Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Αχμαντ Ελντιν

Σάββατο, 18 Οκτώβριος 2008, 20:59

Καλησπέρα σας, αγαπητέ κ. Αχμαντ Ελντιν!

Σας ευχαριστώ θερμά για το ευγενικό και φιλικό σας γράμμα.

Βλέπω μεγάλη διαφορά με εσάς, από κάποιους (ελάχιστους ευτυχώς) εκπροσώπους της Εκκλησίας μου για παράδειγμα, που συστηματικά με διώκουν, με φιμώνουν και έφτασαν (τουλάχιστον ένας από αυτούς) σε απειλή ακόμα και κατά της ίδιας μου της ζωής!..

Μου λέτε: «Το δικαίωμα σας να εκφράζεστε ελεύθερα δεν σημαίνει ταυτόχρονα ότι έχετε το δικαίωμα να παρουσιάζετε λανθασμένα άλλα πιστεύω.»!

Δηλαδή; Μου καταλογίζετε τέτοια πρόθεση; Ότι δηλαδή εσκεμμένα παραποιώ τα πιστεύω σας; Βέβαια, στη συνέχεια λέτε: «Παρο όλα αυτά σέβομαι απόλυτα το σκεπτικό σας και την άποψη σας.»!

Πώς συμβιβάζονται όμως αυτά, ε; Αν παρουσιάζω λανθασμένη άποψη, τότε αυτήν δεν πρέπει να τη σέβεστε! Έτσι δεν είναι;

Τα πρόσωπα βέβαια (έστω και αν διαφωνούμε με τις απόψεις τους) είναι σεβαστά σαν δημιουργήματα του Θεού, όχι όμως και οι «λανθασμένες» απόψεις τους! Έτσι δεν είναι;

Στη συνέχεια, μου προτείνετε «να ανταλλάξουμε απόψεις ενώπιον κοινού (Μουσουλμάνων και Χριστιανών) οργανωμένα και πολιτισμένα». Πού, δεν μου λέτε όμως, και υποθέτω ότι κάποιο τζαμί θα έχετε κατά νου. Έτσι;

Ούτως ή άλλως, σας ευχαριστώ για την καλή σας αυτή διάθεση!

Όμως εγώ είμαι μηχανολόγος, και εσείς είστε δημοσιογράφος! Και τις απόψεις που εγώ εξέφρασα, δεν τις φαντάστηκα, αλλά τις βρήκα μέσα σε μελέτες δικών μας θεολόγων.

Κάποιοι από τους θεολόγους σας, λοιπόν, θα έπρεπε να προσπαθήσουν να τις ανασκευάσουν…

Πού; Σε έναν χώρο που θα σας προτείνω, αν και τον έχετε κακοχαρακτηρίσει, και αυτός είναι το ιστολόγιο μου. Ελάτε λοιπόν, εκεί, να συζητήσουμε!

Είτε σε αυτό που αναφέρεται στο Ισλάμ, είτε στο άλλο, στο «κεντρικό» (αυτό με τον τίτλο «χαίρετε»).

Σας περιμένω εκεί, λοιπόν, τόσο εγώ όσο και οι αναγνώστες και υπόλοιποι σχολιαστές μου για «να ανταλλάξουμε απόψεις ενώπιον κοινού» (του Ίντερνετ) «οργανωμένα και πολιτισμένα». Τι λέτε;

Φιλικότατα,
Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhsdku_q_rgN058Bu1mMMvWR1A8Cl98FmD_FyfRWfmqBB8Qfcd9comBAJ7iNyuinYo9TrItbeN7Dz_GurrJD3HUL2tGOEoqr1BMEpdycFLkuuY1dWjd1wqWgTqg0XQUuSn0afba6UZ9L-dI/


Σάβ., 18/10/08,
ο ahmed eldin έγραψε:

Από: "ahmed eldin" ahmederee@yahoo.com

Θέμα: Πρόσκληση για Διάλογο – Ισλάμ και Χριστιανισμός
Προς: michalopoulos_p@yahoo.gr
Ημερομηνία: Σάββατο, 18 Οκτώβριος 2008, 17:43

Χαιρετώ Κύριε Μιχαλόπουλε

Ονομάζομαι Αχμαντ Ελντιν και εκπροσωπώ τον Σύλλογο-Τζαμί « Ελ Ραχμαν» που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Ασχολούμαι και διδάσκω κυρίως την Απολογητική και την Ενημερωτική της Ισλαμικής Θεολογίας και συγκριτικής μελέτης θρησκειών και πολιτισμών.
Πρόσφατα άρχισα πορεία συγγραφέα με το Βιβλίο μου « Θεός, Ένας Και Μοναδικός; Η Ένας Και Τριαδικός;»
Είμαι απόφοιτος δημοσιογραφίας και δημοσίων σχέσεων από το Αμερικανικό Κολλέγιο και συνεχίζω μεταπτυχιακά τις σπουδές μου στον Ιστορικό κλάδο.
Αφού σας εξήγησα ποιος είμαι και τι κάνω θέλω τώρα να σας πω δυο λόγια και την αιτία που σας γράφω:
Το Blog σας http://islamikathemata.blogspot.com διαστρεβλώνει την Ιστορική και Θεολογική αλήθεια του Ισλάμ. Το δικαίωμα σας να εκφράζεστε ελεύθερα δεν σημαίνει ταυτόχρονα ότι έχετε το δικαίωμα να παρουσιάζεται λανθασμένα άλλα πιστεύω. Παρο όλα αυτά σέβομαι απόλυτα το σκεπτικό σας και την άποψη σας.
Λέγοντας λοιπόν τα παραπάνω σας προσκαλώ με ειρηνικό και φιλικό τρόπο σε έναν δημόσιο διάλογο μεταξύ μας. Να ανταλλάξουμε απόψεις ενώπιον κοινού (Μουσουλμάνων και Χριστιανών) οργανωμένα και πολιτισμένα. Μπορείτε να διαλέξετε το θέμα αρεσκείας σας (αφού αμοιβαία συμφωνήσουμε) ως προς συζήτηση. Και με την σειρά μου να διαλέξω και εγώ το θέμα προς συζήτηση(αφού αμοιβαία συμφωνήσουμε). Σαν πρώτο πράγμα θα περιμένω την άποψη σας.

Ελπίζω σε μελλοντική συνεργασία
Αχμαντ Ελντιν
Εκπρόσωπος του Συλλόγου «Ελ Ραχμαν»
Απολογητής Και Συγγραφέας του Ισλάμ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhsdku_q_rgN058Bu1mMMvWR1A8Cl98FmD_FyfRWfmqBB8Qfcd9comBAJ7iNyuinYo9TrItbeN7Dz_GurrJD3HUL2tGOEoqr1BMEpdycFLkuuY1dWjd1wqWgTqg0XQUuSn0afba6UZ9L-dI/


Τετάρτη, 29 Οκτώβριος 2008


Ανάρτηση Σχολίων για "ISLAMIKA-THEMATA"

Ανάρτηση Σχολίου

Για: ISLAMIKA-THEMATA

"Κόλαση με φρικτά βασανιστήρια. Παράδεισος με μονόφθαλμα ουρί"

ΠΗΓΗ:

ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ (ΧΑΡΗ ΠΑΤΣΗ)
ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ (ΣΕΛΙΔΑ 311)

Σύμφωνα με το Ισλάμ, οι προφήτες του (οι προ Μωάμεθ φυσικά!) πάνε κατ' ευθείαν στον παράδεισο, ενώ οι ψυχές των μαρτύρων αυτών που σκοτώθηκαν στον πόλεμο, μπαίνουν στα σώματα των πράσινων πουλιών που τρέφονται από τους καρπούς των δέντρων του παράδεισου (μέχρι την ανάσταση των νεκρών).

Οι άπιστοι και οι αμαρτωλοί μουσουλμάνοι θα κολαστούν, θα γκρεμιστούν στην άβυσσο, από την άβυσσο θα μπούνε σε άσβηστη φωτιά που θα τους κατακαίει το δέρμα, και όταν καεί το πρώτο ο Θεός θα τους δώσει και δεύτερο για να τιμωρηθούν περισσότερο και σκληρότερα, και πάει λέγοντας..

Σύμφωνα με το Ισλάμ, στην ανάσταση των νεκρών, όσοι πιστοί του μπουν στον παράδεισο θα έχουν να λαμβάνουν άπειρες απολαύσεις: Το
έδαφος λέει, στον παράδεισο αποτελείται από αρωματισμένο αλεύρι και είναι κατασπαρμένο με μαργαρίτες και υάκινθους. Το διασχίζουν ποτάμια και ρυάκια ανάμεσα από πρασιές και λουλούδια. Από τα ποτάμια τώρα αυτά, άλλα έχουν νερό κρύο, γάργαρο και κρυστάλλινο, και άλλα αντί για νερό έχουν μέλι και γάλα.

Στο κέντρο του ισλαμικού παράδεισου υπάρχει λέει, το «
Κάουθερ», μια πηγή δηλαδή που έχει νερό γλυκό σαν μέλι, κρύο σαν χιόνι και διαυγές σαν κρύσταλλο. Αυτός που πίνει το νερό αυτό δεν ξαναδιψάει.. Οι κάτοικοι του παράδεισου αυτού, φοράνε χιτώνες (στολισμένους με πολύτιμα πετράδια) και αναπαύονται κάτω από μια μεγάλη σκιά. Χιλιάδες δε υπηρέτες (!) μεταφέρουν για κάθε πιστό φαγητά και ποτά, μέσα σε χρυσούς δίσκους.

Οι πιστοί θα τρώνε και θα πίνουν χωρίς να χορταίνουν ποτέ... Κάθε πιστός του Ισλάμ, εκεί στον παράδεισό τους, εκτός από τη γυναίκα που είχε στον κόσμο και που θα την έχει και πιο όμορφη στον παράδεισο, θα μπορεί να έχει και πολλές άλλες ωραίες...
μονόφθαλμες (!) κοπέλες που λέγονται «ουρί»..

Στον παράδεισο του Ισλάμ θα μπουν οι πιστοί του, αυτοί που ασπάστηκαν τον ισλαμισμό, αλλά πιο σίγουρα αυτοί που πολέμησαν και έπεσαν νεκροί για τη διάδοση του ισλαμισμού.

αναρτήθηκε από P. MICHALOPOULOS στις 8:27 πμ την 31 Ιουλ 2008



1 Σχόλιο


Η Hera είπε...
Τα μονόφθαλμα ουρί είναι εκείνες που από πολλή αφοσίωση στο Ισλάμ σκεπάζανε το ένα μάτι με το φερετζέ και βλέπανε με τα άλλο μόνο, με αποτέλεσμα να στραβωθούν από το σκεπασμένο μάτι;Ε, αυτές όντως αξίζουν να γίνουν υπηρέτριες των ανδρών στον παράδεισο.
29 Οκτώβριος 2008 9:43 μμ

Χαριτωμένο (3)



2 σχόλια:

Hera είπε...
Δεν μάθαμε ποιά ήταν η τύχη της...άτακτης!


P. MICHALOPOULOS είπε...
Ναι! Όταν το δημοσίευσα εμφανίστηκαν μουσουλμάνοι σχολιαστές που έπνεαν μένεα εναντίον της! Ζητούσαν τον θάνατό της, και, για το ότι… "είχε και το θράσος να γελάσει κιόλας" έλεγαν!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ke Elntin mas, xairete k kaloswrisate sto istologio:)

Proswpika ws katoikos tou
e3wterikou exw thn eukairia na gnwrisw plh8os an8rwpous apo ka8e loghs e8nothtas, k 8rhskias.
Omologw gia mena oloi oi an8rwpoi
einai sevastoi (kat eikona k ka8omeiwsh)ktismata tou Dhmiourgou mas
(Triadikou 8eou, kata thn xristianikh didaskalia).
Exw diavasei arketa peri Islam, k
exw didax8ei epishs(religions of the world)panw sthn sugekrimenh
8rhskeia. Parathrwntas thn
8rhskolhpsia, mempshmhria(kismet)
moirolatria(matia,matiasmata, avaskamoi k ka8e eidous islamikwn parafernalia)se ellhnes
or8odo3ous xristianous, sumpairenw posh epidrash eixe to Islam xronika se olh thn diarkeia ths poreias tou k eidiaitera sthn
periodo ths O8wmanikhs kuriarxias...
Fusika o ka8enas einai eleu8eros na pisteuei auto pou 8elei, oso
vevaia den epivaletai dia ths vias... Sumfwneite?
Telos gia na kleisw, o Aravikos kosmos exei na upodei3ei plh8wra
twn epiteumatwn stis episthmes!
Idiaitera polloi Araves dianooumenoi melethsan k 8aumasan
tous Ellhnes klassikous opou me thn
seira tous sunelavan k ekeinoi
aparamilla stis texnes k episthmes!
Yphr3e xwris amfivolia h xrhsh
epoxh twn perifhmwn aravourghmatwn.

Otan kanoume omws logo peri Islam
ws 8rhskeia, dn apodikneiei tpt
allo para mia filosofia pou
vasizetai sthn ulh k se epigeia
aga8a xwris kanena eidous pneumatikothtas.
Allwste einai pasignwsto oti o
idruths ths(Mwame8) apolamvane ola
t aga8a pou apolause o ka8e
katakthths se olh thn istoria tou
an8rwpinou genous!...

Sunexiste na pisteuete fileirinika k hsuxa oti pisteute,
k ugeienetai se olh thn diarkeia
diamonhs sas sthn Ellada.

Filika,
Stavroula

Ανώνυμος είπε...

To allo to anekdoto me to mati ths
Fatimas(gunaika tou Mwame8)to
3erete?