Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Το Βήμα: «Έλληνες “άρρενες” βουλευτές προτιμούν στη Βουλή την άνεση του καλσόν κάτω από το παντελόνι τους.» (Ζαρτιέρες, άραγε, δεν φοράνε;)


BHMAτοδότηs

Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Γνωρίζαμε την ταινία οι«Ρομπέν των Δασών:Οι ήρωες με τα κολάν»τουΜελ Μπρουκς. Τώρα, και εν μέσω της υπόθεσηςΠαυλίδη , έχουμε τους«Ηρωες με τα καλσόν».

Αναφέρομαι στις φήμες για τον αριθμό των αρρένων βουλευτών απ΄ όλα τα κόμματα που φορούν καλσόν κάτω από το παντελόνι τους.

Οι γνώστες του φαινομένου επιφυλάσσονται να διατυπώσουν συγκεκριμένο αριθμό, εκτιμούν όμως ότι οι λάτρεις του καλσόν ίσως ξεπερνούν κατά πολύ τα δάχτυλα του ενός χεριού. Μάλιστα προ μηνός συνεργάτης μου συνέλαβε βουλευτές στο καφενείο της Βουλής να σηκώνουν όλοι μαζί το παντελόνι τους στο ύψος της γάμπας για να αποδείξουν ότι δεν φορούν καλσόν. Η υπόθεση έχει φθάσει στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής κ.
Δ.Σιούφα, αλλά δεν έχουν ληφθεί μέτρα. Μου λένε ότι επιστήμονες της Βουλής, ειδικευμένοι στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έχουν εκφράσει την ανησυχία τους ότι ο εξαναγκασμός βουλευτών να αποδείξουν πως δεν φορούν καλσόν είναι καταδικαστέος σε ένα δημοκρατικό καθεστώς και πρέπει να απαγορευθεί διά νόμου. Δεν πρέπει, υποστηρίζουν, να επιτρέψουμε να αναπτυχθεί μέσα στον Ναό της Δημοκρατίας μια«δικτατορία της κάλτσας» ικανή να ασκεί απαράδεκτη ηθική καταπίεση σε όσους βουλευτές προτιμούν την άνεση του καλσόν.

Αντίθετα θα πρέπει να καλέσουμε τον Μελ Μπρουκς για να σκηνοθετήσει τους
«Ηρωες με τα καλσόν» σε μια παραγωγή του Καναλιού της Βουλής.


http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=58&artid=265371&dt=26/04/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: