Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Ελληνο-«ορθόδοξο» Πατριαρχείο Ιεροσολύμων: Γιατί φοβάται μήπως του πάρουν τα προνόμια οι Αρμένιοι;

Είναι χρήσιμο να γνωρίζουν οι ευσεβείς αναγνώστες ότι το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων είναι οικονομικά πανίσχυρο. Είναι το πλουσιότερο στον κόσμο.

Ηδη στην Κύπρο ετοιμάζονται να ανεγείρουν μεγαλοπρεπές μέγαρο ως εξαρχείο του Πατριαρχείου, για να διάγει άνετη διαμονή η κάθε αποστολή που φθάνει εδώ καθώς και οι κατά καιρούς έξαρχοι.
Είναι η κακοδιοίκηση και η λεηλασία των μουσουλμάνων δικηγόρων του Πατριαρχείου καθώς και οι έσωθεν αρπαγές που αφήνουν τα ταμεία του άδεια…

Είναι δίκαιο να γνωρίζετε ότι από την Πύλη της Γιάφφας , που είναι και ο Πύργος του Δαυίδ μέχρι την Ιερά Μονή του Σταυρού όλες εκείνες οι κατοικίες και πολυκατοικίες, η μεγάλη έκταση που είναι οικοδομημένη, όλες οι οικοδομές που βλέπει ο προσκυνητής, σε μεγάλη απόσταση, εντός της πόλεως Ιερουσαλήμ, που είναι η γη πανάκριβη, ανήκουν στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ

Καλόγεροι «ιερωμένοι» του Πατριαρχείου μας, τούτες τις ημέρες, παρέθεσαν, βαρύτιμο, πλουσιότατο γεύμα σε όλους τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Βηθλεέμ. Συμμετείχαν, κιόλας οι ίδιοι οι παραθέσαντες στο γεύμα του «μπαϊραμιού».

Αυτό προς τιμήν του Μωάμεθ, που έχουν οι μουσουλμάνοι το πάσχα των.

www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: