Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΠΑΝΤΗΣΗ (συγχωροχάρτι) του ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ, στην Εσπρέσο:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ (συγχωροχάρτι) του ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ, στην Εσπρέσο:

Αγαπητέ κ. Διευθυντά

Σας ευχαριστώ πολύ για την δυσφήμηση μιας προσπάθειας μας, η οποία τελικά, για τους έχοντες νουν και άρα σκεπτόμενους αναγνώστες σας, καταλήγει να είναι διαφήμιση.

Αναφέρομαι στο σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδος σας με τίτλο: «Πως τα κελιά των μοναχών έγιναν πολυτελέστατο ξενοδοχείο, ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ, RESORT».

Αντιπαρερχόμενος τό σκωπτικό και επικριτικό πνεύμα της συντάκτριας κας Γιούλης Σταρίδα, θα απαντήσω…

[μπουρ, μπουρ, μπουρ - μπλα, μπλα, μπλα - μπουρ, μπουρ, μπουρ]

Σκεφτείτε το! Σας συγχωρώ.


ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Μέγα Σπήλαιο Resort

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από το
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2008/09/blog-post_22.html

Κύριε Σωτηρόπουλε
Η πλειοψηφία της Αιγιαλείας έχει την αντίθετη γνώμη με τον Καλαβρύτων, διότι βλέπει ότι ο δεσπότης ασχολείται με έργα εκτός του τομέα του.
Εκμεταλλεύεται τη θέση του και το σεβασμό που απορρέει και γίνεται επιχειρηματίας, έμπορος, πολιτευτής ,παραβάτης των νόμων(Πολεοδομία κ.λ.π),υβριστής Θείων και ανθρώπων(συνέντευξη ΑΞΙΟΝ-επιστολή κατά Ιερωνύμου) ,κριτής των πάντων κ.λ.π κ.λ.π.
Όταν αρχίζουν τα δύσκολα κρύβεται πίσω από το τίτλο του πνευματικού πατέρα που όλους μας αγαπά και φροντίζει μόνο για την εκκλησία. Περνά η μπόρα και αρχίζει πάλι τα ίδια.
Το πνευματικό έργο του μένει στους τύπους , χωρίς ουσία, χωρίς περιεχόμενο. Καταργεί και παραβαίνει τους κανόνες (περίπτωση Ετεροδόξων-Αφορισμοί), βάζοντας πιο πάνω τη λογική του. Δε λυτρώνει τους ανθρώπους, αντίθετα τους κολάζει. Έχει το χρήμα από τις επιχειρήσεις και ως εξουσία ελέγχει τον Τοπικό Τύπο κατά 80%(είναι ο αιμοδότης του)και σχεδόν όλοι καλά γράφουν γι αυτόν. Όμως την αλήθεια την ξέρει ο λαός.
Εύχομαι έστω και αργά να τον καταλάβουν και οι ελάχιστοι «υπήκοοί» που του έχουν απομείνει.

29 Σεπτέμβριος 2008 3:13 μμ