Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Υπόθεση Ζαχόπουλου: Ποίος ο «Λάκης», κ. Σπύρο Καρατζαφέρη;

Δημοσίευση : 10 Ιανουαρίου 2008
Σχόλιο στο θέμα:
Γιατί «παραιτήθηκε» ο Χρήστος Ζαχόπουλος. Τα DVD. Το
μοντάζ.

ο Forum EPISKEPTHS έγραψε
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2008 :
Από ό,τι λένε οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι σχέσεις της κοπέλας αυτής με τον άνθρωπο που χαροπαλεύει μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, κρατάνε από πολύ καιρό. Ήταν γνωστές οι σχέσεις τους, και το ότι ουσιαστικά συζούσαν.
Έτσι, όταν πήγε ο κύριος αυτός στο Υπουργείο, την πείρε κοντά του, και του στάθηκε πολύτιμη και σαν υπάλληλος, διότι αυτή ήταν σπουδασμένη στον τομέα αυτό.
Η διαταραχή στις σχέσεις τους ήρθε πρόσφατα, με την ανάμιξη κάποιου προσώπου που συνθηματικά το αποκάλεσαν «Λάκη». Κάτι έγινε με αυτόν σε ιδιαίτερο χώρο μαζί με τον κ. Γενικό Γραμματέα, ο οποίος μαγνητοφωνήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε, (σε τι πράξεις δεν γνωρίζω), από τον «Λάκη». Τα λεχθέντα, ήταν αντικείμενο εκβιασμού του Πρωθυπουργού, διότι σε εκείνον αναφέρονταν. Τέσσερα δισκάκια με το ηχητικό αυτό υλικό έφτασαν στο μέγαρο Μαξίμου, και έκαναν έξαλλο τον Πρωθυπουργό για την αποκοτιά του κ. Γενικού να μιλάει έτσι, και να αφήνει να τον παγιδεύουν.
Πριν φύγει για το ταξίδι στη Ρωσία, λοιπόν, τον απέπεμψε.
Στο μεταξύ, η γραμματεύς του βλέποντας να χάνει τα κεκτημένα της, βλέποντας τον προστάτη της να πέφτει σε δυσμένεια, είχε αρχίσει να παίζει το θέατρο ότι είναι θύμα στο Υπουργείο και ότι χάνει τη δουλειά της διότι καταγγέλλει ατασθαλίες.
Πάνω στον γενικό αυτό χαμό, γίνεται και η απόπειρα αυτοκτονίας του κ. Ζαχόπουλου.
Τότε, τα παπαγαλάκια της παραπολιτικής, για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά αίτια της κρίσης, και για να κάνουν να φανεί ότι είναι «ροζ» η ιστορία αυτή, με δόση εκβιασμού σε βάρος του παρ' ολίγον αυτόχειρα, εκμεταλλεύονται τις τελευταίες κινήσεις της κοπέλας, και διαδίδουν ότι αυτή κυκλοφορεί ένα βίντεο με ιδιαίτερες σκηνές της με τον Γενικό για να τον εκβιάσει, και ότι αυτή τον οδήγησε έτσι στην απόπειρα αυτοκτονίας.
Σε αυτό βασιζόμενοι, προκάλεσαν την προφυλάκιση της για να μη μιλήσει και να μη πει τα περισσότερα που προφανώς γνώριζε, ότι δηλαδή ο εκβιασμός ήταν άλλος, ήταν αυτός που φτάνει τόσο ψηλά!..

...Να μη μιλήσει, και να μην αποκαλυφτούν οι πραγματικοί εκβιαστές που (σύμφωνα με τον κ. Σπύρο Καρατζαφέρη) έχουν στο χέρι τον Πρωθυπουργό.


Φοβερά όλα αυτά αν είναι αλήθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: