανοητικά προβλήματα



Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2009


Αρχιμανδρίτης ασέλγησε σε 20χρονο αγόρι με διανοητικά προβλήματα

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

«Μετά το ηθικό ζήτημα που δημιουργήθηκε με δική του υπαιτιότητα, κινήθηκε ήδη η προβλεπόμενη διαδικασία απόλυσής του από την προσωρινή εφημεριακή θέση και επομένως υποχρεούται να επιστρέψει στη μονή της μετάνοιάς του», αναφέρει ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης. Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, την αρμοδιότητα για τη διενέργεια της προβλεπόμενης διαδικασίας έχει η μητρόπολη της περιοχής όπου φέρεται να διαπράχθηκε το ηθικό παράπτωμα.

Ο ιερομόναχος συνελήφθη στη Στυλίδα μετά την καταγγελία που έγινε σε βάρος του από τους γονείς του νεαρού στον οποίο ο ρασοφόρος φέρεται ότι προσπάθησε να ασελγήσει στην παραλία του Καλόγερου, στη Στυλίδα.

(ΕΣΠΡΕΣΟ)