Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Καθηγητής έδωσε θέμα με τον ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ να κάνει sex ;


Πρόκειται για τον επίκουρο καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρη Χριστόπουλο, που επέβαλε ως εξεταστέο θέμα στους φοιτητές του Παντείου «τον ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ σε ερωτική περίπτυξη με λαϊκή τραγουδίστρια». Το θέμα δόθηκε στους φοιτητές το Φεβρουάριο από τον γνωστό για τις αιρετικές του απόψεις καθηγητή, στο πλαίσιο του μαθήματος «Τέχνη, ελευθερία και λογοκρισία». Η πλειονότητα των φοιτητών αιφνιδιάστηκε από το θέμα, αλλά έπρεπε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις και τις φαντασιώσεις ίσως του καθηγητή.

Διαβάζοντας τα τρία θέματα που τους έδωσε προς εξέταση ο καθηγητής, διαπίστωσαν ότι και το τρίτο είχε να κάνει και πάλι με την ΕΚΚΛΗΣΙΑ, αφού ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ εμφανίζεται να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο σαραντάχρονος καθηγητής (του Παντείου) ζητούσε από τους εξεταζόμενους φοιτητές να σχολιάσουν στη συνέχεια τις διάφορες παραμέτρους που έθετε.

Φοιτητές που μίλησαν στην «Espresso» δήλωσαν: «Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο.
Είναι όμως η πρώτη φορά που στο στόχαστρο μπαίνει η Ορθόδοξη Εκκλησία.




Σάββατο, 2 Αύγουστος 2008


Είναι πράγματι διάκονοι της Εκκλησίας;


ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ (ενθρονιστήριος λόγος):
«...Εμείς, οι διάκονοι της Εκκλησίας δεν υπάρχουμε για να αντιπαραθέτουμε επιμέρους απόψεις εναντίον άλλων απόψεων ή ιδεολογικές αντιλήψεις έναντι άλλων ιδεολογιών...»
Saturday, 16 February 2008. (greece.flash.gr)

Δηλαδή; «Βλέπε, άκου, σώπα» θα είναι; Τότε λοιπόν, γιατί να υπάρχουν;
Εσείς φίλοι αναγνώστες, τι λέτε; Είναι πράγματι διάκονοι της Εκκλησίας; Μήπως είναι μόνο όλων των άλλων, των σκοτεινών δυνάμεων, «διάκονοι» - δούλοι;


Παρασκευή, 1 Αύγουστος 2008


Το «team» Ιερώνυμου: «Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα» με αυτόν!


Άνθρωποι εν ολίγοις που πρόσκεινται στον νέο αρχιεπίσκοπο και ακολουθούν τη γραμμή των «λιμναζόντων υδάτων». Μην μπλέκουμε δηλαδή, μην ξεσηκώνουμε καβγάδες, μη θορυβούμε.
(Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. 20 Απριλίου 2008
Chickenman

Δεν υπάρχουν σχόλια: