Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Και, Μασόνος ο Γιώργος Καρατζαφέρης;

Πέμπτη, 25 Ιούνιος 2009, 10:05
Θέμα: Το πραγματικό πρόσωπο του ΛΑ.Ο.Σ.
Από: Θεοδωροs Προσηλιαs erikpros@yahoo.gr
Προς: panagiotis michalopoulos panag_michal@yahoo.gr

Το βράδυ της Έκτης Δεκεμβρίου ο Μασόνος Γιώργος Καρατζαφέρης είχε Συνάντηση σε νυχτερινό μαγαζί με τον Πατέρα του Εβραίου Νικόλα Σαρκοζί, Πωλ Σαρκοζί που είναι εκπρόσωπος της Γαλλικής Μασονιας και είχε παίξει μεγάλο ρόλο στα γεγονότα με τα επισόδεια με τους Λαθρομετανάστες στο Παρίσι, και σύμφωνα με πληροφορίες αυτός ήταν ο οργανωτής του Σκηνικού Χάους στην Χωρα μας, ενώ την ίδια ώρα ο Αστυνόμος Πράκτορας της ΕΥΠ και κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κορκονέας είχε πάρει εντολές να προβεί σε δολοφονία Νεαρού Ατόμου στην περιοχή των Εξαρχείων, ώστε να μπει το Σχέδιο σε εφαρμογή.

Ένα Σχέδιο φθοράς και αναρχίας ώστε να έρθει το ΠΑΣΟΚ στην Εξουσία προς όφελος του ΛΑ.Ο.Σ. Αφού η οποία Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ θα καταρεύσει πολύ γρήγορα Εντός ενός Έτους καθώς θα είναι αδύνατον να αντιμετωπίσει την Κατασταση Χάους καθώς είναι ένα κόμμα Διεφθαρμένο όπως και η Κυβέρνηση της ΝΔ, Εξου και οι συνεχείς δηλώσεις του Καρατζαφέρη στα κομματικά του Στελέχη ότι σε Ένα Χρόνο το ΛΑ.Ο.Σ. Θα κυβερνήσει τον Τόπο...


http://makelio.blogspot.com/2009/06/blog-post_6660.html


Θεοδωροs Προσηλιαs


Τετάρτη, 24 Ιούνιος 2009


Περάστε στον μπουφέ, της… Μονής Πετράκη!

Όπως διαβάζω στην Εσπρέσο:

«Την Κυριακή, βαφτίστηκε ο δύο ετών γιος του βουλευτή του ΛΑΟΣ Μάκη Βορίδη και της συζύγου του Δανάης Μιχελάκου, με νονούς τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη και τη Βασιλική Καραφυλλίδου-Μπαζίμα.

Το μυστήριο τελέστηκε στις 7.30 το απόγευμα στη Μονή Πετράκη, ενώ παρευρέθηκαν σχεδόν όλοι οι βουλευτές του ΛΑΟΣ.

Ήταν και ο Θάνος Πλεύρης - με τη σύζυγό του Λένα - και ο πατέρας του Κώστας Πλεύρης.

Ήταν και ο Καρλ Λανγκ, τέως ευρωβουλευτής του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας, κουμπάρος του ζευγαριού και πάλαι ποτέ δεξί χέρι του Ζαν Μαρί Λεπέν.

Παρών στο μυστήριο ήταν και ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, ο οποίος είχε εγκάρδια χειραψία με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Μάλιστα, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας υπήρχε μίνι μπουφές με αναψυκτικά και αμυγδαλωτά για τους καλεσμένους.»


1 σχόλιο:

stavroula είπε...
Auto k an dn einai orgio...musthrio.
Ap tous parevriskomenous katalavaineis me ti exeis na kaneis.
Eleos.


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Γεράσιμος Αρσένης (που τα ονόματα τους έχουν εμπλακεί με την μασονία), μέλη πλέον στη «Λέσχη των Αριστοκρατών»!..

3 σχόλια:

stavroula είπε...

Dn mou les?
Auto twra einai eguro? Kai apo poia epishmh phgh?
'H aplws senaria episthmonikhs fantasias. Gia na 3eroume.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σωστός ο προβληματισμός σου! Παρόμοιος ήταν και ο δικός μου προβληματισμός, και γι αυτό έβαλα το ερωτηματικό στον τίτλο της ανάρτησης μου!

Ο κ. Θεόδωρος, ο αποστολέας του ηλεκτρονικού μηνύματος που έλαβα, φαίνεται να το υιοθετεί όλο αυτό το κείμενο, γι αυτό έβαλε σαν θέμα τη φράση αυτή που διάβασες!

Δεν θα το δημοσίευα το "σενάριο" (;), εάν δεν είχε αναρτηθεί προηγουμένως στο ιστολόγιο «μακελειό» όπου και με παρέπεμπε το μέηλ…

Ίσως λοιπόν, να έχει κάποιες πηγές ο διαχειριστής του ιστολογίου αυτού, και πάνω σε αυτές να στηρίζεται!

Ίσως!

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχει καμμια Σταυρούλα.