Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Tvxs.gr: Η Εκκλησία τις «τρύπες» της (ως καράβι που «μπάζει») δεν τις κλείνει! Είναι εξαιρετικά φαρδιές...


ID σχολίου: 80160
Δημοσίευση: 14-05-2009 12:26 από tomy
"Με απόφαση του Πρωτοβάθμιου Συνοδικού Δικαστηρίου, το οποίο συνήλθε σήμερα Πέμπτη, αποφασίστηκε η καθαίρεση και επαναφορά στην τάξη των Μοναχών.."

Σε κανά εξάρι χρόνια θα γινεις πάλι μητροπολίτης. Υπομονή Παντ-ελεήμονα....


ID σχολίου: 80189
Δημοσίευση: 14-05-2009 13:08 από simon
@ tomy

Κι αν δεν πετύχει να ξαναγίνει μητροπολίτης θα αράξει σε κανένα μοναστήρι με τιμές μητροπολίτη! Κανονικά θα έπρεπε να τον ξυρίσουν και να τον κάνουν "λαϊκό".

Δηλαδή, μετά από όσα έκανε οι "άγιοι πατέρες" αποφάσισαν ότι δεν μορεί να είναι επίσκοπος, αλλά μπορεί -κάλλιστα- να είναι ι ε ρ ω μ έ ν ο ς!!!

Χαλάλι τους!!!



ID σχολίου: 80286
Δημοσίευση: 14-05-2009 16:55 από White_noyz
Το καράβι της ορθοδοξίας με την ιερα σύνοδο στο πηδάλιο, όταν αρχίζει και "μπάζει", δεν διστάζει να πετάξει τη σαβούρα στη θάλασσα.

Τις "τρύπες" ωστόσο, δεν διατίθεται να τις κλείσει μια και καλή, γιατί ως γνωστόν είναι εξαιρετικά φαρδιές.



ID σχολίου: 80289
Δημοσίευση: 14-05-2009 17:00 από White_noyz
O Παντελεήμων Μπεζενίτης προσπάθησε να αποφυλακιστεί επικαλούμενος λόγους υγείας και επειδή τόλμησαν να του το απορρίψουν, η Σύνοδος το περασμένο καλοκαίρι προσπάθησε σε συνεννόηση με το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων να προχωρήσει στη μετατροπή μιας πτέρυγας μοναστηριού σε εκκλησιαστική φυλακή, προκειμένου να καταστεί εφικτή η μεταφορά του εκεί…

Το διανοείστε; Διάβολε, τόλμησε η επίσημη αρχή της εκκλησίας να. προτείνει προς την κυβέρνηση, να μετατραπεί μέρος ενός μοναστηρίου σε …Φυλακή. Πόσο φυλακισμένο μπορεί να είναι ένα ψάρι στη θάλασσα; «Το παιδί μας» ο Μπεζενίτης θα πάθει κατάθλιψη.

Δηλαδή σαν να λέμε ότι ένας κοινός θνητός καταδικάζεται σε κάθειρξη, έρχονται συγγενείς και φίλοι, πάνε στον υπουργό δικαιοσύνης και του προτείνουν να πάει «το παιδί» τους σε ειδικά απομονωμένη πέργολα, που χτίσανε ειδικά για την περίπτωση στο ρετιρέ της πολυκατοικίας τους, προκειμένου να μην μελαγχολήσει («το παιδί»)… Σουρεαλιστικό θράσος!

Προς το παρόν «ο Άγιος» είναι στις φυλακές Κορυδαλλού, δεν ξέρω αν είναι οι ίδιες με αυτές των υπολοίπων δευτεροκλασάτων θνητών, αλλά τέλος πάντων...


http://xairete.blogspot.com/2009/05/blog-post_4599.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: