Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Εκκλησία Γλυφάδας: Θα στέψει (στο μυστήριο του γάμου) δυο ακόμη μέλη της;


ΕΛΕΝΑ ΤΖΑΒΑΛΙΑ (ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΜΠΡΑΧΑΜΙ)





Από την Εσπρέσο:

Θα την πάρει με παπά και με κουμπάρο


Μετά την πρόταση γάμου στον τηλεοπτικό αέρα στη γυναίκα της ζωής του, είναι (παν)έτοιμος να φορέσει το γαμπριάτικο κοστούμι! Ο Μάρκος Σεφερλής πρόσφατα ζήτησε το χέρι της Ελενας Τσαβαλιά μέσα από την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου «Πάμε πακέτο». Της πρόσφερε μονόπετρο με «συνεργό» της έκπληξης τον λατρεμένο τους γιο, τον Χάρη. Φυσικά εκείνη, πολύ συγκινημένη, είπε το «ναι».


Τώρα λοιπόν ήρθε και η αναγγελία του γάμου τους. «Ο Μάρκος Σεφερλής του Σωτηρίου και της Χαρίκλειας, το γένος Γιάνναρη, και η Ελένη Τσαβαλιά του Θεοδώρου και της Κωνσταντίνας, το γένος Αναστασιάδου, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στη Βάρκιζα» αναφέρεται στην αναγγελία που δημοσίευσε χθες το ζευγάρι σε απογευματινή εφημερίδα.

Μολονότι έχουν έξι χρόνια σχέση, οι δύο ηθοποιοί μοιάζουν φρεσκοερωτευμένοι. Οπου κι αν τους συναντάμε είναι μες στα μέλια.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και επαγγελματικά όλα αυτά τα χρόνια. Στο πλευρό τους είναι διαρκώς ο πεντάχρονος γιος τους, που λαχταρά όσο κανείς ν' ανέβουν οι γονείς του τα σκαλιά της εκκλησίας.

(Από την Εσπρέσο)


Εκκλησία Γλυφάδας: Θα στέψει (στο μυστήριο του γάμου) δυο ακόμη μέλη της;



Θα την πάρει με παπά και με κουμπάρο


ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ
www.espressonews.gr

8/4/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: