Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2008

Agio-Graffiti: ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΕΣ = 2.000 ΛΕΞΕΙΣ
Κυριακή, 24 Αύγουστος 2008


Δέηση στους χαντροκολιέδες, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!..


Εμείς, μπροστά στο Ιερό εικόνισμα της Παναγίας μας , της Μεγαλόχαρης, στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα της Τήνου, θα προσευχόμαστε για όλους. Θα είναι ξεχωριστή η χαρά να έχουμε τα αιτήματα της καρδιακής σας προσευχής προς την Παναγία, μέσα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας (e-mail) ώστε, τόσο στην Πρόθεση του Ιερού Ιδρύματος όσο και στις παρακλήσεις και προσευχές μας μπροστά στο Εικόνισμα να μνημονεύουμε των τιμίων ονομάτων σας και να παρακαλούμε την Παναγία για την ικανοποίηση των αιτημάτων σας.
Πιστεύουμε, και είμαστε βέβαιοι, ότι, δια του τρόπου αυτού, άνθρωποι που ίσως δεν έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν τον Ναό της Παναγίας και να προσκυνούν το Ιερό Εικόνισμα, θα μπορούν να στέλνουν τα μηνύματα τους και εμείς να τα μεταφέρουμε μπροστά στην Εικόνα Της και να Την παρακαλούμε για τον κάθε ένα από εσάς.
(Ο Μητροπολίτης Σύρου)


2 σχόλια:

eleanna είπε...
Πόσο θα μας κοστίσει η δέηση?? ΤΖΑΜΠΑ??!!!!!!!!!!!!!!


P. MICHALOPOULOS είπε...
ΤΖΑΜΠΑ?? Μπα, δεν νομίζω! Δέηση σε μια «στολισμένη» ( σαν λατέρνα) «θαυματουργή» εικόνα, σκεπασμένη ολόκληρη (καημένη, απλή κόρη, Παναγιά) με τόσο χρυσαφικό επάνω της; ΤΖΑΜΠΑ?? Σου λέει ο άλλος συνειρμικά: «κοίτα πώς και πόσο εκτιμάνε οι άλλοι, οι σοβαροί πιστοί, την εικόνα μας, και πράξε ανάλογα»! Άσε και το άλλο, το ότι δηλαδή σε έχουν πλέον, και, φακελωμένο (εσένα, τα προβλήματα σου, κλπ) με όλα τα στοιχεία σου, την ηλεκτρονική σου διεύθυνση, και τα αιτήματα σου, στα χέρια τους! Οπότε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: