Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Σημειώσεις... της Μαριελίνας Μελά

σημειώσεις

Φτάνει πια!

Βαρέθηκα να βλέπω γυναίκες να λικνίζονται πάνω στις καρέκλες και τα τραπέζια σαν τα αρνιά στα τσιγκέλια. Βαρέθηκα να βλέπω τις γυναίκες να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τον ανδρικό πληθυσμό βγάζοντας στη φόρα όλα τους τα κάλλη.

Βαρέθηκα να βλέπω να ξεφτιλίζονται τόσο πολύ- μόνο και μόνο για να τις προσέξουν. Αλλά πιο πολύ βαρέθηκα την κοινωνία που έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο, που δεν σοκάρεται με τίποτε και με κανέναν. Η θέα του ημίγυμνου αποτελεί πλέον εικόνα της καθημερινότητα μας. Στα δελτία ειδήσεων, στα περιοδικά, στις εφημερίδες παντού. Αυτό πουλάει.

Απορώ πραγματικά μέχρι που θα φτάσουμε. Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος εξευτελισμός της γυναίκας και του άνδρα τότε ποιος είναι;

Δεν υποστηρίζω να χάσει η γυναίκα την θηλυκότητά της, αλλά υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα μεταξύ θηλυκότητας και εξευτελιστικής προβολής.

Για να τα δείτε όλα αυτά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το κοντινότερο κλαμπάκι ή την κοντινότερη μπουζουκλερή.

Το πιο τρομακτικό όμως από όλα είναι ότι ο μέσος όρος ηλικίας των γυναικών που προτιμούν να βρίσκονται κάτω από το δυνατό φως του προβολέα, το οποίο επικεντρώνεται στα πιο επίμαχα σημεία τους προς τέρψιν των παρευρισκομένων, όσο πάει και μειώνεται.

Περιμένω απλά πότε θα πιάσουμε πάτο..


Marielina.mela@gmail.com


3 σχόλια:

stavroula είπε...

Well said!

There's a huuuuge difference between women, femminine with brains and women cheepo, airheads.

Same w/men too.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Έτσι είναι Σταυρούλα!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Είχαμε την επίσκεψη της Σταυρούλας απόψε, που σχολίασε τρεις αναρτήσεις μας…

http://xairete.blogspot.com/2009/12/blog-post_2424.html