Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

stavroula: Vriskesai sto istologio gia na mas psuxagwgeis!

Η stavroula άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας

"Ανάσταση με Ρουκετοπόλεμο!":

Vlepw dn pshneis ton ovelia shmera:D
Vriskesai sto istologio gia na mas psuxagwgeis!

Ανάρτηση από τον/τη stavroula στο XAIRETE τη 19 Απρίλιος 2009 6:59 μμ



Κυριακή, 19 Απρίλιος 2009


«Άγιο» φως: Δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας!




Βασίλης Αυλωνίτης: «Δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας!»

Έτσι φώναζε ο ηθοποιός σε ένα ρόλο του…

Τότε, με την ντουντούκα του σαν πανηγυριτζής (για να μαζέψει πελάτες) έξω από το αντίσκηνο του στο Λούνα Παρκ, διαφημίζοντας το… «βρέφον και το κύτον» (σημεία τέρατα από τη… Χιροσίμα, «τέρατα» εντός γυάλας με οινόπνευμα) στην ταινία (1958) «ο Λεφτάς»!..

Υπόθεση:
Ο Θεοδόσης και ο Νάσος, έχουν μια τέντα θαυμάτων στο Λούνα Παρκ. Ο Νάσος είναι ερωτευμένος με την Μαίρη, την αδελφή του Μίχου, παιδικού φίλου του Θεοδόση και ταυτόχρονα "θανάσιμου" ανταγωνιστή τους. Όταν κληρονομήσουν μια τεράστια περιουσία θα αρχίσουν τη μεγάλη ζωή.

Πρωταγωνιστούν:
Αυλωνίτης Βασίλης, Γιούλη Σμαρούλα, Καμπανέλης Γιώργος, Τζενεράλης Θανάσης, Ασημακοπούλου Μπεάτα, Γαβριηλίδης Γιώργος, Διανέλλος Λαυρέντης, Ντάριο Σάσα, Φέρμας Νίκος, Ματθαίος Νίκος.


«Δεν ξέρουν τι έχουν»

Αν επιχειρήσει κάποιος να καταγράψει την περιουσιακή κατάσταση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, θα ατυχήσει. Μόνο στην Ελλάδα πάντως, η περιουσία του Πατριαρχείου εκτιμάται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Από τα περίπου 140 ακίνητα που μισθώνονται, τα 61 είναι οικήματα, τα 25 καταστήματα και τα 14 γραφεία (είναι και ΘΕΑΤΡΑ, είναι και ΘΕΑΤΡΑ)...

Ο κύριος όγκος της περιουσίας του Πατριαρχείου βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα. Επίσης, εκατομμύρια ευρώ μπαίνουν στα ταμεία του Πατριαρχείου από τα αγιάσματα, τις ιερές εικόνες, αλλά και τα τάματα.
Το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων θεωρείται ο δεύτερος μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ακινήτων στους Αγίους Τόπους μετά την ισραηλινή κυβέρνηση.
Κατέχει ένα μεγάλο μέρος της Παλιάς Πόλης.
Πολιτικός που διετέλεσε υφυπουργός Εξωτερικών, όταν ρωτήθηκε για την περιουσία του Πατριαρχείου, δήλωσε: «Δεν ξέρουν τι έχουν, αλλά όλως περιέργως, εμφανίζονται ως χρεοκοπημένοι...»


ΠΗΓΗ πληροφοριών: ΕΣΠΡΕΣΟ
http://xairete.blogspot.com/2008/11/blog-post_4010.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: