Κυριακή, 28 Ιουνίου 2009

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ

Ωραίο εικόνισμα!!!.. Η αγία Μαύρα, είναι???..
2/4 15:19 Ο υφυπουργός Εξωτερικών Πέτρος Δούκας συναντήθηκε σήμερα με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο. Ο κ. Δούκας πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αίγυπτο.


2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ο FORUMEPISKEPTHS έγραψε
Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2008 1:26 πμ:


Είναι ελεύθεροι λοιπόν να γράφουν εδώ, σε ένα ελεύθερο βήμα, αν και κάποιοι από αυτούς προσπάθησαν να με φιμώσουν από την αρχή. Ζητούσαν να αποκλειστώ από το φόρουμ, να καταργηθεί το κλαμπ μου, και φυσικά να πάψω να γράφω και εδώ (στο μπλογκ του παθφαηντερ) που τους έτσουζε πιο πολύ από όλα. Ορισμένους από αυτούς, εγώ τους ονομάζω «χριστιανο»φασίστες! Ένας μάλιστα από αυτούς που ενοχλήθηκαν, πριν από λίγο καιρό, με απείλησε (με μέηλ), εμμέσως πλην σαφώς, που λένε, με απείλησε ακόμα και για τη ζωή μου διότι έγραψα κάτι (χιουμοριστικό κυρίως, για τον πατριάρχη Αλεξάνδρειας). Με απείλησε με ένα χυδαίο μέηλ του οποίου μετά από έρευνα ανακάλυψα τον αποστολέα, ότι επρόκειτο δηλαδή για τον αρχιεπίσκοπο του Γιοχάνεσμπουργκ!


P. MICHALOPOULOS είπε...

ο FORUMEPISKEPTHS έγραψε
Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2008

Μια κορνίζα, με την «αγία Μαύρα» είπαμε!..

Τα σοβαρά, τώρα:

Φαίνεται, λοιπόν, ότι (οι του «ψευτο Θόδωρου») πάλι ενοχλήθηκαν με το χιούμορ μου.
Αμέσως μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας (είναι τελείως γκαγκά οι «άνθρωποι»), μου έστειλαν ξανά από το πατριαρχείο ένα κατάπτυστο μέηλ (με ίδια διεύθυνση με εκείνο το αισχρό και απειλητικό) που το υπογράφει τη φορά αυτή (όχι το τζόβενο ο αρχιεπίσκοπος Γιοχάνεσμπουργκ, αλλά) ένας (ακατανόμαστος) μητροπολίτης του πατριαρχείου.Πέμπτη, 25 Ιούνιος 2009

Βασίλης: "Μπράβο ρε μάγκα!!! έχεις @@!!!!!!!"


Δεν υπάρχουν σχόλια: