Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Το γνωστό τζόβενο, ο Μητροπολίτης Γιοχάνεσμπουργκ Σεραφείμ (του Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας) τάσσεται υπέρ της χειροτονίας γυναικών στην Ελλάδα!

[ΠΟΛΕΜΟΣ.jpg]
Το γνωστό τζόβενο, ο Μητροπολίτης Γιοχάνεσμπουργκ Σεραφείμ (του Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας) τάσσεται υπέρ της χειροτονίας γυναικών στην Ελλάδα!



Πηγή: www.skai.gr

Ποιος είναι ο μητροπολίτης Γιοχάνεσμπουργκ, κ. Σεραφείμ;




ID σχολίου: 123220
Δημοσίευση: 28-07-2009 10:54 από Mind the Gap
Δεν είμαι χριστιανός στα παπαρια μου αν θα έχουν ιερείς η ιέρειες αρκεί να μην πληρώνονται από τη δική μου τσέπη.

ID σχολίου: 123221
Δημοσίευση: 28-07-2009 11:03 από adhoc
@Mind the Gap
Συμφωνώ.


ID σχολίου: 123234
Δημοσίευση: 28-07-2009 11:42 από G.E.Vletc
Μη γίνεστε τσιφούτηδες. Εγώ ευχαρίστως θα πλήρωνα ένα λογικό εισιτήριο για να δω την Λουκά με καλιμάφκι και τον κοστάκη-γιωργάκη-κάρολο να της φιλάνε το χέρι!



ID σχολίου: 123328
Δημοσίευση: 28-07-2009 13:59 από giorgalis

παντού υπάρχει κάποιος τρελός κάποιος που θέλει να δείξει ότι είναι κάτι και γίνεται καραγκιόζης τα μάτια των άλλων!




ID σχολίου: 123374
Δημοσίευση: 28-07-2009 14:54 από ThePap
Μπορεί τα λόγια που θα πω να είναι σκληρά, και λυπάμαι γι' αυτό, αλλά στο μπουρδέλο που έχουν καταντήσει την εκκλησία το παπαδαριό, καλό είναι να υπάρχουνε και λίγες γυναίκες....

ID σχολίου: 123389
Δημοσίευση: 28-07-2009 15:07 από sirios
οι παπαδιές είναι σίγουρα μια λύση για το πρόβλημα του sex που αντιμετωπίζουν οι δεσποτάδες ,οι οποίοι δεν επιτρέπεται να παντρεύονται .Έτσι οι σεβασμιότατοι δεν θα αισθάνονται σεξουαλικά καταπιεσμένοι αφού θα έχουν στα πόδια τους παπαδιές νόμιμα να τους διακονούν.

http://www.tvxs.gr/v17148/1/1

4 σχόλια:

vasilis είπε...

Λυπάμαι για τα σχόλια των αναγνωστών, για την ενημέρωση τους όμως θα ήθελα να τους υπενθυμίσω ότι οι παπάδες δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι, μπορεί να πληρώνονται από το υπουργείο παιδείας αλλά δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Όσο για τον αναγνώστη που θεωρεί ότι οι παπάδες έκαναν την εκκλησία οίκο ανοχής θα ήθελα να τον ρωτήσω δεν βρήκε ούτε ένα παπά που να είναι σωστός στο λειτούργημα του; Αν δεν έχει βρει ούτε έναν να συμφωνήσω τότε και εγώ μαζί του. Πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμη κάποιοι παπάδες που είναι σωστοί, κυρίως οι νέοι, ας τους στηρίξουμε αυτούς για να ανατρέψουμε αυτό το κλήμα, διότι Εκκλησία είμαστε όλοι εμείς οι Χριστιανοί και όχι κάποιοι επαγγελματίες παπάδες που χαλούν όλη την εικόνα του Χριστιανισμού. Αυτούς λοιπόν τους ανάξιους παπάδες καλός κάνετε και τους εκθέτεται κ. Μιχαλόπουλε αλλά κάπου κάπου να μας βάζετε και κανέναν από τους καλούς παπάδες για να έχουμε και εμείς ένα πνευματικό στήριγμα. Ευχαριστώ!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Βασίλης: «Λυπάμαι για τα σχόλια των αναγνωστών»

Μιχαλόπουλος: Και εγώ λυπάμαι!
Διότι τα σχόλια αναφέρονται σε μια θλιβερή κατάσταση στην Εκκλησία. Η κατάσταση είναι για λύπηση, λοιπόν, και όχι οι σχολιαστές…

Βασίλης: «για την ενημέρωση τους όμως θα ήθελα να τους υπενθυμίσω ότι οι παπάδες δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι, μπορεί να πληρώνονται από το υπουργείο παιδείας αλλά δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι»

Μιχαλόπουλος: Δυστυχώς, είναι χειρότεροι από τους χειρότερους δημόσιους υπάλληλους… Δεν πιστεύουν στην ιερή αποστολή τους οι περισσότεροι, αλλά στον Μαμωνά, στα «τυχερά»!..

Βασίλης: «Όσο για τον αναγνώστη που θεωρεί ότι οι παπάδες έκαναν την εκκλησία οίκο ανοχής θα ήθελα να τον ρωτήσω δεν βρήκε ούτε ένα παπά που να είναι σωστός στο λειτούργημα του; Αν δεν έχει βρει ούτε έναν να συμφωνήσω τότε και εγώ μαζί του.»

Μιχαλόπουλος: Σίγουρα θα υπάρχει και κάποιος σωστός, αγαπητέ, κάποια εξαίρεση που απλά… θα επιβεβαιώνει τον κανόνα!..

Βασίλης: «Πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμη κάποιοι παπάδες που είναι σωστοί, κυρίως οι νέοι»

Μιχαλόπουλος: Για να το λέτε εσείς, κάτι θα ξέρετε!

Βασίλης: «ας τους στηρίξουμε αυτούς για να ανατρέψουμε αυτό το κλήμα»

Μιχαλόπουλος: Να μας πείτε ποιοι είναι, για να τους στηρίξουμε!

Βασίλης: «διότι Εκκλησία είμαστε όλοι εμείς οι Χριστιανοί και όχι κάποιοι επαγγελματίες παπάδες που χαλούν όλη την εικόνα του Χριστιανισμού.»

Μιχαλόπουλος: Ελέγξατε ποτέ κανέναν από αυτούς τους ανάξιους;

Βασίλης: «Αυτούς λοιπόν τους ανάξιους παπάδες καλός κάνετε και τους εκθέτεται κ. Μιχαλόπουλε αλλά κάπου κάπου να μας βάζετε και κανέναν από τους καλούς παπάδες»

Μιχαλόπουλος: Έχω επαινέσει καλούς ιερείς, πολλές φορές! Αν διαβάζετε τακτικά το ιστολόγιο, θα το έχετε προσέξει…

Βασίλης: «για να έχουμε και εμείς ένα πνευματικό στήριγμα»

Μιχαλόπουλος: Μη στηρίζεστε σε ανθρώπους, αγαπητέ, διότι θα απογοητευτείτε!

Βασίλης: «Ευχαριστώ!»

Μιχαλόπουλος: Να είστε καλά! :-)

vasilis είπε...

Τους ανάξιους, Κύριε Μιχαλόπουλε, εάν τους κατακραυγάσει η Χριστιανική κοινωνία και όχι μόνο τότε, πιστεύω, πως κάποια μέρα θα χαθούν εντελώς. Είναι στο χέρι μας εάν πραγματικά θέλουμε να έχουμε μια σωστή Ορθοδοξία αλλά νομίζω ότι μας βολεύει έτσι όπως έχει η κατάσταση σήμερα γιατί απλούστατα έχουμε και εμείς με κάποιους να ασχολούμαστε.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Βασίλης: «Τους ανάξιους, Κύριε Μιχαλόπουλε, εάν τους κατακραυγάσει η Χριστιανική κοινωνία και όχι μόνο τότε, πιστεύω, πως κάποια μέρα θα χαθούν εντελώς.»

Μιχαλόπουλος: Μακάρι!

Βασίλης: «Είναι στο χέρι μας εάν πραγματικά θέλουμε να έχουμε μια σωστή Ορθοδοξία»

Μιχαλόπουλος: Είναι στο χέρι του Θεού κυρίως… «Φωνή λάου, οργή Θεού», που λένε! Η Ορθοδοξία είναι σωστή, και δεν έχει καμιά σχέση με όλους αυτούς τους σκανδαλοποιούς, πολλοί από τους οποίους προέρχονται, ελέγχονται και καθοδηγούνται από σκοτεινά κέντρα με αποστολή προβοκατόρικη…

Βασίλης: «αλλά νομίζω ότι μας βολεύει έτσι όπως έχει η κατάσταση σήμερα γιατί απλούστατα έχουμε και εμείς με κάποιους να ασχολούμαστε.»

Μιχαλόπουλος: Αν συνειδητοποιείτε ότι σας συμβαίνει κάτι τέτοιο, να πάτε να το εξομολογηθείτε…