Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Έκρηξη σε κτίριο στο Κολωνάκι


των Δημήτρη Πώποτα, Αριας Καλύβα

Αναστάτωση και πανικός στο Κολωνάκι, μετά από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, έξω από την είσοδο γραφείων πολυκατοικίας στην οδό Λυκαβηττού 7. Ο μηχανισμός τοποθετήθηκε στα γραφεία εταιρείας που ασχολείται με επενδύσεις και φέρει την επωνυμία Profit, ενώ δίπλα στεγάζονται δικηγορικά γραφεία και γραφεία φαρμακευτικής εταιρείας. Πριν την έκρηξη άγνωστοι τηλεφώνησαν στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και στο κέντρο της Άμεσης Δράσης προειδοποιώντας για την τοποθέτηση του μηχανισμού, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία.

Πέντε λεπτά μετά τις οκτώ, ο μηχανισμός εξερράγη ωστόσο ήταν μικρής ισχύος και δεν προεκλίθησαν σημαντικές ζημιές παρά μόνο έσπασαν μερικά τζάμια χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες λένε πως στη συγκεκριμένη εταιρεία μέτοχος είναι και ο κ. Γιώργος Τρεπεκλής, ο οποίος συνδέεται φιλικά με την οικογένεια του κ. Γιώργου Παπανδρέου ενώ ήταν και ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της αμερικανικής εταιρείας Saic η οποία σε κοινοπραξία με τη Siemens ανέλαβε το έργο της ασφάλειας των ολυμπιακών αγώνων του 2004. Το όνομα του δηλαδή είχε εμπλακεί στην ιστορία του συστήματος C4I.
Το σημείο της έκρηξης αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όπου έκλεισαν όλο το τετράγωνο ενώ πυροτεχνουργοί της Ασφάλειας ανέλαβαν να περισυλλέξουν υπολείμματα από τον αυτοσχέδιο ωρολογιακό μηχανισμό. Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ακόμη ένα ακόμη τρομοκρατικό χτύπημα και μάλιστα στο καλύτερα φυλασσόμενο σημείο της πρωτεύουσας χωρίς η Αστυνομία να κάνει το παραμικρό.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ID σχολίου: 82610
Δημοσίευση: 21-05-2009 10:47 από panagiotis michalopoulos
Τον Γιώργο Τρεπεκλή, είχαν για στόχο τελικά; Γιατί; Επειδή είναι κοντά στο Γιώργο Παπανδρέου;

Πάλι τα ίδια δηλαδή; Θυμάμαι που ήταν (νεαρός τότε) κοντά στον πρωθυπουργό Αντρέα Παπανδρέου, και κάποιοι φώναζαν που δεν είχε στρατευτεί… με αποτέλεσμα (μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου) να τον στείλουν στο ναυτικό τον άνθρωπο, σε κάποιο γραφείο στον Πειραιά για να κάνει τη θητεία του!..

Πόσο ζηλιάρηδες είναι όμως μερικοί, τόσο, που δεν θέλουν να δουν άνθρωπο να προκόβει!..

http://www.tvxs.gr/v12142

Δεν υπάρχουν σχόλια: