Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Αιμίλιος Πολυγένης («Ρομφαία»): Πώς κατάντησε έτσι, αυτό το παιδί!..



Στη «Ρομφαία», την ιστοσελίδα του νεαρού «πράκτορα» Αιμίλιου Πολυγένη,

...στα σχετικά με τον αγιασμό των υδάτων στον ποταμό Μάιν της Φραγκφούρτης, διαβάζω μεταξύ άλλων και το ότι:

«Εκπρόσωποι των κυριοτέρων χριστιανικών Ομολογιών
τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή.».


Πώς κατάντησε έτσι, αυτό το παιδί!..



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναι. αγράμματος και ανίδεος δημοσιογραφίσκος. Γράφει κάτι κουτά πράγματα. ντροπή..

P. MICHALOPOULOS είπε...

Μα, είναι πράγματι δημοσιογράφος; Εσείς τον λέτε και… «αγράμματο»! Γιατί όμως δεν βγαίνετε επώνυμα να τον καταγγείλετε; «Κουκούλες», και, στα εκκλησιαστικά; Ντροπή!

Όσο για το «ανίδεος» που λέτε, έχω κάποιους ενδοιασμούς:

Ανίδεος; Μα, αυτόν επέλεξαν οι δεσποτάδες, οι αρχιεπίσκοποι και οι πατριάρχες για να του στέλνουν έτοιμο (σε κείμενο και φωτο) ό,τι αυτοί θέλουν να δημοσιοποιηθεί, ό,τι θα τους προβάλλει!

Ανίδεος; Μα, αν και νεαρός, είχε μαζέψει αρκετά σκανδαλώδη για τους δεσποτάδες (πριν του φτιάξουν το «εκκλησιαστικό» πρακτορείο), και απειλούσε ότι θα τα βγάλει στη φόρα!!!..

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΑΙΜΙΛΙΟΣ

http://xairete.blogspot.com/2010/05/12-2009.html

Ανώνυμος είπε...



Από πότε έγινε ο Αιμίλιος…

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε, χαίρετε!

Εντυπωσιακό το σχόλιο σας! Ιστορία ολόκληρη!
Σας ευχαριστώ που με ενημερώσατε σχετικά… Κρατώ δε όλο το κείμενο σας στο προσωπικό μου αρχείο, μήπως και κάποιος δημοσιογράφος ενδιαφερθεί…

Λυπάμαι που δεν μπορώ να το δημοσιεύσω εδώ… Είναι και αυτή η ανωνυμία σας βλέπετε…
Εκτός αυτού, δεν μπορώ να το υιοθετήσω, διότι γράφετε φοβερά πράγματα τα οποία εγώ αγνοώ, πράγματα που δεν μπορώ να τα ερευνήσω, να τα επαληθεύσω διότι δεν είμαι δημοσιογράφος…

Αν το κείμενο σας δεν ήταν σχόλιο κάτω από την ανάρτηση μου, αλλά μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ταυτότητα σας, θα διέφερε, διότι τότε αν κάποιος είχε έννομο συμφέρον και μου την ζητούσε για να σας ζητήσει τον λόγο, θα μπορούσα να του τη δώσω ώστε να μην έχω εγώ την ευθύνη…

Σκεφτείτε το λοιπόν αυτό, και τα ξαναλέμε.

Ανώνυμος είπε...

Σε προχθεσινή του ανάρτηση ο Αιμίλιος Πολυγένης, μας αποκαλύπτει την ΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΗ συνέντευξη που πήρε ο ίδιος απο τον πατριάρχη Ρωσίας.
Παρατήρησα όμως πως στην αρχή της συνέντευξης δεν υπάρχει χαιρετισμός του Πατριάρχη προς τον Αιμίλιο καθώς και καμία απολύτως αναφορά προς το πρόσωπο του ή το πρακτορείο που διευθύνει.
Στο τέλος δε ο ευγενέστατος Αιμίλιος δεν ευχαριστεί τον πατριάρχη για αυτή την συνέντευξη και εκείνος ως Πατριάρχης ον δεν τον χαιρετίζει και δεν του εύχεται προσωπικά Καλό Πάσχα (μέρες που είναι)

ΑΝΑΡΩΤΙΈΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ : Μήπως η συνέντευξη δεν ήταν αποκλειστική στον Αιμίλιο??. Μήπως απλά ο Αιμίλιος δημοσιεύει αυτά που του κάποια Κεφάλια θέλουν να δημοσιεύσει ??
Η μήπως ο Πατριάρχης ξέχασε τους καλούς του τρόπους ???
Τι απο όλα αυτα λέτε να ισχύει ??????