Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

ΑΡΧΕΙΟ: Πέφτει και άλλος μετά τον Παντελεήμονα;

ο FORUMEPISKEPTHS έγραψε
Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2008 2:51 πμ:


Εκκλησιαστικές πηγές ανέφεραν ότι «για χρόνια ο πρώην Αττικής απολάμβανε μία ιδιότυπη προστασία έναντι των οικονομικών και ηθικών ζητημάτων που ανέκυπταν κάθε φορά και τον ενέπλεκαν».

Προς την έξοδο και άλλοι ιεράρχες

Το όνομα του κ. Παντελεήμονα είχε εμπλακεί έμμεσα και στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος, που συντάραξε το εκκλησιαστικό οικοδόμημα, γιατί δεν είχε θέσει σε αργία το Γιοσάκη, τον οποίο είχε διορίσει στο Καματερό μετά την επιστροφή του από τη Μητρόπολη Παναμά.

Αλλες εκκλησιαστικές πηγές σημείωναν πως η καταδίκη του κ. Παντελεήμονα για υπεξαίρεση χρημάτων από τη Μονή του Οσίου Εφραίμ «ίσως αποτελέσει πρόκριμα και για άλλα γυναικεία μοναστήρια - προσκυνήματα τα οποία απομυζούν παράνομα φιλοχρήματοι μητροπολίτες...».


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται -λόγω των εξελίξεων- να επιλέξουν την έξοδο και άλλοι μητροπολίτες οι οποίοι έχουν ανοιχτές υποθέσεις ηθικού χαρακτήρα. Ενας μητροπολίτης του λεκανοπεδίου ήδη εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της παραίτησης για να αποφύγει το διασυρμό...


(ΕΘΝΟΣ)


ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Μπα, μπα, μπααα!



(Πρώτη Δημοσίευση : 22 Ιουνίου 2008)

Δεν υπάρχουν σχόλια: