Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Προς: ilias d

ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΜΗΝΥΜΑ:Από: ilias d dingo243@gmail.com
Προς: panag_michal@yahoo.gr
Ημερομηνία: Δευτέρα, 27 Οκτώβριος 2008, 20:47

Aν η Εκκλησία δέν ακούει ενα καλό λόγο από σένα πού είσαι οπως μάς λές μέσα σέ αυτή χρόνια ,τότε από ποιόν θά ακούσει;
Από τά ΜΜΕ η από αθεους;

Απλα μού φαινεται περίεργο πού δέν εχεις βρεί νά πείς εστω ενα καλό .


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ:

Δευτέρα, 27 Οκτώβριος 2008, 22:17

Από: panagiotis michalopoulos
panag_michal@yahoo.gr

Προς: ilias d dingo243@gmail.com

Το καλό που λέω για την Εκκλησία αδελφέ, είναι η ομολογία της ορθόδοξης πίστης μου! Είναι ο έλεγχος πολλών θέσεων εχθρών της Εκκλησίας μας για τον οποίον έχω πολεμηθεί από τα νιάτα μου, έχω υποστεί αλλεπάλληλους διωγμούς επαγγελματικούς, και έχει ακόμα κινδυνεύσει σοβαρά και η ίδια ζωή μου από βίαιη τραμπουκική επίθεση που έγινε εναντίον μου.

Μια ζωή αυτά! Είμαι γνωστός, δεν είμαι κανένας άγνωστος στον εκκλησιαστικό χώρο.

Για τους αγώνες μου αυτούς έχω εγκώμια από τον οικουμενικό πατριάρχη (τον προηγούμενο) από επισκόπους μας, από τον Χριστόδουλο (ένα συρτάρι γεμάτο) πριν αρχίσω να τον ελέγχω και αυτόν, και πρόσφατα (επί Ιερώνυμου) από την Ιερά Σύνοδο!..

Όμως φίλε, κανένας εξωτερικός εχθρός της Εκκλησίας μας δεν μπορεί να κάνει τόσο κακό (και χιλιάδες αν συσπειρωθούν ακόμα) όσο κακό κάνει ένας και μόνο σκανδαλοποιός όταν μάλιστα κατέχει και μεγάλη θέση στην εκκλησιαστική διοίκηση. Εκεί λοιπόν στρέφονται πολλές φορές τα βέλη του ελέγχου μου, εκεί που είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος. Και δεν τα δημοσιοποιώ εγώ τα σκάνδαλα. Τα βρίσκω δημοσιευμένα και παίρνω θέση. Εσείς γιατί δεν το κάνετε; Τι φοβάστε; Τα αφεντικά σας;

Επίσης, όσα καλά δημοσιεύονται σχετικά με τους κληρικούς μας, σπεύδω να τα προβάλω. Είναι όμως τόσα λίγα!

Ελάτε στο ιστολόγιό μου, και επώνυμα αν τολμάτε, Ελάτε να καταθέσετε τις δικές σας απόψεις. Πείτε μας για καλούς κληρικούς, και ό,τι πείτε θα δημοσιευτεί.

Γιατί δεν έρχεστε εκεί; Σας ενημερώνω συνέχεια για την δημοσίευση της αλληλογραφίας μας, αλλά εσείς επιμένετε στο κρυφό, στην συζήτηση μέσα από μέηλ. Βγείτε επιτέλους από το καβούκι σας και μια φορά!

Φιλικά,
Παναγιώτης

Υ.Γ.
Σας πληροφορώ ότι έκτος από τα ιστολόγια στα οποία ελέγχονται σκανδαλοποιά εκκλησιαστικά πρόσωπα, έχω δημιουργήσει και άλλα που έχουν ομολογιακό και απολογητικό χαρακτήρα. Σας συνιστώ να τα επισκεφτείτε ώστε να με γνωρίσετε καλύτερα. :-)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Εκκλησία υπάρχει αγαπητέ...

Re: Η Εκκλησία υπάρχει αγαπητέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: