Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

ΑΡΧΕΙΟ: Μητροπολίτης Πρωκτού... και Πάσης Ανωμαλίας!

Την Κυριακή 7 Αυγούστου 2005 - Το Βήμα Αρ. Φύλλου 14533 έγραφε το άρθρο που θα διαβάσετε. Ρωτάμε: μετά την 6μηνη αργία που του επεβλήθη, τι άλλο έγινε; Μπορεί εμείς να μην έχουμε ενημερωθεί και να κάνουμε λάθος... Διαβάστε, έτσι για να θυμηθείτε.
7.08.2005 -Το Βήμα
H Διαρκής Ιερά Σύνοδος πιθανώς θα του δώσει την ιδιότητα του «σχολάζοντος» αύριο το μεσημέρι

"Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου, μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος, αποφασίσθηκε ομόφωνα η οριστική απομάκρυνση του μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα και «η περιαγωγή του στην κατάσταση του σχολάζοντος, αφού διαπίστωσε η Ιερά Σύνοδος ότι εξακολουθούν να συντρέχουν οι σοβαροί λόγοι που αφορούν στο πρόσωπό του, στο συμφέρον της Εκκλησίας και στην κοινωνική ειρήνη, ένεκα των οποίων προκλήθηκε βαρύτατος σκανδαλισμός των πιστών».
Η οριστική απομάκρυνση του ιεράρχη από τον μητροπολιτικό θρόνο έγινε, αν και προηγουμένως ο κ. Παντελεήμονας είχε υποβάλει δια του δικηγόρου του αίτημα αναβολής της συζήτησης. Το αίτημα όμως απερρίφθη ομόφωνα.
Ο μητροπολίτης Παντελεήμων, αν και προσεκλήθη, δεν προσήλθε στη συνεδρίαση.
Το απόγευμα θα συνέλθει και πάλι η Σύνοδος προκειμένου να εξετάσει την υπόθεση του μητροπολίτη Διδυμοτείχου Νικηφόρου, ο οποίος κατηγορείται για σκανδαλισμό των πιστών. Οι έκτακτες αυτές συνεδριάσεις της Ιεράς Συνόδου αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα το απόγευμα."
Και πάλι ρωτάμε: Η Ιερά Σύνοδος το κήρυξε έκπτωτο... Τα άλλα με τα δις €υρώ από offshore εταιρίες του, και για τα χρήματα από μοναστήρια π.χ. Αγ. Εφραίμ τι έγιναν αυτά; Η Δικαιοσύνη τι ακριβώς έκανε και μας διαφεύγει;
http://roides.wordpress.com/2007/03/18/paliaxrhsima13/
Nikolakis Μωρέ τι μαθαίνει κανείς... κι εγώ είχα μείνει με την εντύπωση ότι τον είχαν διώξει αυτόν από πέρσι με τις κασέτες και λοιπά. Τελικά έκανα λάθος.
Spy Η δικαιοσύνη ασφαλώς και δεν έκανε τίποτα σχετικό με τα δισ. που μάζευε ο ταπεινός παπ(π)ούλης. Και αυτό μάλλον επειδή ο φιλαράκος του είναι είναι βουτηγμένος στο παραδικαστικό μέχρι το καλυμμαύχι ... Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς με τη μαφία της Εκκλησίας... Η μόνη γιατρειά πλέον, είναι η απομόνωση της από κάθε κρατικό μηχανισμό, για να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς χωρίς αυτούς καλύτερα.
αποσπασμα απο συνομιλιες του μητροπολιτη αττικης ;
- «θελω να σε δω να σου μιλησω να σε [...] βρε αδελφε!»
- «σε θελωωω! θελω να σε γ...ωωω!
http://roides.wordpress.com/2007/03/18/paliaxrhsima13/
[Δημοσίευση (στο παλιό μου μπλογκ): 15 Νοεμβρίου 2007]

Δεν υπάρχουν σχόλια: