Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Prive πασαρέλα στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη!


Πάμε κι εμείς "παναγιώτατε" κ. Βαρθολομαίε, έτσι για να κάνουμε μια... φιλανθρωπία στο μάτι μας, βρε αδελφέ;

Το σπίτι του Αμερικανού πρεσβευτή θα μετατραπεί σε... πασαρέλα για φιλανθρωπικό σκοπό!


Ο Γάλλος μοδιστρος Jean Claude Jitrois, (που τις δημιουργίες του προτιμούν φανατικά η Καρολίνα του Μονακό, η Sharon Stone, η Lady Gaga, αλλά και η Μαριάννα Λάτση και η Νατάσσα Λιακουνάκου), θα δώσει prive fashion show στο σπίτι του Αμερικανού πρεσβευτή στην Ελλάδα Daniel Speckhard.

Η... πρόσβαση στο show δεν θα είναι εύκολη, πλην όμως αναμένεται όλη η αφρόκρεμα της πόλης να διεκδικήσει δυναμικά ένα εισιτήριο προκειμένου να το δει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο Jitrois θα έρθει στη χώρα μας -μαζί με το επιτελείο του- δύο ή τρεις ημέρες πριν από την επίδειξη. Εδώ, δε, θα κάνει το casting, κάτι που σημαίνει ότι οι Ελληνίδες μοντέλα θα έχουν την ευκαιρία να ανέβουν στην πασαρέλα του. Μαθαίνουμε ότι πολλά από τα πρωτοκλασάτα μοντέλα έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να πάρουν μέρους στην επίδειξη.

Όπως μαθαίνουμε, ο Jitrois θα καταλύσει σε πολυτελή σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, και θα δειπνήσει σε chic εστιατόρια. Τέλος, μετά την επίδειξη θα ακολουθήσει γεύμα.


"Φιλανθρωπία στο μάτι μας"! Χε, χε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: