Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

ΑΡΧΕΙΟ: ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ «ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ»;

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ «ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ»;

Παρακολούθησα (μετά το μεσημέρι) μια εκπομπή, χτες και σήμερα (26 και 27 Ιανουαρίου 2005) στο EXTRA 3 με τον κ. Καμπούρη («Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;») που, πρέπει να ελεγχθεί για την άθλια ποιότητά της, που εγγίζει τα όρια του κανιβαλισμού με στόχο… την τηλεθέαση!

Χτες, ο διασκεδαστής – παρουσιαστής «δημοσιογράφος», έπαιζε σαν τη γάτα με το ποντίκι, γελοιοποιώντας με τον πιο άθλιο τρόπο την δυστυχή, (την ευάλωτη σε τέτοια παιχνίδια) κ. Λουκά, προκαλώντας την («έντεχνα») στο να ξεφτιλίζεται.

Σήμερα, ο κ. Καμπούρης έβγαλε έναν άλλο δυστυχή συνάνθρωπό μας (έναν άγνωστό μου, και απλά συνονόματο, τον κ. Μιχαλόπουλο), εκμεταλλευόμενος την ιδιαιτερότητα του ανθρώπου αυτού να είναι αλλόδοξος και να πιστεύει ότι έχει το χάρισμα των θεραπευτικών δυνάμεων, και να είναι και προορατικός. Το μεθοδευμένο (και τρισάθλιο) αυτό ρεζίλεμα του συνανθρώπου μας, το έκανε ο κ. Καμπούρης με εμφανή σκοπό να αυξήσει την θεαματικότητα της εκπομπής στο κανάλι του, καταξεφτιλίζοντάς τον με αδιάκοπες διακοπές, με γιουχαΐσματα και… ντουντούκες – καραμούζες, αυτό το ανθρωπάκι του Θεού (έστω και πλανεμένο), αναγκάζοντάς το να τραπεί σε άτακτη φυγή από το στούντιο για να γλιτώσει!

Στο κανιβαλικό αυτό όργιο, συμμετείχαν ομόδοξοί μου που (τρομάρα τους) που… αποδείκνυαν την («Ορθόδοξη») ταυτότητά τους κάνοντας μαντολίνο «το σταυρό» τους, και… «χτυπώντας» παγανιστικά «ξύλο» για να «ξορκίσουν» τον αιρετικό! Στο γιουχάισμα, συμμετείχε από το τηλέφωνο ο παπα-ροκάς που ξεφτίλισε πρόσφατα το μυστήριο του γάμου (στην παράσταση τηλεοπτικού αστέρα σε ναό).

Συμμετείχε ακόμα στο… ίδιο «κάψιμο του αιρετικού», (πριν την ανθρωποφαγία), από τηλεφώνου και αυτός, ο γνωστός «παραστάτης» της εκπομπής, ο κ. Βίργλας ως γνώστης (τάχα) των εκκλησιαστικών θεμάτων!.. Αυτός, «έσχιζε τα ρούχα του» ότι το ταλαίπωρο θύμα του κ. Καμπούρη δεν είναι αξιόπιστος ως «προφήτης» (έτσι τον τιτλοφορούσαν), με το επιχείρημα ότι μετά Χριστόν δεν υπάρχουν (λέει, ο ξερόλας κ. Βίργλας, τώρα!) προφήτες, κάτι τελείως λανθασμένο διότι η Εκκλησία έχει αναγνωρίσει πολλούς άγιους με πολλές προφητείες όπως για παράδειγμα τον Πατρο-Κοσμά τον Αιτωλό. Από την Αποκάλυψη του Ιωάννη (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ – μ.Χ.), μέχρι και πρόσφατα, με τον προορατικό π. Πορφύριο, δεν έχουμε (μετά Χριστόν) προφητείες;

Κλήθηκε και αυτός, ο κ. Βίργλας να κατασπαράξει τον αιρετικό! Αυτός, που μαζί με τον κ. Καμπούρη παρουσίαζαν σε συνέχειες καθημερινά από την εκπομπή έναν… αστρολόγο - μελλοντολόγο!

Αυτά, για να δείτε ποιοι «σοβαροί» και πόσο «σωστοί» ήταν οι επιστρατευμένοι (στημένοι σκηνοθετικά - αυθόρμητα τάχα εμφανισθέντες) αντίπαλοι του ταλαίπωρου (παγιδευμένου στα νύχια τους) του ετερόδοξου αυτού, που φυσικό ήταν (και σεβαστό) να είναι «στον κόσμο του»…

…Και για να τον συνετίσουν (φασιστικά – ρατσιστικά), για να τον κάνουν «Ορθόδοξο», τον έριξαν στα «σκυλιά» να τον κατασπαράξουν με… την καθοδήγηση του ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ κ. Καμπούρη!!!..

Τι κάνει λοιπόν το εθνικό συμβούλιο τηλεόρασης;

Και τι πρέπει να κάνουμε και εμείς; Να θεωρούμε, μήπως, «καλύτερες» πλέον (να το πω Θεία Δίκη;) τις τουρκικές αεροπορικές παραβιάσεις, «καλύτερες» από αυτές των εκπομπών των «ελληνικών» τηλεοπτικών καναλιών…


Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

(του Γεωργίου)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς μερικοί κάνουν την ορθοδοξία τους παντιέρα και βρίζουν και ρεζιλέυουν τον άλλον για ψύλλου πήδημα, πόσω μάλλον όταν πρόκειται γαι κάποιον ανεγνωρισμέως μη ορθόδοξο. Τέτοιο πολιτισμό έχουν μέσα τους.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Και ασφαλώς θα έχεις κατά νου, και, κάποιους της ΟΟΔΕ που συμπεριφέρονται παρόμοια και προβοκατόρικα (δαγκώνοντας σαν τα λυσσασμένα τα σκυλιά), ε;