Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

Νeoptolemos molossos: «Ορθοδοξία» Α.Ε.

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2007 6:30 μμ

http://planiths-gh.pblogs.gr/2007/11/orthodoxia-ae.html

Ο Αλογοσκούφης βρήκε και πάλι κονδύλια για την Εκκλησία

Τα κονδύλια του Δ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης που προορίζονται για την Εκκλησία ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα θέματα της συζήτησης μεταξύ του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη, χθες στην αρχιεπισκοπική κατοικία.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον υπουργό και δήλωσε την ικανοποίησή του για την έγκριση του κονδυλίου που απαιτείται για την καταβολή της μισθοδοσίας έξι τιτουλαρίων επισκόπων εν όψει τροπολογίας που πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή. Εκτός των παραπάνω, ο υπουργός Οικονομίας ευχήθηκε στον Χριστόδουλο ό,τι καλύτερο για την πορεία της υγείας του και εκείνος τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη.

Σ' ό,τι αφορά το θέμα των κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ενωση, ως γνωστόν στις αρχές του περασμένου Αυγούστου υπογράφτηκε προγραμματική σύμβαση για τη χορήγηση περίπου 30 εκατ. ευρώ στην Εκκλησία της Ελλάδος.

Κάποιοι μητροπολίτες διαπίστωσαν, ωστόσο, ότι η εκτέλεση της σύμβασης δεν ανατέθηκε στην Ανώνυμη Εταιρεία της Εκκλησίας που δημιουργήθηκε πριν από πέντε χρόνια για να απορροφήσει κοινοτικά κονδύλια.

Στο παρασκήνιο προκλήθηκαν αντιδράσεις και γι' αυτό δημιουργήθηκαν σκέψεις να βρεθεί τρόπος ακόμη και τώρα τα χρήματα να διατεθούν μέσω της Α.Ε. της Εκκλησίας και όχι της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης της Αρχιεπισκοπής
.

Σήμερα τον αρχιεπίσκοπο επρόκειτο να επισκεφθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Θ.ΤΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 23/11/2007

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2007 6:37 μμ
ο neoptolemos molossos έγραψε: Ορθοδοξία Α.Ε. Αυτό είναι η εκκλησία του θεού. Συσσώρευση υλικών και άσε τα κοροΐδα να προσκυνάνε και να νομίζουν ότι έτσι εξαγοράζουν μια θέση στον παράδεισο... Μα και ο κύριος Χριστόδουλος πεθαίνει, και εκεί: στο καθήκον για την μάσα τον επιγόνων!..

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2007 6:54 μμ
η Ειρηνη Γ έγραψε: Ακόμη απορώ πώς ένας βέβαιος μελλοθάνατος έχει κουράγιο να ασχολείται με τέτοια θέματα. Μεγάλη η χάρη ...της Μάσας. Δεν ξεχνιέται εύκολα...

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2007 7:02 μμ
ο neoptolemos molossos έγραψε: Καλησπέρα Ειρήνη μου ...Αμετανόητοι μέχρι την τελευταία στιγμή...

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2007 7:18 μμ
ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΟΣΑΤΟΣ έγραψε: ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΝΕΟ!!! ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ !!! ΤΟ ΧΡΗΜΑ... ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ... ΔΙΝΕΙ ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ...ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ... ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ...

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2007 7:22 μμ
ο neoptolemos molossos έγραψε: Την καλησπέρα μου φίλε Γιώργο. Συμφωνώ με τον ''οργισμένο'' σου σχολιασμό...

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2007 7:50 μμ
ο Forum EPISKEPTHS έγραψε: Συμφωνώ απόλυτα με όλους σας! :-) ...Και με τον Νεο, και με την Ειρήνη, και με τον Γιώργο. Μπράβο και για το ποστ, μπράβο και για τα σχόλια!.. :-)

Τι καπνό φουμάρει η «ιερά» Σύνοδος;



Δεν υπάρχουν σχόλια: